KEPUTUSAN PEMILIHAN KETUA WANITA, KETUA PUTERI, KTUA PEMUDA UMNO

Wednesday, March 25, 2009

KETUA WANITA UMNO
DATUK SERI SHARIZAT ABDUL JALIL
MERAIH 507 UNDI

KETUA PEMUDA UMNO
KHAIRY JAMALUDDIN
MERAIH 304 UNDIKETUA PUTERI UMNO
DATUK ROSNAH ABDUL RASHID SHIRLIN MENANG
MERAIH 245 UNDI


Read more...

BANGSAT SI SURUHAN ANWAR BANGSATPEMBANGSAT SEDANG MENTARAH APA YANG ADA DALAM MENGAGALKAN PEMULIHAN UMNO PADA MASA INI. DEK KERANA KETAMAKKAN HARTA MAKA APA SAHAJA SI BANGSAT INI SANGGUP LAKUKAN. SEGALA ILMU YANG ANWAR AL-JUBURI TURUNKAN PADA SI KATAK INI SUNGGUP HEBAT DIAMALKANNYA. JIKA SEBELUM INI PAK LAH SUDAH TERKENA DENGAN BODEK SI BANGSAT,SEKARANG INI PULA SI BANGSAT INI CUBA UNTUK MERAPATI DATO NAJIB.


BANGSAT SUNGUH TIDAK TERKATA PERANAN YANG TELAH DI MAINKAN ORANG SURUHAN ANWAR AL-JUBURI YANG CUBA MEMECAHKAN UMNO . RAMAI YANG TIDAK SEDAR AKAN PERANAN SI BANGSAT INI SELAMA INI. DARI IMNO LOMPAT KE PKR DAN UMNO SETERUSNYA PKR DAN UMNO. INI LAH BANGSAT HARAMJADAH ORANG SURUHAN ANWAR AL-JUBURI.


WAN INDRA PUTRA BIN AHMAD


INI LAH NAMA BANGSAT YANG SEDANG MENGHURUHARAKAN PROSES REFORM UMNO SEKARANG. SI BANGSAT YANG TAMAKAN HARTA DAN CUBA MEMBUAT HARTA YANG RASANYA INGIN DI BAWA KE MATI AGAKNYA. PERANCANGAN ANWAR AL-JUBURI DALAM MENGUCAR-KACIRKAN UMNO DIBERI PADA WAN INDRA PUTRA BIN AHMAD INI. NAMUN KEBODOHAN PEMBANGSAT INI TELAH DAPAT DI HIDU OLEH PARA PERWAKILAN YANG ADA.

TERANG-TERANGAN KATA SOKONGAN PADA PAK LAH TAK, AWAT PI JUMPA BANG NUAR BANGSAT OI??? PEMBANGSAT NI BEGITU SADIS DALAM MEMBODEK PAK LAH SELAMA INI. BODEK ATAS KEPENTINGAN TEMBOLOK NYA DALAM MENGISI HARTA. NAMUN GERAK GERINYA ANWAR AL-JUBURI YANG MENGAWAL SEGALA PERGERAKKANYA INI.


PARA PERWAKILAN SEDAR AKAN MUSLIHAT SI BANGSAT NAMA GLAMOR NYA WAN INDRAF POKEMON INI. SI BANGSAT INI TELAH MENYEBARKAN FITNAH YANG AMAT DASYAT LAGI HARAMJADAH DALAM MENGHANCURKAN UMNO DARI DALAM. PEMBANGSAT INI TELAH MENYAMPAIKAN CERITA FITNAH PADA TS MUHYIDDIN YASSIN. KATA PEMBANGSAT INI TS MUHYIDDIN YASSIN TIDAK MENGHORMATI PAK LAH. TAK HORMAT BAGAI MANA???SEMEMANGNYA SI BANSAT INI SEDANG CUBA MENGHASUT PARA PERWAKILAN UMNO BAGI MEREALISASIKAN HASRAT ANWAR AL-JUBURI ITU SENDIRI. ANWAR AL-JUBURI INGINKAN MIKE TYSON SEBAGAI TIMBALAN PRESIDEN UMNO. KENAPA??? DENGAN KEDUDUKAN MIKE TAIB SEBAGAI TIMBALAN MAKA SI BANGSAT WAN INDRAF POKEMON INI AKAN MEMBOLOT LAGI HASIL YANG ADA KERANA SEMEMANGNYA SEMUA TAHU MIKE TYSON PENUH DENGAN SKANDAL NYA.


ANWAR AL-JUBURI JUGA INGIN MELIHAT MIKE TYSON MENANG. KENAPA??? KERANA SENANG BAGI MEREKA PUAK PAKATAN PEMBANGKANG MENGHANCURKAN UMNO. KERANA JIKA NAJIB SAHAJA YANG KUAT DAN DI BAWAHNYA TIDAK ADA YANG KUAT MAKA AKAN MUDAH BAGI MEREKA PUAK PELIWAT ANWAR AL-JUBURI INI MENYERANG DENGAN SKANDAL-SKANDAL YANG ADA.


PARA PERWAKILAN SUDAH SEDAR AKAN HAL INI. NAH SEKARANG INI PUN SI BANGSAT INI SEDANG MENGHASUT PARA PERWAKILAN DENGAN PELBAGAI FITNAH YANG CUBA MENGUGAT KEAMANAN PEMILIHAN KALI INI.SEMEMANGNYA PARA PERWAKILAN LEBIH BIJAK DAN ARIF DALAM MENENTUKAN MASA DEPAN UMNO INI.INFO DITERIMA DARI PARA
PERWAKILAN UMNO DI PWTC
PADA 25/03/09 JAM 09.5HRSRead more...

KETUA PEMUDA UMNO UNDILAH DATO MUKHRIZ


UNDILAH MUKHRIZ PADA PEMILIHAN KETUA PEMUDA UMNO HARI INI.
TERNYATA MUKHRIZ MERUPAKAN SATU-SATUNYA CALON YANG BERSIH DARI SEBARANG SKANDAL DAN POLITIK WANG.

TIDAK ADA GANJARAN TUNAI YANG DI BERIKAN MUKHRIZ JIKA BERJAYA MENJAWAT KETUA PEMUDA UMNO NANTI. NAMUN JIKA MUKHRIZ BERJAYA PADA PEMILIHAN KALI INI BELIAU BERJANJI AKAN MEMULIHKAN UMNO DARI SETIAP PELUSUK NEGARA DENGAN JAYANYA.PEMULIHAN YANG AKAN DI LAKUKAN MUKHRIZ BERMULA DARI AKAR UMBI DALAM MEMANTAPKAN UMNO UNTUK MASA MENDATANG.

PARA PERWAKILAN PERLU SEDAR SESUNGGUHNYA DATO SRI NAJIB TELAH MENGIGATKAN KITA DAN SELURUH RAKYAT BAHAWA PEMILIHAN KALI INI MENENTUKAN MASA DEPAN UMNO SETERUSNYA.

SOKONGAN DATO SRI NAJIB PADA KEPIMPINAN TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN SEBAGAI TIMBALAN PRESIDEN DAN DATO MUKHRIZ SEBAGAI KETUA PEMUDA TELAH MENDAPAT SOKONGAN RAKYAT.

PARA PERWAKILAN YANG MENENTUKAN HALA TUJU UMNO PADA KALI INI.
JIKA CALON YANG PENUH DENGAN SKANDAL DAN POLITIK WANG MEMENANGI PEMILIHAN KALI INI MAKA SAYA DAN JUGA RAKYAT YAKIN UMNO AKAN TERUS MALAP PADA PRU KE 13 NANTI.

UNDILAH DATO MUKHRIZ MAHATHIR
SEBAGAI KETUA PEMUDA UMNO


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP