NIZAR DURJANA

Tuesday, March 31, 2009DI PERSEMBAHKAN BAGI TONTONAN RAKYAT MALAYSIA KHUSUSNYA RAKYAT NEGERI PERAK DARUL RIDZWAN AKAN KEBIADAPAN NIZAR DENGAN MENYEMBAH DERHAKA PADA YANG TERAMAT MULIA SULTAN PERAK

RAKYAT PERAK BOLEH MENILAI SENDIRI DENGAN MENGGUNAKAN AKAL YANG WARAS DAN BIJAKSANA SIAPA NIZAR INI. RAKYAT BOLEH KENAL PASTI MENGAPA NIZAR MEMBERIKAN KERUSI EXCO YANG BANYAK KEPADA DAP.

SELAMA NIZAR MENJADI MENTERI BESAR PERAK APAKAH PERANAN UTAMA NIZAR DALAM MEMBANTU RAKYAT PERAK?? APAKAH MELAYU DI BANTU DENGAN ADIL???

SEMUA UMUM SEDAR SEJAK NIZAR MENJADI MENTERI BESAR PERAK HABIS TANAH DAN HASIL BUMI PERAK TELAH DI BERI PADA BANGSA CINA YANG MANA MEREKA INI ADALAH KERONI NGEH DAN NGAH.

ISU TANAH, ISU PENENPATAN RUMAH KOS RENDAH, ISU PEMBANGUNAN DAN BANYAK LAGI TELAH DIBERIKAN NIZAR PADA KAUM CINA BERBANDING KAUM MELAYU DAN INDIA.

NIZAR SEMAKIN RAKUS DALAM MERATAH BUMI PERAK DENGAN MENJADI BONEKA SECARA SULIT KEPADA NGEH DAN NGAH.

YB OSMAN, JAMAL DAN HEE MERUPAKAN MEREKA YANG TELAH MEMPROTES SECARA KERAS AKAN PEMERINTAHAN NIZAR INI. NIZAR TELAH MENIDAKKAN HAK MEREKA DALAM MEMBELA NASIB RAKYAT PERAK DAN MENGHINA MEREKA INI.

NIZAR MENGATAKAN YANG DIA BUKANLAH BONEKA DAP DAN MENGATAKAN YANG YB OSMAN DAN JAMAL KAKI ROKOK! BACA SINI. JADI KENAPA DENGAN KAKI ROKOK??? APA MASAALAHNYA???

NIZAR SEMEMANGNYA INGIN BERDOLAK DALIH DENGAN APA YANG TELAH DIA BUAT SEMASA MENJADI MB PERAK. NAMUN RAKYAT PERAK TELAH SEDAR DAN TAHU SIAPA NIZAR PENDERHAKA INI.

NIZAR PATUT DI TENTANG.NIZAR MERUPAKAN BALACI KEPADA NGEH DAN NGAH.NIZAR BERSEKONGKOL DENGAN KARPAL YANG INGIN MENYAMAN SULTAN.NIZAR MEMBERIKAN APA YANG ADA MILIK MELAYU KEPADA KERONI NGEH DAN NGAH.

NIZAR SEMEMANGNYA BANGSAT.

KETAHUILAH BAHAWASANYA NIZAR MERUPAKAN BONEKA KEPADA DAP. NIZAR TELAH MENGGADAI APA YANG ADA DI PERAK KEPADA DAP.RAKYAT PERAK HARUS SEDAR SIAPA NIZAR LAHKHANAT INI.

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR

ALLAHUAKHBAR

PSTTT.....AWEKS NIZAR.....

KLIK AWEKS NI

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP