MELAYU DICINCANG DAN DIREBUS

Sunday, May 17, 2009


Ketua pengkhianat dan pengganas yang telah membunuh ramai orang-orang Melayu yang tidak berdosa, telah tidak dibenarkan pulang dan menetap di negara ini apabila makamah Persekutuan menolak rayuannya.

Sapertimana kita tahu Chin Peng membawa kesnya di mahkamah Pulau Pinang agar dia diterima pulang ke Malaysia.

Penerimaan Chin Peng kembali ke Malaysia ditentang hebat oleh ramai sanak saudara mangsa kekejaman Parti Komunis Malaya termasuk polis dan tentera yang cedera dan terkorban.

Chin Peng juga merupakan orang yang bertanggung jawab dengan kegagalan Rundingan Baling dengan berkeras menuntut agar Parti Komunis Malaya diterima sebagai sebuah parti politik, walaupun telah ditawarkan pengampunan sebelumnya.

Chin Peng berhutang DARAH dengan orang MELAYU dan sejarah hitam itu sentiasa diperturunkan dari satu generasi ke satu generasi supaya sentiasa menjadi ingatan dan berwaspada agar orang MELAYU tidak DICINCANG dan DIREBUS sekali lagi.

Penolakkan ini adalah satu penghormatan kepada bangsa Melayu.

Dipetik dari OBEYONE


BERSATULAH BANGSA MELAYU. KATA-KATA DI ATAS INI MERUPAKAN SATU KEBENARAN DAN HAKIKAT YANG NYATA TAMPA DUSTA MAHUPUN FITNAH. MELAYU DI BUNUH,DICINCANG,DIREBUS,DIKELAR, DAN BERBAGAI-BAGAI SEKSAAN YANG TELAH DILAKUKAN OLEH PIHAK KOMUNIS SEMASA DAHULU.

KETAHUILAH BAHAWA KITA SEHARUSNYA BERSATU DALAM MENYEKAT GELOMBANG KOMUNIS INI YANG SUDAH LAMA SEMAKIN MARA NAMPAKNYA.

MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU

Read more...

GOMO UNITED.COM GLORY...GLORY...GLORY...

GLORY.....
GLORY.....
GLORY.....

SETELAH MANCHESTER UNITED MENANG KEJUARAAN LIGA PERDANA INGGRIS BUAT KALI YANG KE 18 MAKA DENGAN INI GOMO-NO1.BLOGSPOT DENGAN BANGGANYA MENGUMUNKAN BLOGG GOMO TELAH DITUKAR KE....


MAKA DENGAN RASMINYA GOMO AKAN MENGISTIHARKAN PERANG PADA KOMUNIS-KOMUNIS YANG SEDANG CUBA MENGGUGAT TANAH MELAYU INI. PERJUANGAN KITA SEMEMANGNYA BELUM SELESAI SEHINGGALAH KOMUNIS INI SEDAR ASAL USUL KETURUNAN MEREKA.

AYUH SELURUH UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU AGAR BANGKIT BERSATU HATI DENGAN BERGANDING BAHU AGAR MEREKA TAHU KITA BANGSA MELAYU INI MERUPAKAN SATU BANGSA YANG KUAT DAN BUKANNYA LEMAH.

BANGKITLAH BANGSA MELAYU
KITA GEMPUR DENGAN SEMANGAT JUANG YANG TINGGI

MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP