MELAYU BERPECAH KERANA SIAPA???

Monday, April 13, 2009


SEMAKIN LAMA SEMAKIN DICABAR NAMPAKNYA TANAH MELAYU INI DENGAN BERBAGAI-BAGAI ANASIR JAHAT YANG CUBA MERANAPKAN PERPADUAN YANG TELAH TERCIPTA SEKIAN LAMA INI. MELAYU SEKARANG SUDAH TERPECAH 3 DENGAN MENJADI:

MELAYU TAKSUB SEHINGGA SANGGUP MENGGADAIKAN AGAMA ISLAM DAN MENGELARKAN SESAMA UMAT ISLAM DAN SESAMA BANGSA MELAYU SEBAGAI ZIONIS SERTA KAFIR.

MELAYU YANG SANGGUP MENGGADAIKAN APA SAHAJA DEMI CITA-CITA PEMIMPINYA BAGI TERUS MENJAHANAMKAN BANGSA MELAYU, AGAMA ISLAM DAN TANAH MELAYU INI KEPADA PUAK BARAT DAN ZIONIS.

MELAYU YANG TERUS MEMPERTAHANKAN AGAMA ISLAM, BANGSA MELAYU DAN TANAH MELAYU INI WALAU APA BADAI SEKALIPUN YANG MELANDA.

SUNGGUH MENGAIBKAN PEKARA INI TERJADI DENGAN PERPECAHAN DIKALANGAN MELAYU YANG SEMAKIN BERTERUSAN DI KALA INI. INI SEMUA BERPUNCA DARI SIFAT KITA SENDIRI YANG TAKSUB DAN PERCAYA BULAT-BULAT DENGAN KATA PEMIMPIN YANG SEMEMANGNYA JAHIL DAN BERPAKSIKAN ZIONIS.

APABILA SEORANG MELAYU DI LAHIRKAN MAKA AGAMA ISLAM LAH AGAMA ANUTANNYA. INI LAH KEISTIMEWAAN KITA SEBAGAI BANGSA MELAYU. BAHKAN DI NEGARA ARAB SEKALIPUN DAN DI MANA-MANA SELURUH DUNIA TIDAK ADA SESEBUAH BANGSA YANG DILAHIRKAN SEBAGAI SEORANG ISLAM.

PAS YANG DAHULUNYA MEMPERJUANGKAN ISLAM SEBAGAI WADAH PERJUANGANNYA AMAT DI KASIHI SEKIAN RUMPUN ISLAM DAN BANGSA MELAYU WALAUPUN PAS MELEMPARKAN KATA FITNAH DAN NISTA KEPADA PARTI UMNO YANG MANA AHLINYA TERDIRI DARI MEREKA YANG BERBANGSA MELAYU DAN BERAGAMA ISLAM. PAS PADA MASA ITU HANYA MENUMPUKAN KEPADA HUDUD DAN NEGARA ISLAM, MALAH MENENTANG DAP. AHLINYA JUGA TERDIRI DARI BANGSA MELAYU DAN BERAGAMA ISLAM. PENDEK KATA SELURUH AHLI PAS PADA MASA ITU SAYANG PADA BANGSA MELAYU.

NAMUN SEDIKIT DEMI SEDIKIT PAS INI TELAH MENYONGSANG DARI LANDASAN UTAMA NYA APABILA MATLAMAT YANG SENTIASA BERUBAH. INI SEMUA BERPUNCA APABILA TEAM EDROGAN YANG MANA PENCACAI ANWAR TELAH MULA MASUK KE DALAM PAS SEJAK TAHUN 1997. DAN DARI SINI TELAH DILIHAT PERBEZAAN DEMI PERBEZAAN PAS SECARA AMNYA. PAS TIDAK LAGI MENGGUNAKAN MOTO YANG DIMULAKAN DARI AWAL PENUBUHANNYA. PAS MENUKAR MOTONYA TIAP KALI PILIHANRAYA.

DARI MATLAMAT HUKUM HUDU PAS BERUBAH KEPADA NEGARA BERKEBAJIKAN. DAN MENUKAR PULA PADA PRU KE 12 KEPADA MALAYSIA-MALAYSIAN DAN PADA HARI INI KITA LIHAT PAS MENUKARNYA KEPADA PAS FOR ALL. PAS MEMBUKA KEAHLIAN KEPADA SEMUA. PAS TIDAK LAGI BERLANDASKAN MATLAMAT ASALNYA IAITU HUKUM HUDUD. DAN PADA WAKTU INI JUGA PAS DENGAN MELALUI NIK AZIZ TELAH MENGELUARKAN KENYATAAN YANG PELIK DAN JELEK DI DENGAR OLEH RAKYAT. MELAINKAN PENYOKONGNYA YANG TAKSUB SAHAJA YANG MENYORAK RIANG AKAN KATA-KATA NIK AZIZ DAN TEAM EDOGAN INI. MANAKALA KATA PUAK ULAMAK DALAM PAS TELAH DISALAH ERTIKAN DAN ADA PULA YANG DI CACI.

KENAPA INI SEMUA TERJADI DALAM PAS??? MANA SEMANGAT MELAYU PAS?? DI MANA PEDOMAN MEREKA??? TIDAK KAH MEREKA MENGKAJI AL-QURAN DAN HADIS? SESUNGGUHNYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI DAN MENGERTI MATLAMAT TEAM EDROGAN INI.

KEADILAN MATLAMAT MEREKA INI, KEADILAN BAGAIMANA??? INI YANG SERING SAYA TANYA DALAM DIRI SAYA AKAN PENUBUHAN PARTI KEADILAN RAKYAT( PKR). UMUM MENGETAHUI PKR DITUBUHKAN SETELAH ANWAR DIDAKWA DI TANGKAP KERANA SALAHGUNA KUASA DAN LIWAT. DARI SINI KITA LIHAT KEADILAN DITUBUHKAN UNTUK ANWAR IBRAHIM SEMATA-MATA, KONONYA UNTUK KEADILAN ANWAR. KEADILAN BAGAIMANA??? DENGAN DEMOMSTRASI DAN PELBAGAI RAGAM PENYOKONGNYA YANG MERUSUH TELAH MEMBUATKAN NEGARA HURU HARA DEK KERANA ANWAR INI.

PADA SAYA KENAPA ANWAR TIDAK MASUK PAS??? KENAPA MENUBUHKAN PKR??? BUKANKAH ANWAR DULU ASALNYA DARI ABIM???

ANWAR MERANGKA STRATEGI DALAM MEMBALAS DENDAM NYA TERHADAP KERAJAAN, TUN DR MAHATHIR, UMNO DAN RAKYAT KHUSUSNYA. MAKA ANWAR MELAKUKAN APA SAHAJA DALAM MEMASTIKAN BANGSA MELAYU BERPECAH. PKR LAH YANG TELAH MENCETUSKAN PERPECAHAN BANGSA MELAYU. PKR LAH JUGA YANG TELAH DALAM DIAM MENODAI AGAMA ISLAM INI. DANA DARI BARAT TELAH DISALURKAN KEPADA PKR BAGI MENJALANKAN OPERASINYA. SETELAH ANWAR MENJALANI HUKUMAN PENJARA KESAN DARI KESALAHANNYA DALAM SALAHGUNA KUASA MAKA BERMULALAH AGENDANYA SEBAGAI AGEN ZIONIS DALAM MENGHANCURKAN ISLAM DAN BANGSA MELAYU INI. ANWAR MULA MEMBUKA LANGKAH JAHATNYA DENGAN MENAWARKAN DAP DAN PAS SEBAGAI MENJADI SEBAHAGIAN DARI PAKATAN MEREKA.

PERJANJIAN SYAITAN INI TELAH MEMBUKA LEMBARAN BARU APABILA DAP DAN PAS TELAH BERSATU. WALHALKAN DAP TIDAK MENERIMA LANGSUNG DAN SAMPAI BILA SEKALIPUN DAP TIDAK AKAN MENERIMA PAS INI SEBAGAI RAKAN MEREKA. NAMUM JANJI ANWAR KEPADA PAS DAN DAP TELAH MEMBUATKAN PAS DAN DAP GELAP MATA. MAKA PAKATAN PEMBANGKANG DI TUBUHKAN BAGI MENJATUHKAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL. AGENDA ANWAR DALAM MENGHANCURKAN MELAYU TELAH NAMPAK BERHASIL DENGAN PENYERTAAN MUSUH KETAK ISLAM DAN MELAYU IAITU DAP.

ANWAR SEMAKIN HARI SEMAKIN RAKUS DALAM MELIWAT SEKALIAN MELAYU YANG ADA BAGI MEREALISASIKAN HASRATNYA MENJADI PERDANA MENTERI MALAYSIA. BERBAGAI-BAGAI CARA DI LAKUKAN ANWAR BAGI MENARIK SOKONGAN PADA PAKATAN PEMBANGKANG INI. DAN MALAYSIA-MALAYSIAN TELAH MENJADIKAN KAUM CINA DAN INDIA MENYOKONG ANWAR KERANA INGINKAN HAK YANG ANWAR JANJIKAN. APA HAK YANG ANWAR JANJIKAN PADA MEREKA KAUM LAIN INI JIKA ANWAR MEMERINTAH???

ANWAR MENJANJIKAN HAK SAMA RATA PADA SEMUA KAUM YANG MANA DEB DIHAPUSKAN. EKUITI BUMIPUTERA DIHAPUSKAN. EKUITI PEMILIKAN TANAH BUMIPUTERA DIHAPUSKAN. DAN BERBAGAI-BAGAI JANJI ANWAR DALAM MENGADAI BANGSA MELAYU DAN TANAH MELAYU INI.

KAUM CINA DAN INDIA YANG TIDAK SEDAR DIUNTUNG INI MULA MEMBERONTAK SEDIKIT DEMI SEDIKIT AKIBAT TERPENGARUH DENGAN DAKYAH JAHAT ANWAR INI. MAKA MCA, GERAKAN DAN MIC KEHILANGAN PENYOKONGNYA. DAN ANWAR TELAH BERJAYA DALAM MEROBEK MELAYU.

KENAPA PAS TIDAK MENENTANG? PAS TIDAK DAPAT MENENTANG KERANA TEAM EDROGAN BERADA DI SEKELILING DALAM PAS. ANWAR SEKALI LAGI MEMAINKAN PERANANNYA DENGAN MENJADIKAN PAS SEBAGAI ALAT POLITIKNYA DALAM MENGADAIKAN AGAMA ISLAM. DAN PAS BAGAI LEMBU DI TARIK HIDUNGNYA MENGIKUT APA SAHAJA KEHENDAK ANWAR INI. DAN BERMULALAH AIB BAGI AGAMA ISLAM DALAM KERAKUSAN ANWAR INI.

ANWAR MENJANJIKAN PADA SEMUA AGAMA JIKA ANWAR MEMERINTAH MAKA SEMUA AGAMA DAPAT MENGGUNAKAN KALIMAH ALLAH INI. DAN NIK AZIZ TAMPA SEGAN SILU JUGA MENGATAKAN SEMUA AGAMA BOLEH MENGGUNAKAN KALIMAH ALLAH INI. DAP DIAJAR BAGAIMANA MENGGUNAKAN AYAT-AYAT SUCI AL-QURAN BAGI MENARIK PENGUNDI BUKAN MELAYU MENYOKONG PAKATAN PEMBANGKANG INI. WALHALKAN TERANG-TERANGAN MEREKA DAP INI ORANG KAFIR DAN MENYATAKAN DIRI MEREKA INI BERAGAMA KRISTIAN SEBELUM MEMBACA AYAT AL-QURAN. DAN DENGAN SALAH SEBUTAN SEKALIPUN PUAK MELAYU INI BERSORAK RIANG BAGAIKAN MENCAPAI KEMENANGAN. SIAPA YANG DI PERBODOHKAN???

NIK AZIZ SEKALI LAGI DI GUNAKAN ANWAR BAGI MENYATAKAN PADA SEKALIAN PENYOKONGNYA YANG TAKSUB TIDAK SALAH MEREKA INI DAP MEMBACA DAN MENGGUNAKAN AYAT AL-QURAN. IYA NIK AZIZ, SAYA TANYA KAMU, APAKAH MEREKA PUAK KAFIR INI IKHLAS DALAM MENYAMPAIKAN AYAT AL-QURAN ITU??? BUKAN KAH AYAT AL-QURAN INI DIGUNAKAN BAGI TUJUAN POLITIK SEMATA-MATA??? NIK AZIZ DAN PENGIKUTNYA YANG TAKSUB DIHARAP DAPAT MENJAWAPNYA!!!

ANWAR TELAH BERJAYA DALAM MELIWAT PAS DAN DAP BAGI KEPENTINGAN POLITIKNYA. MAKA KAUM CINA DAN INDIA TELAH BERSATU. BAGAIMANA PULA MELAYU??? MELAYU BERPECAH KERANA TIDAK SAYANG PADA AGAMA, BANGSA DAN TANAH MELAYU INI. MELAYU TAKSUB PADA PEMIMPIN SEHINGGAKAN SETIAP KATA PEMIMPIN MEREKA ITU BAGAIKAN BERDOSA JIKA TIDAK MEREKA TUNAIKAN. MELAYU SEDANG DIROBEK HATI DAN JIWA RAGANYA OLEH ANWAR INI.

ANWAR AKAN TERUS TERUSAN MENGHANCURKAN AGAMA ISLAM, BANGSA MELAYU DAN TANAH MELAYU INI. HANYA KITA BANGSA MELAYU YANG DAPAT MENGHALANG KERAKUSAN ANWAR LAHKHANAT INI. MAKA KITA SELURUH MELAYU HARUS BERSATU DALAM MENIDAKKAN APA SAHAJA AGENDA ANWAR YANG CUBA MENGHANCURKAN KITA SELURUHNYA.

TIDAK KIRA SEJAHIL MANA ANDA SEKALIPUN,
SEKOLOT MANA SEKALIPUN,
SEBODOH MANA SEKALIPUN,
INGATLAH KITA BANGSA MELAYU.
KITA BANGSA MELAYU,
KITA BANGSA MELAYU,
KITA BANGSA MELAYU,
MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP