BLOGGER PAKATAN RAKYAT MENYEBARKAN FITNAH

Tuesday, February 17, 2009BLOGGER PAKATAN RAKYAT HAMPIR KESEMUANYA MEMBISU AKAN BERITA GAMBAR BOGEL ELIZABETH WONG.


MAJORITI BLOGGER PAKATAN RAKYAT INI CUBA MENFITNAH KERAJAAN BARISAN NASIONAL KHUSUSNYA UMNO SEBAGAI DALANG PENYEBARAN GAMBAR BOGEL PELBAGAI POSISI INI.


ELI SENDIRI TELAH MENGAKUI AKAN GAMBAR BOGEL NYA INI DI AMBIL SEBELUM PILIHANRAYA. BAGAIMANA PIHAK BN KHUSUSNYA UMNO TERBABIT DALAM PENGAMBILAN GAMBAR BOGEL INI.


GAMBAR BOGEL INI JUGA DI AMBIL OLEH TEMAN LELAKINYA. SEORANG AHLI PAKATAN RAKYAT!!!


ADAKAH SEBELUM PILIHANRAYA PIHAK BN SUDAH TAHU AKAN KEMENANGAN ELI SEBAGAI WAKIL PKR BAGI

DUN BUKIT LANJAN???

DAN BN MENGATUR STARTEGI BAGI MENGAMBIL GAMBAR BOGEL ELI!!!


PIHAK BLOGGER PAKATAN RAKYAT CUBA UNTUK MENYEBARKAN FITNAH DAN MENGGANGU KETENTERAMAN AWAM BAGI MENGHURU HARAKAN KEADAAN.


JIKA CHUA SOI LEK DI GESA DENGAN BEGITU HEBAT DARI PIHAK PAKATAN RAKYAT AGAR MELETAKKAN JAWATAN KERANA SKANDAL VIDEO NYA, KENAPA PIHAK PAKATAN RAKYAT TIDAK MENGESA HAL YANG SAMA?

SEBALIKNYA PAKATAN RAKYAT MENYOKONG PENUH AKAN GAMBAR BOGEL ELI INI.


ELI TELAH PUN MELETAKKAN JAWATAN SEBAGAI WAKIL RAKYAT DI DUN BUKIT LANJAN DAN EXCO.


NAH INI BERMAKNA ELI SEDAR AKAN KESALAHANNYA YANG BERBOGEL DALAM KEADAAN MENGAIRAHKAN BAGI TANTAPAN SI JURUGAMBAR!!!


MAKA KAN SEORANG ITU MASUK KERUMAH DAN KEMUDIANNYA MENGAMBIL GAMBAR BOGEL SESEORANG ITU DAN KEMUDIANNYA BEREDAR???

TIDAK KAH DI KUNCI PINTUNYA???


BLOGGER PAKATAN RAKYAT SEDANG CUBA SEDAYA UPAYA BAGI MENYEBARKAN FITNAH MEMBURUKAN BN DAN UMNO BAGI MEMBELA GAMBAR-GAMBAR BOGEL ELI!!!


PERBUTAN YANG DI LAKUKAN OLEH PUAK BLLOGGER PAKATAN RAKYAT AMAT TIDAK BERMORAL.


SUDAHLAH PEMIMPINYA TERLIBAT DALAM PELBAGAI SKANDAL DAN ISU YANG TIDAK BERMORAL.


DAN INI PULA BLOGGER PAKATAN RAKYAT YANG TIDAK BERMORAL.....


Read more...

BOGEL...BOGEL...BOGEL...


KENYATAAN DARI BLOGGER PAKATAN RAKYAT...KITA PAKAT BACA....

FEB 16 – Inilah kenyataan demi kenyataan yang dibuat kepada YB Elizabeth Wong, Adun Bukit Lanjan, berikutan tersebarnya gambar beliau sedang tidur dalam keadaan kurang sopan.
Media mulai beberapa hari lalu menerima gambar-gambar ini. Yang menariknya, hanya media yang ada kaitan dengan parti-parti dalam BN yang menerima gambar ini.


Malam tadi, 15 Februari, Elizabeth membuat laporan polis di Balai Polis Petaling Jaya. Mengikut Datuk Khalid Abu Bakar, Ketua Polis Selangor, kenyataan itu ringkas sahaja dan pihaknya akan mendapatkan kenyataan lebih lanjut dari Eli selepas ini.
Sebelum akhbar The Sun menyiarkan kisah ini, orang ramai tidak mengetahuinya. Namun selepas disiarkan muka depan hari ini dan laporan polis Eli pada malam tadi, semua pihak mula memperkatakannya.


Sebagaimana dijangka (mungkin sudah ada dalam skripnya), bekas MB Selangor, Datuk Seri Dr Mohamad Khir Toyo membuat kenyataan mendesak Eli meletakkan jawatan.
“Ini adalah isu moral, samada gambar itu diambil dengan kehendaknya atau tidak, itu soal lain.
“Saya tidak boleh menerima seorang Adun yang dipertikaikan moralnya,” kata Khir sebagaimana yang dilaporkan laman web ini.
Di pejabat kerajaan negeri Selangor, Eli resah menerima tekanan ini. Beliau terkejut dan tidak sangka sampai begitu sekali usaha akan dibuat untuk menjatuhkan kerajaan negeri beliau. Eli adalah salah seorang anggota Exco kerajaan negeri Selangor.
Sebagaimana yang diketahui banyak pihak, selepas Perak, BN sedang menggoncang beberapa kerajaan negeri Pakatan yang lain termasuklah Selangor dan Kedah.
“Tetapi beliau tidak sangka sampai begitu rendah sekali moral pihak yang mahu menjatuhkan kerajaan negerinya,” kata sumber yang rapat dengan beliau.

Persoalannya senang sahaja. Gambar yang disebarkan itu adalah gambar Eli sedang tidur. Beliau tidak tahu dan tidak membenarkan gambar itu diambil apatahlagi diedarkan. Menurut sumber, bekas teman lelaki beliau yang mengambil gambar itu.

Komen-komen dalam blog (termasuk laman ini) menyifatkan tindakan Khir Toyo mendesak Eli meletakkan jawatan atas isu moral sesuatu yang sangat tidak wajar dibuat.

* Sejak bila, sesaorang yang telanjang dalam bilik tidur sendiri dianggap salah.
* Dia bukan ada suami, lainlah kalau dia seorang Muslim.
* Membandingkan dengan Chua Soo Lek tidak masuk akal langsung kerana Eli tidak berbuat apa-apa berbanding video Chua.
* Saya yakin, Khir akan menyalahkan anaknya jika anaknya dirogol nanti.
* Usahanya untuk menunjukkan dialah jaguh menjelang perhimpunan agung Umno.


Inilah komen-komen terhadap Khir Toyo apabila beliau membuat kenyataan yang mendesak agar Eli meletakkan jawatannya.

Persoalannya, apakah Khir sedar dengan komen-komen ini? Atau kalau dia membacanya, apakah dia akan insaf dan memperbetulkan kenyataannya?

Saya yakin, sebagaimana pemimpin BN di Perak, Khir tidak akan sedar dan tidak akan menghentikan cara berpolitik yang diambilnya kini. Selepas ini, Khir akan berarak lagi (mungkin ke Bukit Lanjan) untuk menceritakan kepada orang ramai “Elizabeth Wong tidur telanjang dalam biliknya”.

Besar kemungkinan juga beliau akan memimpin Pemuda Umno yang menyokongnya berarak ke Istana Melawati sekali lagi mendesak Sultan Selangor agar menitahkan supaya Eli meletakkan jawatan kerana memalukan baginda Sultan.

Di samping Khir Toyo, saya yakin akan ada juga para penyokong Pakatan Rakyat sendiri akan digunakan untuk menekan Eli.Untuk, saya suka menyebut di sini “Eli, jangan letak jawatan”.

sumber perakexpress

KENYATAAN ELIZABETH WONG
Saya telah dimaklumkan pada hari Jumaat, 13 Februari 2009 oleh wartawan-wartawan Malay Mail bahawa mereka memiliki foto-foto intim saya dan akhbar tersebut ingin menyiarkan berita mengenai foto-foto tersebut.
Saya dimaklumkan bahawa beberapa orang cuba menyebarkan foto/video yang menunjukkan saya tidur dalam keadaan separuh bogel dan juga dalam posisi intim.
Penyebaran dan penerbitan foto/video tersebut satu serangan berniat jahat terhadap keperibadian saya. Ia merupakan pencabulan maruah saya, satu pelanggaran ruang peribadi saya dan terutamanya, kekudusan kehidupan peribadi saya.
Ia juga perbuatan mereka yang tidak berakhlak untuk memalukan saya dan mencemar nama baik saya.Saya menjadi mangsa perbuatan tersebut.Saya telah membuat laporan polis semalam berhubung perkara itu dan saya akan bekerjasama sepenuhnya dengan polis dalam menjalankan siasatan mereka.
Oleh itu, saya tidak akan membuat sebarang spekulasi secara terbuka tentang siapakah mereka yang bertanggungjawab menceroboh ruang peribadi saya.Saya telah menerima banyak sokongan daripada penyokong saya, rakan dan penduduk di kawasan pilihanraya saya. Saya ingin mengucapkan terima kasih atas keprihatinan, sokongan dan galakan mereka.
Anggota keluarga saya juga berdiri teguh di belakang saya. Saya ingin merayu kepada pihak media supaya memberi saya dan anggota keluarga saya ruang keselesaan dalam menghadapi keadaan mencabar ini supaya saya boleh memikul cabaran berat ini.
Buat masa ini, saya akan menjalankan tugas seperti biasa, terus berkhidmat dengan jujur kepada rakyat Selangor.
Elizabeth Wong Keat Ping
Adun Bukit LanjanExco Pelancongan,
Alam Sekitar dan Hal Ehwal Pengguna

MASAALAHNYA SIAPA YANG AMBIL GAMBAR BOGEL TERSEBUT???
GAMBAR BOGEL YANG DI DALAM POSISI YANG BERLAINAN.
MACAM MANA GAMBAR BOLEH DI AMBIL DARI KAMAR TIDOR???
TAKKAN LAH SI ELIZABETH NI TAK SEDAR ADA ORANG YANG TIDAK DI KENALI MASUK KE DALAM BILIK TIDOR DAN KEMUDIANNYA MENYURUH BERBOGEL DAN BERPOSING DAN KEMUDIANNYA MENGAMBIL GAMBAR BOGEL TERSEBUT.
DAN SETELAH SELESAI MENGAMBIL GAMBAR BOGEL ITU ORANG YANG TAK DI KENALI BEREDAR DAN ELIZABETH MENYAMBUNG TIDORNYA SEMULA.
LOGIK KE KEJADIAN MACAM NI???
ATAU PUN....
TEMAN LELAKINYA YANG MENGAMBIL GAMBAR BOGEL TERSEBUT NAMUN KOLEKSI GAMBAR BOGEL ITU TELAH HILANG DAN TERSEBAR.
MUNGKIN LOGIK!!!
APA YANG NYATA ELIZABETH WONG PERLU MELETAKKAN JAWATANNYA SEBAGAI ADUN BUKIT LANJAN,
EXCO PELANCONGAN,ALAM SEKITAR
DAN HAL EHWAL PENGGUNA KERAJAAN NEGERI SELANGOR.
JIKA CHUA SOI LEK DI DESAK DENGAN BEGITU HEBAT AGAR MELETAKKAN JAWATAN KERANA SKANDAL VIDEO NYA DARI PAKATAN RAKYAT.
KENAPA PAKATAN RAKYAT SEBOLEH-BOLEH MEMBELA ELIZABETH WONG INI BAGI MEMPERTAHANKAN JAWATANNYA JIKA SKANDAL GAMBAR BOGEL NYA SUDAH ADA.
MORAL.....MORAL.....MORAL.....
BAPAK BOREK ANAK RINTIK.....

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP