ANWAR DAN KARPAL LIWAT PAS

Thursday, December 25, 2008


Bila PAS sebut isu HUDUD mengelabah DAP. Tapi KEADILAN??? Anwar Jubor senyap tak berkata apa-apa. dalam blogg nya pun tak keluar isu HUDUD ni. Kenapa??? HUDUD ini perlu dilaksanakan memandangkan kita negara ISLAM. Cuma kita perlu merangka peranan bagi memberikan keyakinan kepada masyarakat bukan Islam dalam isu HUDUD ini.

DAP dah terang-terangan menolak hukum HUDUD ini. Apalagi dengan penubuhan negara Islam??? Sudah tentu mereka akan tolak dengan keras. DAP sejak dahulu lagi memang menentang Hukum Islam ini. Bagaimana pula dengan pendirian Anwar Jubor???

Anwar sehingga ke hari ini masih mendiamkan diri akan isu HUDUD ini. Anwar takut untuk bersuara kerana pada masa ini kedudukan nya di pandangan kaum Pendatang Cina dan India amat kuat. Kaum Pendatang ini tidak kira dari dalam BN ataupun Pakatan ataupun berkecuali amat memuja-muja Anwar. Mana tidak nya Anwar jubor menjanjikan konsep sama rata kepada semua. tidak kira apa sekalipun Melayu, Cina ,India, Peribumi dan sebagainya mendapat hak sama rata. bermakna Melayu akan sama rata dengan Kaum pendatang yang lain. Ini telah menggungtungkan kaum pendatang. Jadi Anwar Jubor berdiam diri dalam isu HUDUD ini kerana takut kehilangan sokongan sama ada dari pihak ISLAM ataupun kaum pendatang.

Jadi bila isu HUDUD ini di timbulkan oleh PAS maka DAP terus mengeluarkan kenyataan yang mereka Komunis tidak bersetuju dengan perlaksanaan hukum HUDUD. Kenapa pula PAS tidak mengeluarkan kenyataan balas kepada DAP??? PAS sememangnya telah dikuasai oleh Anwar jubor. PAS telah di kunci dan tidak dapat berbuat apa-apa melainkan diam MALU atas kenyataan DAP.

PAS sudah tidak lagi di percayai oleh orang Melayu. PAS sudah jauh berubah dalam menegakkan hak orang Islam dan Melayu. PAS akan diperKUDAkan sehingga tamat riwayatnya. Jika PAS masih dalam PAKATAN BABI RAKYAT makan pilihanraya akan datang PAS akan tamat riwayatnya di semua negeri kerana sudah tidak relevan dan membantu masyarakat Islam khususnya Orang Melayu.

Pada Anwar Ibarhim hanyalah satu matlamatnya....
Menjadi Perdana Menteri Malaysia yang di idamkan biarlah agama dan Bangsa di perjudikan melainkan tercapai cita-cita nya itu.

DAP hanya satu matlamatnya....
Ingin menjadikan Tanah melayu ini milik mereka, Seperti Singapura. dan menyebarkan fahaman agama mereka kepada anak-anak muda Islam agar SESAT

PAS .............
Menjadi KUDA tungganggan Anwar jubor dan DAP semata-mata.


MASYARAKAT MELAYU...............
MEMPERTAHANKAN HAK DAN KEISTIMEWAAN DAN MENGHALANG AGENDA-AGENDA JAHAT YANG SEDANG DIBAWA OLEH PIHAK PAKATAN BABI RAKYAT INI.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP