NIZAR BERHATI DAJAL

Monday, March 30, 2009


NIZAR SEMAKIN RAKUS DENGAN HATI DAJAL NYA ITU.
DAP TELAH MENGUASAI NIZAR DENGAN MELIWAT DARI SETIAP SUDUT TUBUH BADAN NIZAR. SEHINGGAKAN PAS TIDAK DAPAT BERBUAT APA-APA SELAIN DARI MERELAKAN DAP MELIWAT NIZAR DI DEPAN MATA MEREKA SENDIRI.

NIZAR TELAH HANGUS, HANGUS DIBAKAR OLEH API YANG DINYALAKAN OLEH RAKYAT PERAK SENDIRI. KEBIADAPAN NIZAR PADA SULTAN PERAK SUNGGUH MENAIKAN API KEMARAHAN RAKYAT DI TAMBAH PULA DENGAN SEWENANG-WENANGNYA NGEH DAN NGAH MELALAK-LALAK MEMPERTAHANKAN KAUM KOMUNIS NYA BAGI MERAMPAS TANAH MELAYU DI PERAK.

NIK AZIZ JUGA SEDIH DAN SAYU MENGENANKAN NASIB PAS PADA MASA INI. SEGALA AIR LIURNYA YANG MENYEMBUR MENGATAKAN NIZAR ADALAH MB PERAK YANG SAH DAN TIDAK BOLEH BERTANDING DI PARLIMEN BUKIT GANTANG TELAH DI JILAT NIK AZIZ SEMULA. SEMEMANGNYA NGEH TELAH BIJAK DALAM PERCATURAN STRATEGI KOMUNIS NYA DALAM MEMAKSA NIK AZIZ MERELAKAN PERBUATANNYA MELIWAT NIZAR.


SELURUH RAKYAT TAHU AKAN NIAT NGEH DALAM MELETAKKAN NIZAR SEBAGAI CALON DI BUKIT GANTANG INI. DAN TERBUKTI KUASA NGEH TELAH DAPAT MEMBUATKAN SELURUH KEKUATAN PAS TERSUNGKUR DENGAN APA YANG NGEH LAKUKAN. NIK AZIZ TIDAK DAPAT BERKKATA APA-APA.....

HAJI HADI MENGELUARKAN KENYATAAN YANG SEOLAH-OLAH KELIHATAN SINIS DAN TIDAK MENYETUJUI SECARA HAKIKATNYA AKAN MELETAKKAN NIZAR BERTANDING DI BUKIT GANTANG INI. HAJI HADI TAHU AKAN SEGALA YANG BAKAL TERJADI KELAK. NAMUN TEAM EDROGAN TELAH BERJAYA DALAM MENYESATKAN NIK AZIZ ITU SENDIRI.

RAKYAT PERAK TELAH MENOLAK NIZAR, MEREKA SELURUH RAKYAT PERAK TIDAK DAPAT MENERIMA APA YANG BERLAKU ATAS PENGHINAAN NIZAR PADA SULTAN PERAK. RAKYAT PERAK MARAH AKAN PENBERIAN SEWENANG-WENANGNYA TANAH MELAYU PADA BANGSA ASING.RAKYAT PERAK AKAN BANGKIT. BANGKIT DALAM MENENTANG DAJAL KECIL INI. SEMEMANGNYA NIZAR MERUPAKAN DAJAL KECIL KEDUA SELEPAS ANWAR AL-JUBURI.

GEROMBOLAN DAJAL SUDAH MENODAI PAS SELAMA INI...

TEAM EDROGAN TELAH MELIWAT SEGALA YANG ADA DI DALAM PAS....

DAN KETIKA INI PULA DAP TELAH MELIWAT PAS DAN SELURUH PAKATAN PEMBANGKANG ITU SENDIRI....

RAKYAT PERAK AKAN BANGKIT,
BANGKIT MENENTANG PENDERHAKA,
PENDERHAKA PADA AGAMA BANGSA DAN NEGARA.

NIZAR SI DAJAL KECIL HARUS DINYAHKAN....
DAN GEROMBOLAN DAJAL JUGA AKAN DIHAPUSKAN
DENGAN KEBANGKITAN RAKYAT PERAK.

ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR

Read more...

SERANG BNM HABIS-HABISAN


BLOGGER...BLOGGER...BLOGGER


SELAMA MENYERTAI BPN TIDAK PERNAH DI LIHAT BPN MENGELUARKAN POSTING YANG MENGUGUT BNM ATAUPUN MANA-MANA PIHAK
NAMUN HAL INI TELAH MENJADI TIDAK KERUAN APABILA BNM TELAH MULA MENYERANG BPN DENGAN SERANGAN PERIBADI.

APA YANG HENDAK DIMAINKAN???
KITA BLOGGER BERJUANG DALAM ALAM SIBER YANG MANA TIDAK SEMUA TAHU SIAPA KITA INI PARA BLOGGER SAMA ADA BPN ATAUPUN BNM.
KITA BERPERANG DI ALAM SIBER BUKAN BERPERANG
FACE TO FACE.


APA YANG KITA ADA???
KITA BLOGGER HANYA ADA AKAL DAN PEMIKIRAN YANG TAJAM DALAM MENYAMPAIKAN SESUATU ISU DAN BERITA YANG KITA PEROLEH DARI SUMBER SOS, AKHBAR,TV DAN RAKAN BLOGGER YANG LAIN.


MENGAPA KITA PERLU MENYERANG SECARA PERIBADI
PADA BLOGGER YANG ADA???
INI LAH SATU SIKAP YANG TIDAK HARUS ADA PADA PARA BLOGGER.
KITA BERJUANG DALAM PELBAGAI RAGAM NAMUN MENGAPA PERLU MEMBERIKAN SATU UGUTAN PADA BLOGGER YANG LAIN???


BNM TELAH MEMAINKAN SATU UGUTAN YANG DASYAT PADA BPN. DENGAN MENYEBARKAN GAMBAR EMPUNYA BLOGG, TEMPAT KERJA DAN KENDERAAN YANG MANA TELAH MENDATANGKAN SATU UGUTAN KESELAMATAN NYAWA PADA BLOGGER ITU SENDIRI. KENAPA SEDEMIKIAN RUPA???

SETELAH LAPORAN POLIS DIBUAT PADA PARA BNM MAKA BNM PULA TELAH CUBA MENGUGUT DENGAN INGIN MENYAMAN BPN DENGAN RM5 JUTA.
MENGAPA TAKUT???
TAKUT PADA KEBENARAN!!!


DENGAN ISU FITNAH YANG SETIAP HARI DI MAINKAN BNM MAKA MEREKA SUDAH SEMAKIN LAMA SEMAKIN KETANDUSAN IDEA MAKA UGUTAN PADA BPN PULA DI LAKUKAN.
KE MANA SIFAT
BLOGGER NETWORK MALAYSIA???
SUDAH HILANG AKAL KAH MEREKA INI???
SEMEMANGNYA MEREKA BNM TAKUT DENGAN KEBENARAN YANG ADA
DAN SUDAH KETANDUSAN IDEA DALAM MENYAMPAIKAN BERITA.

BLOGGER PEMBELA NEGARA TIDAK AKAN GENTAR DENGAN SEGALA SERANGAN JAHAT YANG CUBA DI LAKUKAN OLEH BNM. KAMI AKAN MEMPERTAHANKAN SEGALA YANG ADA DAN AKAN MENYERANG
BNM DENGAN BERSANDARKAN BUKTI, FAKTA DAN HUJAH KAMI DALAM MEMBELA NEGARA TERCINTA INI.
SAYA MENYERU KEPADA SEMUA AHLI BLOGGER PEMBELA NEGARA DAN JUGA PENYOKONG BPN YANG ADA AGAR SAMA-SAMA KITA MENYERANG BNM INI DENGAN MENYAMPAIKAN HUJAH, INFO, BUKTI DAN SEGALA-GALANYA DALAM MENYAMPAIKAN MAKLUMAT KEPADA RAKYAT!!!
DAN DI INGATKAN JUGA KEPADA BPN AGAR JANGAN SESEKALI KITA MENGUGUT PERIBADI MEREKA PUAK BNM INI. KITA BERPERANG DI ALAM SIBER MAKA KITA BERPERANG DENGAN PROFESIONAL SEBAGAI BLOGGER
DAN INGATAN KEPADA PUAK BNM BAHAWA KAMI DI BPN TIDAK GENTAR DENGAN UGUTAN YANG PUAK BNM LAKUKAN TERHADAP KAMI.
KAMI BPN AKAN SERANG DAN TERUS MENYERANG PAKATAN PEMBANGKANG
DAP
PAS
PKR
DENGAN BUKTI, HUJAH DAN FAKTA YANG KAMI ADA BAGI TONTONAN RAKYAT YANG ADA DALAM MEMPERJUANGAN
AGAMA ISLAM
BANGSA MELAYU
TANAH MELAYU

GEMPUR
GEMPUR
GEMPUR

GOMO
BIRO PEMUDA BPN


KOMEN RAKAN BPN KITA SAUDARA GAP

albanjari dan perisik rakyat SUDAH TERSALAH ORANG.MEDAN INFO itu BUKAN PERAK BANGKIT.MEREKA TELAH MENYIARKAN GAMBAR KERETA MEDAN INFO,OFFICE,IC DAN INI TELAH MENGANCAM KESELAMATAN MEDAN INFO DAN SELURUH KELUARGANYA.MEDAN INFO TELAH MEMBUAT LAPORAN POLIS KERANA FITNAH DARI ALBANJARI DAN PERISIK RAKYAT.

GAMBAR CCTV TINGKAT 4 OFICCE MEDAN INFO TELAH MERAKAM GAMBAR SEORANG WANITA MENGAMBIL GAMBAR KERETA MEDAN INFO. WAJAHNYA JELAS DAN WANITA INI AKAN DICARI OLEH PIHAK POLIS KERANA MENCEROBOH/MEMFITNAH ORANG YANG SALAH.

BLOG ANBANJARI/PERISIK RAKYAT TELAH PUBLISH SELURUH GAMBAR INI. MEREKA JUGA AKAN DIPANGGIL DAN DISAMAN KERANA MEMFITNAH.HARI NI ANBANJARI GELABAH GILA.DI CUBA ALIH ISU DAN SAMAN 5 JUTA KEPADA BLOGER PARPUKARI/FAISAL DAN GARAMMANIS KERANA MEMFITNAH ?

HAHA INI LAWAK PALING BODOH DAN ALBANJARI TELAH CUBA DIVERT ISU..3 BLOG INI SEKADAR MENGULAS ISU SAHAJA.ALBANJARI MENGGELABAH SEKARANG. DIA SUDAH TERSILAP PUBLISH GAMBAR.DIA SUDAH TERSILAP TIKAM.DIA SUDAH TERSILAP SEMUANYA..FAISAL/PARPU DAN GARAMANIS BAKAL MENDAPAT DURIAN RUNTUH.TOLONG BG AKU SIKIT AKU NAK SETTLEKAN BIL BROADBAND AKU..HEHE

March 30, 2009 1:35 AM

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP