TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN TIMBALAN PRESIDEN UMNO

Thursday, March 26, 2009





TIMBALAN PRESIDEN UMNO
TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN
MERAIH 1575 UNDI














TAHNIAH DI UCAPKAN KEPADA
TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN
GANDINGAN YANG MANTAP BERSAMA
DATO SERI NAJIB

21 comments:

ONE March 26, 2009 at 10:43 PM  

salam,

saya mendoakan agar mereka yang telah terpilih ini bakal menjadi satu barisan mantap yang mampu menguatkan umno dan membantu dato najib..

allahuakbar

Syammil March 26, 2009 at 10:55 PM  

syukur..masa untuk melakukan perubahan..tahniah untuk TSMY!!

momotaro March 26, 2009 at 11:46 PM  

tahniah "menteri brooker tanah" kerana memenangi kerusi timbalan presiden umno... walaupun ada sejarah silam yg tak meyenangkan semasa menjadi MB johor dulu, semoga tan sri dpt memulihkan umno dari raja rasuah....

Padiyappa March 26, 2009 at 11:47 PM  

Email padiyappa :
raazdinamik@yahoo.com

Anon 00 March 27, 2009 at 1:06 AM  

Selagi perasuah-perasuah dibiarkan berterusan di dalam UMNO walaupun telah memenangi jawatan yang dipertandingkan, selagi itulah UMNO akan terus reput dan mereput...

Walaupun jasanya sebesar Bukit Uhud tapi andai dia telah melakukan rasuah, walaupun hanya memberi roti kepada si lapar dengan harapan, dia akan dipuji, maka dosa rasuah itu menenggelami jasanya!

UMNO Cawangan Gombak Selatan March 27, 2009 at 3:36 AM  

Alhamdullih.. di harap tranformasi UMNO akan berjaya..

Kunjungi Blog kami di www.umnogombakselatan.blogspot.com

SALAM PERJUANGAN

IKHLAS DARI,

UMNO CAWANGAN GOMBAK SELATAN
BAHAGIAN WANGSA MAJU

p/s : Blog anda dalam senarai link kami

Parpu Kari March 27, 2009 at 4:18 AM  

SEMUA CANTIK KECUALI KETUA PEMUDA AMAT MENGECEWAKAN...

Baginda Reformasi March 27, 2009 at 4:44 AM  

salam...
mintak ambil perhatian dan tindakan kepada petualang agama ini.. lupakan sebentar parti anda.. please.. sebab ia dari MALAYSIA.. link nye..
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/03/petualang-agama-baginda.html

http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/02/bangsat-yang-menghina-islam.html

POLIS ambil tindakan... kami nak rejam mereka sampai mati..

ayor lemuju March 27, 2009 at 8:45 AM  

Alah parpu. TErima ajelah. Dah itu pilihan golongan Pemuda. Doakanlah dia boleh berubah. Kan slogan kita hari ini "berani berubah"? Aku tak kisah sapa2 pun jadi Ketua Pemuda, sebab aku ni Petua. kahkah

TokMudim March 27, 2009 at 9:58 AM  

Petua

Terima ajelah...hatok hang.
Pemuda adalah pelapis..bila palapis parasit hancur UMNO.




Just ban yourself from oral sex. Respect your wife.

gotahlantun March 27, 2009 at 10:02 AM  

BRO.

BARISAN PIMPINAN KALI INI OK, WALAU ADA SIKIT PANAU.

NAMUN BAGI SIKIT MASA PADA DIORANG...

KALAU ADA YANG CIPTA MASALAH, EDEN AKAN HONTAM CUKUP CUKUP.

HIDUP UMNO!!!
HIDUPMELAYU!!!
HIDUP GOTAHLANTUN!!!.

jiji najiy March 27, 2009 at 7:15 PM  

alhamdulillah suda selesai semuanya..
harap2 tiada lagi POLITIK WANG dlm UMNO
amin... x )

Jeffry March 27, 2009 at 7:53 PM  

SALAM BROO

YEHUUUUUU!!!..GIMME FIVEEE!!!

Xenan March 27, 2009 at 11:49 PM  

"alhamdulillah suda selesai semuanya..
harap2 tiada lagi POLITIK WANG dlm UMNO
amin... x )"

KAH KAH KAH...lawak gila.Rase cam ckp sambil tipu diri sendiri.

Takpa...aku doakan gak moga rasuah(bukan poitik wang!!) tak menjadi mainan UMNO lagi..

AMINNN

Pemuda IKS March 28, 2009 at 2:06 AM  

Salam perjuangan,

Pemuda IKS menyokong penuh Tan Sri Muhyiddin selaku Timbalan Presiden. Tan Sri benar-benar layak untuk memikul jawatan tersebut.

Tahniah kepada semua yang menang bertanding. Kepada yang kalah, anda belum gagal sepenuhnya dan jangan jemu meneruskan perjuangan.

"MEMPERKASA GENERASI BARU"

Pergerakan Pemuda
UMNO Cawangan Taman IKS
Bahagian Batu WP

http://pemudaiks.blogspot.com

Jeffry March 28, 2009 at 11:21 AM  

Xenan said...
"alhamdulillah suda selesai semuanya..
harap2 tiada lagi POLITIK WANG dlm UMNO
amin... x )"

KAH KAH KAH...lawak gila.Rase cam ckp sambil tipu diri sendiri.

Takpa...aku doakan gak moga rasuah(bukan poitik wang!!) tak menjadi mainan UMNO lagi..

AMINNN

March 27, 2009 11:49 PM


FUYOOOO INCIK KENAN PEMBANGKANG HARDCORE KITE BEDOA UTK KESEJAHTERAAN UMNO LAAAA PEHHH!!..ALHAMDULLILAHH2..SYUKRAN2..AKHIRNYA DIORANG MENGAKUI BAHWA BARISAN BARU UMNO BAKAL MENGECUTKAN PERUT 'ANU'WAR SEKALIGUS MENIDAKKAN PERJUANGAN SIA2 PR HEHEHE..BAGUS5!! KEHKEHKEH..JGN MARAAA HAAA

GOMO March 28, 2009 at 7:39 PM  

SALAM SEMUA...
HE HE HE LUCU DAN BANGGA DENGAN KOMEN YANG ADA...

KOMEN XENAN PALING MENARIK...
TERIMA KASIH ATAS DOA ANDA TU..
KAMI DI BPN MENGHARGAINYA...

TERUSKAN MENYOKONG KAMI XENAN...
SALAM...

UMNO Cawangan Gombak Selatan March 28, 2009 at 7:52 PM  

Salam Perjuangan..

terima kasih kerana memberi maklum balas yang baik...

email cawangan kami adalah umnogombakselatan@yahoo.com

UMNO Cawangan Gombak Selatan March 28, 2009 at 7:53 PM  

Salam Perjuangan..

terima kasih kerana memberi maklum balas yang baik...

email cawangan kami adalah umnogombakselatan@yahoo.com

Anda juga boleh menghubungi crew blog cwgn ini iaitu : -

Radhi - 013 3264099 atau

Alang - 012 3728681

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP