FITNAH PAHANGDALY PADA SAIFUL ATAS DANA ANWAR-Malaysiakini

Friday, April 24, 2009


SALAM SEMUA....

GOMO BANYAK KERJA SIKIT DALAM BULAN NI. SO POSTING KALI NI SAYA COPY DARI BLOGG SAIFUL BUKHARI MANGSA LIWAT ANWAR IBRAHIM

AL-JUBURI AL-SUNTUTI. ARTIKEL SAIFUL KHAS DITUJUKAN BUAT RAKYAT YANG MANA TERMAKAN DENGAN FITNAH YANG TELAH DILEMPARKAN OLEH PAHANGDAILY TERHADAP SAIFUL. MARI KITA SEMUA CUBA MEMAHAMI APA YANG SAIFUL JELASKAN.......

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Writ saman yang saya failkan pada hari ini adalah susulan laporan polis saya tempoh hari berkenaan dengan lebih kurang 6 artikel berunsur fitnah dan berniat jahat telah ditulis dan disiarkan oleh www.pahangdaily.blogspot.com dan yang seumpamanya dari September 2008 hingga ke hari ini.

Artikel-artikel tersebut telah menuduh bahawa saya kini sedang terlantar akibat sakit tenat, kemaluan bernanah dan termaksa menggunakan “tiub” yang dipasang pada badan untuk membuang air besar. Tuduhan-tuduhan ini dilemparkan kononnya akibat daripada sumpah laknat yang telah saya lafazkan.

Namun, disebalik kemunculan saya di balai polis Damansara tempoh hari yang dengan jelas membuktikan dakwaan mereka itu tidak berasas, satu laporan polis pula dibuat oleh mereka kononnya untuk mereka mempertahankan dakwaan dan fitnah jahat tersebut. Tidak cukup dengan itu, pelbagai lagi tuduhan-tuduhan dilemparkan yang ternyata tidak berasas.

Memandangkan sikap angkuh dan keterlaluan mereka ini, maka saya dan seluruh keluarga merasakan adalah wajar bagi kami untuk mengambil tindakan undang-undang pada hari ini.

Pembohongan besar yang disiarkan oleh Pahangdaily.blogspot.com seperti :

“Difahamkan “Anu”nya kini telah semakin bernanah dan beliau sukar untuk membuang air kecil. Tambah parah lagi beliau juga kini termaksa menggunakan “tiub” yang dipasang pada badannya untuk membolehkan beliau membuang air besar dan sebagainya.”

Ini adalah satu contoh pembohongan besar dan fitnah jahat yang tidak benar samasekali. Saya tidak pernah sakit sebagaimana yang didakwa oleh mereka. Tahap kesihatan saya adalah ditahap yang terbaik Nama penulis yang menulis artikel-artikel tersebut juga tidak pernah didedahkan. Inilah yang dikatakan ''baling batu, sembunyi tangan''.

Kononnya berani kerana benar, tetapi apabila disuruh tampil, tiada seorangpun yang mahu mengaku bertanggungjawab menulis dakwaan-dakwaan tersebut. Walaubagaimanapun, kami mempunyai bukti yang kukuh bagi mengaitkan individu terbabit.

Saya doakan agar penulis ini kembali ke jalan yang benar serta diberi taufiq dan hidayah dari Allah s.w.t. Amin..

Yang HAK pasti BERDIRI,
Yang BATIL pasti JATUH!!
SAIFUL BUKHARI

p/s: Saman-saman ''yang lain'' akan menyusul selepas perbicaraan utama Julai ini bagi mengelakkan daripada kes terjejas.
KLIK LINK DI BAWAH INI BAGI MENGETAHUI SEGALA PERMULAAN DALAM ISU FITNAH PAHANGDAILY TERHADAP SAIFUL MANGSA LIWAT INI.

Terdahulu:

Laporan Polis terhadap PahangDailyOnline

Artikel-artikel fitnah Pahang Daily Online dari September 2008 hingga kini:
http://pahangdaily.blogspot.com/2009/03/kontroversi-terkini-isu-saiful-saman.htmlhttp://pahangdaily.blogspot.com/2009/02/eksklusif-gara-gara-sumpah-laknat.html( sini, sini atau sini). http://pahangdaily.blogspot.com/2009/01/konspirasi-hebatnya-saiful-bukhari.htmlhttp://pahangdaily.blogspot.com/2008/12/eksklusif-saiful-bukhari-berhijrah-enam.htmlhttp://pahangdaily.blogspot.com/2008/11/eksklusif-saiful-nampak-sihat-muncul-di.htmlhttp://pahangdaily.blogspot.com/2008/10/eksklusif-terbongkar-lagi-penyakit.htmlhttp://pahangdaily.blogspot.com/2008/09/gempar-keluarga-saiful-bukhari-buat.htmlhttp://pahangdaily.blogspot.com/2008/09/isu-liwat-gempar-saiful-bakal-buat.html

AMACAM????
SUDAH BACA???
APA KESIMPULANYA???
SAMA SAMA LAH KITA FIKIR DAN RENUNGKAN AKAN HAL INI.

PADA GOMO HANYA SATU SAHAJA.
SEGALA FITNAH YANG DI LEMPARKAN OLEH PAHANG DAILY INI ADA TANGAN DI BELAKANG NYA. TANGAN YANG SEMEMANGNYA CUBA MELENYAPKAN SAIFUL KERANA TAKUT AKAN KEBENARAN YANG AKAN MUNCUL PADA BULAN 7 NANTI.SAMA-SAMA LAH KITA SEMUA BERDOA KE HADRAT ILAHI BAGI MEMOHON PETUNJUK DAN HIDAYAH AGAR KITA SEMUA DI LINDUNGI DAN DI MURAHKAN REZEKI DALAM MENJALANI KEHIDUPAN SEHARIAN INI. DAN JAUHILAH DIRI KITA INI DARI CUBA ATAUPUN TERJEBAK DENGAN FITNAH INI.

GOMO SOKONG
SAIFUL BUKHARI!!!

YANG HAK PASTI BERDIRI
YANG BATHIL PASTI JATUH

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP