NIZAR DURJANA DAN AWEKS NYA-Malaysiakini

Thursday, April 2, 2009


YANG INI???


YANG INI KE??? ADA CAM CIKGU....


ADA SAMA MACAM GAMBAR YANG ATAS


DARI DEKAT.BANDINGKAN PIC 2, 3 DAN 4.BARULAH KENAL SIAPA GF NIZAR.KATA MESTI DIKOTA DARI SAHABAT SAHABAT BLOGGER PEMBELA NEGARACucu pertama Nizar Namrud selamat di lahirkan di Pusat Rawatan Islam Ar-Ridzuan, Ipoh tepat jam 4.56 petang. Bayi perempuan seberat 3.1 Kilogram . Tetapi dikala cucu dilahirkan, datuknya dikaitkan dengan seorang wanita simpanan.Benarkah?perakbangkit nak dedahkan?betul ker.kata kawan-kawan nizar yang sama-sama belajar dengan beliau sewaktu membuat Advance A-Level di Norwich City College Of Arts & Technology, Norwich, Norkfolk, England.dan menghabiskan Degree Sc. Mechanical Engineering, di University of Aston, Birmingham, England, nizar seorang yang diam tetapi suka ambil kesempatan. apa yang nizar namrud tak buat.semua dia buat.nizar bukanlah seorang yang warak.tapi seorang yang matanya liar dan tiba-tiba senyap.senyumannya senyuman mengumpan perempuan.Wanita tersebut dilaporkan berkhidmat sebagai seorang guru.....
TAHNIAH!!!!DAPAT MADU LA DATIN...........IZINKANLAH ABANG NIZAR NAMRUD BERNIKAH DENGANNYA........

IHSAN MYSRIMUARA

SKANDAL JUGAK.....
INGAT BONEKA NGEH DAN NGAH JE.
SKANDAL JUGAK SI NIZAR DURJANA NI.....
APO LAGI NAK DI KATO???

Read more...

NIZAR DURJANA GADAI TANAH MELAYU

Nizar namrud dengan bongkaknya akan menjual lot rumah bumiputra di pasaran terbuka. Nizar berkata 150 unit bernilai RM 5 juta telah diluluskan untuk mengatasi masalah tergantung.Zaman UMNO dahulu, walaupun ada Melayu yang masih lagi tidak mampu membeli rumah, namun hak dan kuota Melayu tetap dipertahankan. Demi kuasa, Nizar ikut cakap kafir DAP. Baik DAP jadi MB lah PAS. Kurang sikit PAS di jadikan keldai DAP.Apa punya bodoh Nizar Namrud dulu, jual hak agama dan bangsa.Dalam mesyuarat exco, semua keputusan dibuat oleh DAP. Kalau Nizar tak ikut, DAP nak blah. Jika DAP blah,maka PAS hilang kuasa. Samalah macam Abu Jahal.Inilah hadiah Nizar Namrud pada orang Islam.

INI BELUM SAMPAI SEPENGGAL NIZAR DURJANA MENJADI MB PERAK. JIKA 9 BULAN SUDAH BEGINI BAGAIMANA PULA YANG AKAN TERJADI KEPADA KAUM BUMIPUTERA DI PERAK???

HABIS SEGALA YANG ADA DI TANAH PERAK DIGADIKAN PADA NGEH DAN NGAH. NIZAR TERHUTANG BUDI PADA NGEH DAN NGAH DAN SANGGUP MELAKUKAN APA SAHAJA YANG DI MINTA NGEH DAN NGAH INI DEMI MENJALAS JASA KERANA DAP MENYOKONGNYA SEBAGAI MB PERAK.
SEBUSUK-BUSUK UMNO DAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL TIDAK PERNAH MENGABAIKAN KEPENTINGAN DAN HAK BUMIPUTERA DI MALAYSIA INI. MALAH KEPENTINGAN DAN KEBAJIKAN KAUM-KAUM LAIN JUGA DI JAGA DENGAN ADIL DAN SAKSAMA.

NIZAR SEMEMANGNYA DURJANA


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP