AKU BUKAN MELAYU BANJINGAN!!!

Monday, January 5, 2009


AKU MENULIS KERANA INGIN MENYUARAKAN APA YANG TERKANDUNG DALAM KOTAK PEMIKIRAN AKU INI!!! AKU ADALAH GENERASI ANAK-ANAK MUDA YANG MANA KITA DAPAT LIHAT SEKARANG INI TELAH BANYAK HILANG SEMANGAT MELAYU NYA!!! AKU TIDAK SEHANDAL MANA DALAM AGAMA DAN AKU JUGA BUKANLAH ANTARA GOLONGAN ORANG YANG TERPELAJAR!!! AKU HANYA INSAN BIASA YANG SETIAP WAKTU BERJUMPA DAN BERGAUL DENGAN ANAK-ANAK MUDA!!!

BAHASA KESAT DAN KASAR AKU NI BUKANLAH MENCERMINKAN SELURUH UMAT ISLAM DAN MELAYU!!! TETAPI INI ADALAH LUAHAN PEMIKIRAN AKU SENDIRI!!! AKU TIDAK BERPURA-PURA DALAM PENULISAN INI DAN AKU JUGA TIDAK KISAH AKAN SEGALA TENTANGAN YANG DIBERI MEREKA YANG TIDAK MENERIMA GAYA PENULISAN AKU INI!!! PADA AKU... AKU PUNYA SUKAL LAH NAK TULIS MACAM MANA!!! TAK SUKA TAK PAYAH BACA!!!

MEMANG BAHASA AKU NI KESAT DAN KURANG AJAR!!! NAMUN AKU TETAP MELAYU DAN BERAGAMA ISLAM!!! LIHAT ANAK-ANAK MUDA SEKARANG INI, BERTINDIK DARI KEPALA SAMPAI KE PANT*T. MABUK SAMPAI TUNGGANG TERBALIK, BUAT SEKS DAH JADI MACAM MAKANAN, TIDAK HORMAT ORANG TUA DAH JADI PEKARA BIASA DAN BERMACAM-MACAM LAGI YANG ANAK-ANAK MUDA INI LAKUKAN!!!


BOLEH KE KITA MENEGUR MEREKA INI???

DENGAR KE MEREKA???

TERIMA KE TEGURAN KITA???

PADA AKU ADA YANG TERIMA DAN ADA YANG TIDAK DAPAT MENERIMANYA SAMA SEKALI!!! KEADAAN INI PADA MATA AKU DISEBABKAN OLEH PENGARUH BARAT DAN PEREDARAN ZAMAN!!! AKAN DATANG MEREKA ANAK-ANAK MELAYU INI AKAN LEBIH BERSIKAP BIADAP DAN KURANG AJAR!!! INI DAPAT KITA LIHAT DISEKELILING KITA SENDIRI!!! DAN ADA JUGA DIKALANGAN DARAH DAGING KITA SENDIRI!!!

(BILA DAH JADI MACAM NI JIWA MELAYU LENYAP SAMA SEKALI!!!)

PADA AKU MEREKA ANAK-ANAK MUDA INI TELAH HILANG AKAN SEMANGAT MELAYU!!! MAKIN LAMA SEMAKIN LUPUT DARI DIRI MEREKA INI!!! AKU TIDAK MENYOKONG SEGALA BENDA LAHKAHANAT YANG MEREKA LAKUKAN SEPERTI MINUM ARAK, BERZINA, TINDIK DAN BERMACAM-MACAM RAGAM LAGI!
TAPI AKU INGIN MELIHAT MEREKA ANAK MUDA YANG TERPESONG INI TAHU AKAN JATI DIRI SEBAGAI BANGSA MELAYU!!! AKU MAHU MEREKA PERTAHANKAN BANGSA MELAYU!!!

BIAR MACAM MANA SEKALIPUN YANG MEREKA BUAT MEREKA MESTI MEMPERTAHANKAN BANGSA MELAYU!!!
JIKA MEREKA MEMBUAT PEKARA BIADAP SEKALIPUN BIAR MEREKA PERTAHANKAN BANGSA MELAYU.
BIAR MEREKA TERIKUT DENGAN GAYA DAN PENAMPILAN BARAT SEKALIPUN BIAR MEREKA PERTAHANKAN BANGSA MELAYU!!!

KERANA MEREKA ANAK MUDA YANG ADA KINI AKAN MEMIMPIN DI MASA DEPAN!!!
PENAMPILAN, GAYA, BAHASA, DAN TINGKAH LAKU MEREKA JIKA DITEGUR SEKALIPUN MEREKA KURANG MEMBERI PERHATIAN!!!

DAH BERZAMAN PEKARA SEBEGINI BERLAKU!!!

JADI APA YANG AKU INGINKAN DARI MEREKA INI..
PERTAHANKAN BANGSA MELAYU!!!
JANGAN SESEKALI MENJUAL BANGSA MELAYU!!!
TENTANG MEREKA YANG MENGHINA BANGSA MELAYU!!!
LAHKHANATKAN MEREKA YANG CUBA MENGHAPUSKAN BANGSA MELAYU!!!

ZAMAN DAH BERUBAH........

BIAR APA PUN TERJADI AGAMA ISLAM DAN BANGSA MELAYU MESTI DIPERTAHANKAN!!!!

(BIAR DIBENTUK JIWA MELAYU SEJAK KECIL LAGI)

BENTUKLAH WARISAN MELAYU YANG BERANI MATI DALAM MEMPERTAHANKAN AGAMA ISLAM DAN BANGSA MELAYU!!!

KITA ANAK-ANAK MELAYU BUKAN ANTI KAUM!!! TETAPI KITA MEMPERTAHANKAN HAK MELAYU DAN AGAMA ISLAM DI TANAH MELAYU INI!!!

INI TANAH MELAYU DAN KITA BERHAK DI TANAH KITA SENDIRI!!!


TAK SUKA PENULISAN AKU BOLEH BLAH....

Read more...

BOIKOT PRODUK YAHUDI LAHKAHANAT!!!

http://www.inminds.co.uk/boycott-israel.html

Resolusi bertajuk : ISU PALESTIN DAN GESAAN BOIKOT BARANGAN ISRAEL / USA

1. Kami ahli BPN sebulat suara mengutuk sekeras-kerasnya kekejaman tentera Israel keatas umat islam di bumi palestin' Kami juga mengesa agar semua blogger diMalaysia tanpa mengira idelogi agar bersama-sama mengutuk perbuatan yang tidak berperikemaknusiaan tersebut.

2.Pengguna Islam Digesa Boikot Barangan Yahudi/ US . Marilah kita bersama-sama melaksakan kewajipan agar penghinaan kepada Islam mendapat pembalasan sewajarnya.

3. Kami juga menggesa agar pihak PBB lebih bertegas dalam menagani isu pencerobohan ini dan mendesak pihak Amerika agar berhenti dari terus menyokong tindakan dan polisi ketenteraan zionis tersebut.

4. Kami juga mengesa agar pihak kerajaan menghantar memorandum bantahan kepada Negara Israel dan Amerika terhadap pencerobohan ini. Sekiranya pihak Negara Amerika masih terus juga meneruskan dasar polisi luar mereka menyokong dan membantu pihak Yahudi Zionist maka kami mengesa pihak kerajaan Malaysia memutuskan perhubungan diplomatik dengan mereka.


5. SEMUA BLOGGER DIGESA MENYEBAR LUASKAN RESOLUSI INI DAN MENGHANTARNYA KEPADA MEDIA MASSA DAN ELETRONIK SERTA MENAMPAL DI MANA MANA FORUM ATAU MYSPACE ATAU YOUTUBE ATAU KOMEN BAGI MEMASTIKAN KESAN OPTIMUM GERAKAN INI

6. BPN mengesa agar pertubuhan OIC memainkan peranan mereka dengan lebih berkesan lagi serta bersatu dalam menangani situasi yang melibatkan negara Islam serantau.Semua negara OIC diminta untuk mendesak PBB agar bertegas dalam isu Palestin.

7. BPN menggesa semua ahli BPN dan juga para blogger menyiarkan logo BOIKOT ISRAEL USA dan Link senarai barangannya di blog blog masing masing demi agama bangsa dan negara kita.

Disediakan oleh :Panglima Perang Cyber

Ydp Blogger Pembela Negara ( BPN )

http://penembak-tepat.blogspot.com/


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP