PARA PERWAKILAN YANG MENENTUKAN HALA TUJU UMNO

Monday, March 23, 2009

CALON PILIHAN SAYA BAGI JAWATAN

TIMBALAN PRESIDEN UMNO

TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN.PARA PERWAKILAN PADA PEMILIHAN NANTI MEMAINKAN PERANAN YANG PENTING BAGI MEREALISASIKAN PENDIRIAN RAKYAT MALAYSIA YANG INGIN MELIHAT UMNO BERUBAH DAN KEMBALI DIPERCAYAI OLEH SELURUH RAKYAT MALAYSIA.


TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN MERUPAKAN CALON YANG BERSIH DAN TIDAK TERLIBAT DENGAN SEBARANG SKANDAL SELAMA BERKECIMPUNG DENGAN POLITIK. PEMIMPIN SEPERTI INI LAH YANG RAKYAT INGINKAN DALAM MEMBANTU BAKAL PM KITA NANTI DALAM MENTADBIR NEGARA DENGAN LEBIH DINAMIK.


SAYA YAKIN DAN OPTIMIS DENGAN PERLANTIKAN TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN SEBAGAI TIMBALAN PRESIDEN UMNO DAN BERGANDING DENGAN PRESIDEN UMNO DATO SRI NAJIB TUN RAZAK MAKA UMNO AKAN KEMBALI DIYAKINI RAKYAT MALAYSIA KHUSUSNYA BANGSA MELAYU.


GANDINGAN YANG MANTAP INI SETERUSNYA DAPAT MENARIK PELABUR ASING DALAM MEMAJUKAN EKONOMI NEGARA KERANA PARA PELABUR ASING JUGA INGIN MELIHAT SATU PASUKAN YANG MANTAP DI DALAM UMNO DAN PENTADBIRAN NEGARA.


APA SEKALIPUN TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN MERUPAKAN GANDINGAN YANG TERBAIK BAGI MENGISI JAWATAN TIMBALAN PRESIDEN UMNO NANTI.


SEGALA-GALANYA TERSERAH PADA PARA PERWAKILAN UMNO YANG AKAN MENENTUKAN UNTUNG NASIB UMNO KELAK. JIKA SALAH PILIHAN MAKA NESCAYA PRU KE 13 NANTI UMNO AKAN TERUS-TERUSAN DI LUPAKAN RAKYAT. JIKA SEKARANG INI PARA PERWAKILAN MEMILIH TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN SEBAGAI TIMBALAN PRESIDEN, SAYA YAKIN UMNO AKAN TERUS DI BERI SOKONGAN OLEH RAKYAT.


PARA PERWAKILAN MENENTUKAN PEMILIHAN KALI INI.CALON PILIHAN RAKYAT BAGI

JAWATAN TIMBALAN PRESIDEN UMNO

TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP