HUDUD atau BABI

Monday, December 22, 2008Apa kes pulak orang-orang PAS ni. PAS akan laksanakan Hukum HUDUD jika memerintah Malaysia!!! Pelik pulak bunyinya!!! Aku rasa macam bermimpi pulak dengar cerita ni. Dulu PAS pernah cakap untuk laksanakan hukum HUDUD. Bila Anwar Jubor dan Team Babi Komunis ajak Pas bergabung untuk menjahanamkan BN,PAS senyap pulak isu HUDUD ni.
Menang Pilihanraya habis semua tanah orang Melayu nak dibagi kat Babi Komunis ni. Sibok nak bantu ekonomi dan taraf hidup kaum Babi Komunis ni. Masing-masing sibuk untuk membuka perniagaan dengan menternak Babi. Mana tak nya.... Babi banyak Masyuk......
Nak di ambil pulak Tanah orang Melayu untuk dibuka Pusat Mega Ternakan Babi. Macam-macam PAS bersama-sama Anwar Jubor serta diSuntut oleh Team Cina komunis untuk menghancurkan Malaysia.

Tut...Tut... Nak laksanakan hukum HUDUD pulak jika dapat memerintah Malaysia!!!
Pidah MABOK........
Mentang-mentang nak dekat pilihanraya Kuala Terangganu ni,PAS nak BODEK orang Islam undi dia lah tu!!!

AUTA punya PARTI!!!

PAS tahu yang mereka akan tewas dalam pilihanraya kecil ini sebab orang melayu sudah meluat dengan PAKATAN BELA BABI UNTUK RAKYAT ni.
Janji sebelum pilihanraya kat negeri yang depa menang pun tak tertunai lagi, apakan pulak janji baru ni!!!

Apa lagi yang PAS akan cuba bawak selepas isu HUDUD ini kita pakat tunggu jelah.
PAS sebenarnya sudah lari dari perjuangan, sangat jauh menyimpang. Ini kerana orang-orang Anwar Jubor berada di setiap pelusuk dalaman PAS.

Rakyat Kuala Terengganu akan menilai apa janji dan Tindakan yang telah meraka lakukan. Rakyat Kuala Terengganu juga telah lihat keburukan PAKATAN BELA BABI UNTUK RAKYAT yang mana telah menghancurkan orang-orang melayu, Membina Ladang BABI di tanah Melayu, Rasuah Berzina yang Dikatakan Sedekah dan bermacam-macam agenda dalaman PAS itu sendiri. Harap rakyat Kuala Terengganu akan menilai pekara dan perbuatan PAKATAN BELA BABI RAKYAT ini.


RAKYAT SUDAH JIJIK MELIHAT TEMBERANG DAN KENCING YANG DILAKUKAN OLEH PAKATAN BELA BABI RAKYAT

Read more...

MANCHESTER UNITED CHAMPION CLUB WORLD CUP 2008

WE ARE THE CHAMPION
WE ARE THE CHAMPION
WE ARE THE CHAMPION

THE CHAMPION CLUB OF THE WORLD

RONALDO MENGELAK DARI DITERJAH OLEH PEMAIN LDUQUITO

NEMANJA'S VIDIC DILAYANGKAN KAD MERAH

ATAS KEKASARAN YANG DILAKUKAN

WAYNE ROONEY MEMBUAT SEPAKAN

PADU KE ARAH GAWANG

WAYNE ROONEY MERAIKAN JARINGAN GOL

SIR ALEX FERGUSON MENJULANG PIALA KELAB DUNIA

Manchester United memenangi kejohanan Kelab Dunia tahun 2008 di Yokohama Jepun,selepas menundukan kelab LDU Quito dari Ecuador dengan keputusan 1-0. Gol telah dijaringkan oleh Wayne Rooney pada minit ke 73. Manchester United telah bermain dengan 10 orang setelah Nemanja's Vidic diperintah keluar padang pada minit ke 49 kerana mengasari Claudio Bieler. Walaupun dengan 10 orang pemain, namun semangat pemain United amat tinggi dan telah mengawal permainan dengan baik.
Piala Kelab Dunia ini merupakan Piala yang pertama kali di menangi Manchester United dan juga Kelab pertama dari Britain yang menjuarainya. United telah memenangi Piala Liga Barclays, Piala Juara-juara dan Piala Prisai pada musim 2007/2008. Kejayaan Manchester United merangkul Piala Kelab Dunia ini memberikan United kejayaan yang hebat bagi tahun 2008.
Sememangnya Kejayaan United pada Kelab Juara Dunia ini akan memberikan motivasi yang terbaik bagi menghadapi perlawanan seterusnya.
MANCHESTER UNITED FOR EVER

THE BEST CLUB IN THE WORLD

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP