TUN MAHATHIR AKAN TURUN BERKEMPEN BAGI BN DI BUKIT GANTANG-Malaysiakini

Wednesday, April 1, 2009

TUN DR MAHATHIR AKAN TURUN BERKEMPEN DI PILIHANRAYA KECIL BUKIT GANTANG BAGI MEMBANTU JENTERA BN YANG SEDIA ADA. DENGAN SOKONGAN TUN INI JUGA TELAH MEMBERIKAN SATU KELEBIHAN PADA PIHAK BN KERANA INI MERUPAKAN SATU SUNTIKAN SEMANGAT BUAT SELURUH JENTERA BN YANG ADA DI BUKIT GANTANG DAN JUGA MENERIMA TEMPIAS NYA DI DUN BUKIT SELAMBAU DAN DUN BATANG AI.

KEHADIRAN TUN INI AKAN MEMBERI SATU ISYARAT KEPADA SELURUH DUNIA AKAN KEYAKINAN TUN PADA KEPIMPINAN DATO SERI NAJIB DAN GANDINGAN NYA TAN SRI MUHYIDDIN DALAM MENTADBIR NEGARA MALAYSIA INI.

RAKYAT JUGA SEMEMANGNYA MENGHARAPKAN TUN AGAR KEMBALI BERJUANG DALAM MEMBANTU KERAJAAN BARISAN NASIONAL BAGI MENGEMBALIKAN KEAMANAN NEGARA MALAYSIA INI.

KEHADIRAN TUN BAGI BERKEMPEN DI BUKIT GANTANG INI JUGA AKAN MEMBERIKAN SATU TAMPARAN KEPADA PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG TERUTAMA BAGI ANWAR AL-JUBURI. SEMEMANGNYA ANWAR SANGAT GUSAR DAN BERCELARU KALA INI KERANA SEGALA FITNAH YANG DILEMPARKAN PADA DATO SERI NAJIB TIDAK MENDATANGKAN HASIL DAN SEBALIKNYA TUN TELAH MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADA DATO SERI NAJIB.

KEHADIRAN TUN DI PILIHANRAYA KECIL PARLIMEN BUKIT GANTANG MEMBAKAR SEMANGAT SEMUA YANG HADIR DAN JUGA MEMBERIKAN INSPIRASI BUAT RAKYAT MALAYSIA KHUSUSNYA RAKYAT PERAK ITU SENDIRI.

TUN DR MAHATHIR AKAN BERSAMA-SAMA KEPIMPINAN BARISAN NASIOANL BAGI MEMPERKASAKAN NEGARA MALAYSIA YANG TERCINTA INI. MAKA KITA SELURUH RAKYAT HARUS TEGUH BERDIRI DI SAMPING TUN, DATO SERI NAJIB DAN TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN DALAM MEMBANTU USAHA MEREKA INI.

TUN PAHLAWAN TERBILANG

Read more...

SI KAFIR MENGHINA ISLAM PAS PULA MERAIKANNYA

1.Dalam ucapan Yb Nga, setelah di teliti,dlm dialog nya mengatakan orang islam dalam BN sesat!


2.Dan bersorak sakan puak Islam PAS apabila seorang cina kristian DAP mengkafirkan melayu islam yang lain.


3.Apa punya mentaliti Islam PAS ni?,hanya kerana perbezaan politik semua nya di boleh kan.malahan untuk mengkafirkan sebangsa & seagama dibolehkan dan disambut dengan sorakan tanda setuju.


4.Yang duduk di atas pentas yang sama terdiri daripada kononnya alim ulamak PAS, apakah ini yang di mahukan oleh mereka.


5. Yahudi & kristian mengkaji ayat quran untuk berdakwah & menyesatkan umat Islam,barang kali ini sejarah dalam ISLAM di bumi malaysia apabila seorang yb beragama kristian menyesatkan umat islam yang lain.


6. PAS LEBIH ISLAM DARI YANG BUKAN PAS,YB NGA LEBIH ISLAM DARI MELAYU ISLAM BN.


7.MENGKAFIRKAN ORANG LAIN, MENGHAMBUR CACI DAN MAKIAN BARANGKALI ADALAH AKHLAK TERPUJI DIDALAM ISLAM MAZHAB PAS.MOHON AGAR ALLAH BERI PETUNJUK DI JALAN YANG BENAR.

AYAT QURAN & ALLAH FOR SALE


IHSAN PI5AUBETAPA BANGSAT NYA SI NGA ANAK HARAMJADAH INI BERBICARA AKAN HAL YANG MENYENTUH ISLAM DAN BANGSA MELAYU. PAS TELAH MERELAKAN KAFIR LAHKHANAT MENGHINA TERANG-TERANGAN UMAT ISLAM.


PENYOKONG PAKATAN PEMBANGKANG BERAGAMA ISLAM YANG ADA TELAH BERSORAK RIANG APABILA SEORANG KAFIR LAHKAHANAT MENGHINA SESAMA AGAMANYA ITU SENDIRI.


SESUNGGUHNYA RAKYAT HARUS SEDAR AKAN PERMAINAN POLITIK KOTOR PIHAK PAKATAN PEMBANGKANG INI SEHINGGA SANGGUP MENGGADAIKAN APA SAHAJA BAGI MENJAMIM KEKUASAAN PERIBADINYA SENDIRI


SEBUSUK-BUSUK UMNO
TIDAK PERNAH
MENGGADAIKAN AGAMA ISLAM
DALAM ENGEJAR
UNDI DAN POPULARITI.

NAMUN PAS YANG KONONYA PARTI ISLAM TELAH MENJUAL AGAMA ISLAM DAN TELAH BERSORAK RIANG SETELAH PIHAK KAFIR MENTERTAWAKAN ISLAM.MEREKA PAKATAN PEMBANGKANG
AKAN MEMBINASAKAN
AGAMA ISLAM
BANGSA MELAYU
TANAH MELAYU


MAKA BANGKITLAH KITA MENENTANG DAN MENOLAK SEGALA
APA JUA AGENDA YANG CUBA DI HASUTI OLEH MEREKA INI.


ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP