GAMBAR PANAS-Antara Arak Dan Roti Canai

Friday, December 18, 2009Tangan Siapa?
Gambar Di Atas
Sekali Tangan
Seseorang Memegang
Tin Arak

Gambar Berikutnya
Tangan Seseorang
Yang Memegang
Roti Canai

TANGAN SIAPA?

Psssttt....Fikir Fikir...na na na na na....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

3 comments:

CiKaDaK December 18, 2009 at 4:18 PM  

yela..tangan siapa ek? Mcm 2 2 gambar tu tangan org yg sama je..

Anonymous,  December 18, 2009 at 5:28 PM  

Gambar Singh is Kinng aka Singh is Kacang.Tepak kata Maya Khairy orang yang sama dan ada beberap orang lagi yang digunakan oleh Singh is Kacang ini. Sebenarnya wall itu dia seorang saja.

Semalam apabila kami sedang berkumpul di The Mall seperti biasa lumrahnya kami akan bercerita mengenai perkembangan politik terkini.seperti biasalah cerita kami banyak cerca marba. Semuanya mahu berikan pendapat dan analisis. Yang paling menarik apabila bloggers lama dan ada juga yg baru tapi matang bercerita mengenai siwar yang dilakukan oleh penyokong KJ , bukan KJ. KJ tak tahu menahu langsung pasal perancangan IT ini. DS Najib juga tidak tahu apa apa. Cuma saya difahamkan penyokong KJ mahu lepaskan siwar (psywar) terhadap bloggers dan pencacai Mukhriz. Mereka juga ingin mencuba dan mengetahui bagai manakah reaksi dan tidak balas Mukhriz jika Khairy akan diumumkan sebagai menteri.

Post a Comment

Lu nak tulis apa lu tulis lah. Tapi jika ada sebarang komen yang lu tulis yang mana boleh di dakwa maka lu jawap sendiri di Mahkamah. Gua empunya Blogg tak tanggung. He he he

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP