SIAPA TERLIBAT DALAM KEMATIAN SAKSI UTAMA SPRM?

Wednesday, July 22, 2009


SIAPAKAH SUSPEK UTAMA DALAM KEMATIAN SAKSI UTAMA SIASATAN SPRM INI??? HUBUNGKAIT ANTARA SI MATI DENGAN MEREKA DI ATAS AMAT JELAS SEKALI. DAN PADA MASA SIASATAN JUGA MEREKA INI JUGALAH YANG TERAKHIR BERSAMA MANGSA. SIAPA KAH YANG TERLIBAT??? ATAS ARAHAN DARI MANA MEREKA BERTINDAK MENGHAPUSKAN SAKSI UTAMA BAGI MENUTUP ORGANISASI JENAYAH TERANCANG DAP INI???

ADA JAWAPAN???

3 comments:

Anonymous,  July 22, 2009 at 10:47 PM  

lain sikit tapi tolonglah...

Mohon PM Datuk Seri Najib jangan luluskan permohonan kenaikan tariff elektrik...untuk dua tiga tahun yang gawat ini...

Kalau naik jugak anggaplah

"Sebagai HUKUMAN kepada Penyokong Pakatan Rakyat tetapi sebagai HADIAH kepada PENYOKONG Barisan Nasional."

kasihanilah rakyat.
oleh
Nasi Lauk Garam

Anonymous,  July 23, 2009 at 4:08 AM  

Ingatkan keluarga eden saja duk makan Nasi Lauk Garam! Ya tolong... tolong..

Jangan sampai anak2 kami tak mampu naik bas pi sekolah...

Pendapat saya pembunuh mendiang TEOH sebenarnya adalah mereka yang telah melibatkan dia dalam alam Kongsi Gelap..

SIASAT DAN TANGKAP MEREKA SEMUA! JAHAT!

Nah, bukan sekadar pelacuran, judi, AhLong.. ni pil pil estacy pula depa process..

Kurang ajar yang mengaku diri mereka kaya, rajin dan BERSIH.. Mau hidup senang kasi lain orang susah!

MELUAT

Mesra Sokmo July 25, 2009 at 8:29 PM  

AHAD lepas saya telah membayangkan seorang tokoh MIC akan mengikut jejak bekas Naib Presiden MCA, Chua Jui Meng untuk menyertai PKR. Saya membayangkan tokoh MIC itu akan berbuat demikian selepas kongres parti berkenaan, paling lewat.

Apabila saya melepaskan posting mengenai kemungkinan itu ramai juga yang jeling dan jeler kepada saya. Mereka tidak percaya dan menuduh saya kreat cerita, termasuk juga sesetengah ahli PKR sendiri.

Beberapa komen masuk dan turut menempelak saya. Tetapi saya tidak lepaskan kerana kritikan berbentuk emosional dan pengomen itu tidak mampu menjangkau pelangi politik Malaysia.

Namun hari ini apa yang saya bayangkan telah mejadi kenyataan. Tokoh MIC itu nampaknya tidak menunggu lama terus membuat keputusan sebelum kongres partinya. Tokoh yang dimaksudkan itu ialah Naib Presiden MIC, SS Subramaniam.

Subramanian menjadi naib presiden MIC selama 20 tahun dan juga bekas anggota Parlimen Segambut. Beliau juga merupakan tokoh kanan MIC penting di Kuala Lumpur dan Selangor. Ekoran penyertaannya itu lebih 10 cawangan MIC dibubarkan melibatkan keahlian seramai 1,700.

Pengumuman kemasukan SS Subaramanim ke dalam PKR itu diumumkan oleh Penasihat PKR, Anwar Ibrahim dalam satu majlis khas di Kampung Medan petang ini.

Dengan kemasukan tokoh kanan MIC itu , PKR terus mendapat semangat dan kekuatan baru. Secara tidak langsung juga penghijrahan Subramaniam itu memberi pukulan kepada MIC terutama s Samy Vellu yang semakin tidak popular di kalangan masyarakat India negara ini.

Apakah dalam masa terdekat ini PKR akan menerima seorang lagi tokoh politik berkelas negawaran? Jikalah negawaran terbilang ini yang dibuang oleh Umno menyertai PKR jawabnya UBN semakin goyah dan goyah. Selamat berjuang kepada Subramaniam dan kita menunggu perkembangan seterusnya.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP