BOIKOT PRODUK YAHUDI LAHKAHANAT!!!

Monday, January 5, 2009

http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.html

Resolusi bertajuk : ISU PALESTIN DAN GESAAN BOIKOT BARANGAN ISRAEL / USA

1. Kami ahli BPN sebulat suara mengutuk sekeras-kerasnya kekejaman tentera Israel keatas umat islam di bumi palestin' Kami juga mengesa agar semua blogger diMalaysia tanpa mengira idelogi agar bersama-sama mengutuk perbuatan yang tidak berperikemaknusiaan tersebut.

2.Pengguna Islam Digesa Boikot Barangan Yahudi/ US . Marilah kita bersama-sama melaksakan kewajipan agar penghinaan kepada Islam mendapat pembalasan sewajarnya.

3. Kami juga menggesa agar pihak PBB lebih bertegas dalam menagani isu pencerobohan ini dan mendesak pihak Amerika agar berhenti dari terus menyokong tindakan dan polisi ketenteraan zionis tersebut.

4. Kami juga mengesa agar pihak kerajaan menghantar memorandum bantahan kepada Negara Israel dan Amerika terhadap pencerobohan ini. Sekiranya pihak Negara Amerika masih terus juga meneruskan dasar polisi luar mereka menyokong dan membantu pihak Yahudi Zionist maka kami mengesa pihak kerajaan Malaysia memutuskan perhubungan diplomatik dengan mereka.


5. SEMUA BLOGGER DIGESA MENYEBAR LUASKAN RESOLUSI INI DAN MENGHANTARNYA KEPADA MEDIA MASSA DAN ELETRONIK SERTA MENAMPAL DI MANA MANA FORUM ATAU MYSPACE ATAU YOUTUBE ATAU KOMEN BAGI MEMASTIKAN KESAN OPTIMUM GERAKAN INI

6. BPN mengesa agar pertubuhan OIC memainkan peranan mereka dengan lebih berkesan lagi serta bersatu dalam menangani situasi yang melibatkan negara Islam serantau.Semua negara OIC diminta untuk mendesak PBB agar bertegas dalam isu Palestin.

7. BPN menggesa semua ahli BPN dan juga para blogger menyiarkan logo BOIKOT ISRAEL USA dan Link senarai barangannya di blog blog masing masing demi agama bangsa dan negara kita.

Disediakan oleh :Panglima Perang Cyber

Ydp Blogger Pembela Negara ( BPN )

http://penembak-tepat.blogspot.com/


4 comments:

zali January 5, 2009 at 11:17 AM  

dalam kerja nak memboikot barang yahudi...

jangan pulak lupa yang boikot anda tu mengurang kan income pak din yang jual seluar levis,kasut timberland bundle...

juga menjejaskan perniagaan kedai runcit mak jah yang memasarkan produk nestle,danone,maggi...kotex...

lagi satu jangan lupa : Para pencinta bahasa Malaysia di negara ini akan mengadakan perhimpunan 100,000 umat tahun ini bagi membantah penerusan pengajaran dan pembelajaran Matematik dan Sains dalam Bahasa Inggeris (PPSMI).

apa BPN tak nak join sekali ke?

GOMO January 5, 2009 at 12:51 PM  

APA KAU RASA PENGAJARAN DALAM BAHASA INGGERIS ITU PERLU ATAU TIDAK DITERUSKAN ZALI???

JIKA PERLU APA SEBABNYA???
JIKA TIDAK APA SEBABNYA???

Lestari January 5, 2009 at 1:44 PM  

kenapa matematik dan sains nak ditukarkan kepada melayu pula. Tak salah mendidik anak bangsa dengan bahasa asing.Biarlah anak2 kita boleh biasa dgn inggeris. Tak lah mereka kaku, kalu2 mereka di hantar belajar ke luar negara. Kejap BM kejap BI. Lamer2 budak2 yang Belajar pulak pening. Alahai, sekalian ayah2ku.

GOMO January 5, 2009 at 5:28 PM  

AKU SOKONG PENDAPAT KAU LESTARI!!!
MEMANG BENAR APA YANG KAU CAKAPKAN!!!
ZALI NI OTAK DIA 3 SUKU JE!!!
TU LAH DIA NUNTUK NGAN TOK BATIN SENOI!!!

EHH ZALI MANA BAPAK ANGKAT KAU TU???

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP