KOMUNIS BINTANG TIGA

Thursday, May 14, 2009ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR

Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)Surah al fil:

SAKSIKAN VIDEO INI DAN RENUNGKANLAH KEBENARANNYAINI LAH CARA DAN KEKEJAMAN KOMUNIS BINTANG TIGA TERHADAP UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU PADA ZAMAN KITA SELEPAS MERDEKA DAHULU,KEMERDEKAAN YANG KITA NIKMATI DIBAHAGI SAMA RATA KEPADA SEMUA KAUM WALAUPUN BANGSA MELAYU MERUPAKAN EMPUNYA TANAH MELAYU INI BERSAMA DENGAN BUMIPUTERA YANG LAIN.

KEGANASAN KOMUNIS YANG CUBA MEMPORAK PERANDAKAN TANAH MELAYU INI SUNGGUH DASYAT SEHINGGAKAN SELURUH TANAH MELAYU PADA WAKTU ITU BERADA DI DALAM KEADAAN YANG TIDAK TENTERAM.

KOMUNIS CUBA UNTUK MEMINTA HAK MEREKA YANG NYATA MEREKA TIDAK ADA HAK DI ATAS TANAH MELAYU INI. MEREKA TIDAK MENYOKONG AMALAN DEMOKRASI YANG ADIL LAGI BIJAKSANA DALAM MENTADBIR NEGARA.

KOMUNIS BINTANG TIGA INI MENYERANG BALAI POLIS DAN PERKAMPUNGAN MELAYU DAN CINA. RAMAI TELAH TERKORBAN DAN BERMANDI DARAH AKIBAT KEGANASAN KOMUNIS BINTANG TIGA INI. RAMAI IBU YANG KEHILANGAN ANAK DAN ADA PULA YANG MENJADI BALU AKIBAT PERGINYA SUAMI DI BUNUH KOMUNIS BINTANG TIGA INI. ANAK YATIM PIATU KEHILANGAN ARAH TAMPA MENGERTI APA-APA.

SESUNGGUHNYA KEKEJAMAN KOMUNIS TELAH MENJADI LIPATAN DALAM SEJARAH KITA DAN KITA TIDAK AKAN LUPAKAN AKAN PERISTIWA INI.

ANALISIS KUMBANG MERUNGKAI SEGALA-GALANYA

SETELAH SEKIAN LAMA KOMUNIS BINTANG TIGA PADAM DENGAN SENDIRINYA. NAMUN IANYA HANYA DI PANDANGAN MATA KASAR KITA. NAMUN APA YANG PASTI ADA MEREKA INI YANG TELAH MASUK KE DALAM BINTANG TIGA DAN SECARA PERLAHAN-LAHAN MEMUSNAHKAN TANAH MELAYU INI.

SEDARILAH AKAN KEKEJAMAN DAN KERAKUSAN BINTANG TIGA INI. MEREKA SEDANG CUBA UNTUK MEMBUATKAN TANAH MELAYU INI MENJADI TIDAK TENTERAM. MEREKA AKAN TERUS-TERUSAN MENINDAS MASYARAKAT MALAYSIA INI DENGAN IDEOLOGINYA YANG KEPARATAN ITU.

SAYANGILAH ISTERI,IBU,SUAMI,AYAH,ANAK DAN SELURUH KELUARGA ANDA. INGINKAH KITA LIHAT TANAH MELAYU INI DIJAJAH SEMULA??? TIDAK MUSTAHIL TANAH MELAYU INI DIJAJAH JIKA KITA TIDAK MENOLAK MEREKA YANG BERBAJUKAN BINTANG TIGA INI. KITA WAJIB TOLAK DAN TENTANG MEREKA INI BAGI MELINDUNGI SELURUH KAUM KELUARGA KITA DAN TANAH MELAYU INI.

BERSATULAH MELAYU DALAM MENGHADAPI KERAKUSAN KOMUNIS BINTANG TIGA INI. BERSATULAH KITA DEMI AGAMA, BANGSA DAN NEGARA.

ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR

Read more...

NIZAR BINTANG TIGA MENGGANAS DALAM MASA 17 JAM


NIZAR KOMUNIS BINTANG TIGA SUNGGUH JAHIL DAN SEMEMANGNYA DURJANA PAKATAN PEMBANGKANG YANG DIKETUAI OLEH PELIWAT RAKYAT ANWAR AL-JUBURI.

SETELAH MAHKAMAH MEMUTUSKAN NIZAR BINTANG TIGA INI MENTERI BESAR PERAK MAKA SELURUH PAKATAN PEMBANGKANG MENGEPUN DAN MEMECAH MASUK SUK PERAK. HABIS DI GELEDAH PEJABAT MENTERI BESAR DAN EXCO BARISAN NASIONAL. HARTA KERAJAAN PERAK TURUT MEREKA ROSAKKAN DAN HARTA PERIBADI MENTERI BESAR ZAMBRY DAN EXCO NYA JUGA TURUT DI JAHANAMKAN OLEH PAKATAN PEMBANGKANG INI.

NAMUN MB ZAMBRY DAN EXCO YANG LAIN TENANG DAN DENGAN HORMAT KELUAR DARI SUK TAMPA MEMBUAT HURU HARA.

APABILA NIZAR BINTANG TIGA INI SAMPAI MAKA HABIS DIBUANG NYA SEGALA APA YANG ADA DI PEJABAT MENTERI BESAR. TIDAK CUKUP DENGAN ITU NIZAR KOMUNIS INI DENGAN ARAHAN NGAH DAN NGEH KOMUNIS TELAH MEMECAT SETIAUSAHA KERAJAAN NEGERI DATUK ABDUL RAHMAN HASHIM DAN PENASIHAT PERUNDANGAN DATUK AHMAD KAMAL SHAHID.

KERAKUSAN PAKATAN BINTANG TIGA INI TIDAK CUKUP HANYA DISITU SAHAJA MALAH MEREKA INI JUGA CUBA MENDAPATKAN SEMULA TOYOTA CAMRY YANG DILELONG.

SEMEMANGNYA NIZAR BINTANG TIGA INI DAN KONCO-KONCO KOMUNISNYA TAMAK KAN HARTA DAN GILA KUASA. RAKYAT PERAK TELAH MENJADI MANGSA HASIL DARI KEGANASAN NIZAR BINTANG TIGA INI.

TUP..TUP...MAHKAMAH RAYUAN TELAH MEMUTUSKAN RAYUAN DITERIMA DAN SEHINGGA KES RAYUAN INI DIPUTUSKAN MB ZAMBRY SAH SEBAGAI MENTERI BESAR DAN EXCONYA JUGA SAH. INILAH KUASA TUHAN YANG TELAH MENYELAMATKAN RAKYAT PERAK.

NIZAR BINTANG TIGA DAN KONCONYA TIDAK DAPAT MENERIMA KEPUTUSAN MAHKAMAH INI DAN MULA MELAKUKAN FITNAH DENGAN BERMACAM-MACAM HAL. WALHAL REALITINYA MAHKAMAH ADALAH TELUS DAN MENGIKUT PROSES MAHKAMAH YANG SAH TAMPA SIKAP PREJUDIS KEPADA MANA-MANA PIHAK.

NAH SEKARANG NIZAR TELAH MEMECAHKAN REKOD NYA LAGI SEBAGAI MENTERI BESAR YANG HANYA BERKUASA SELAMA 17 JAM SAHAJA.

ALLAH MAHA BESAR DAN MAHA MENGETAHUI.
SEGALA YANG TERJADI INI ADALAH KETENTUANYA.
KITA RAKYAT HARUS BERSATU DALAM MENENTANG
ANASIR JAHAT YANG CUBA MENGUGAT KESELAMATAN
DAN KETENTERAMAN NEGARA.

MEREKA PAKATAN PEMBANGKANG INI

WAJIB KITA TENTANG DAN TOLAK!!!

Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . ..."> >(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)Surah al fil:

MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU
VIDEO KEKEJAMAN ADUN PAKATAN PEMBANGKANG TERHADAP ISLAM

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP