M.MONOHARAMJADAH - CUBAANYA MENYERANG NEGARA ISLAM

Wednesday, May 20, 2009LIHATLAH WAHAI UMAT ISLAM TANAH MELAYU.
BETAPA BANGSAT DAN LAHKAHANAT NYA PERTUBUHAN HINDRAF INI CUBA MEMERANGI KITA UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU, IBAN, KADAZAN,DAYAK DAN BUMIPUTERA YANG LAIN. MEREKA SEDANG DALAM PERSEDIAN UNTUK MENYERANG KITA SEMUA DI TANAH MELAYSIA INI. AMARAN MEREKA AMAT JELAS KEPADA KITA SELURUH RAKYAT MALAYSIA TERUTAMA ISLAM.

KENYATAAN YANG DI PETIK DARI MALAYSIAKINI

HINDRAF menggesa pihak berkuasa supaya segera menarik balik arahan tersebut, dan jikatidak, pergerakan itu akan mengisytiharkan 'perang' terhadap kerajaan Najib.

DATUK SERI NAJIB MERUPAKAN SEORANG PERDANA MENTERI MALAYSIA. YANG MANA BERAGAMA ISLAM DAN BERBANGSA MELAYU. INI BERMAKNA MEREKA MENGISTIHARKAN PERANG KE ATAS UMAT ISLAM SELURUHNYA DI MALAYSIA INI.

KEBIADAPAN PERTUBUHAN HARAM KELING HINDRAF INI JUGA TELAH MENYATAKAN PERMINTAAN PUNDEK MEREKA PADA KERAJAAN MALAYSIA. DUN DAP KOMUNIS KELING PARIA KOTA ALAM SHAH M.MONOHARAMJADAH BERKATA UNTUK BERJUMPA PM DATO SERI NAJIB BAGI MEMINTA SEMUA YANG LAHIR SELEPAS31 OGOS 1957 DIBERI STATUS BUMIPUTERA.


PERGH...BETAPA BANGSAT NYA ANAK HARAMJADAH KELING PARIA NI CUBA UNTUK MENCABUL KEDAULATAN UNDANG-UNDANG NEGARA. BETAPA CELAKA KELING PARIA NI UNTUK MENGAMBIL HAK MILIK ORANG ISLAM, MELAYU, BUMIPUTERA SABAH DAN SARAWAK BAGI DIAGIHKAN KEPADA PARA PENDATANG.

SUDAH LAH SEBELUM INI MENUDUH YANG MALAYSIA INI CUBA MENGHAPUSKAN MEREKA. TUDUH ISLAM DAN MELAYU BAGI MERAIH SIMPATI. PENGHAPUSAN ETNIK INDIA LAH, ITU LAH, INI LAH....DASAR ANAK HARAMJADAH SI M.MONOHARAMJADAH KELING PARIA NI.


KALAU LU M.MONOHARAMJADAH KATA KITA ISLAM DI MALAYSIA NI MELAKUKAN PENGHAPUSAN ETNIK PADA LU, MAKA SILAKAN DENGAN UGUTAN UNTUK MENYERANG UMAT ISLAM, MELAYU DAN BUMIPUTERA SABAH DAN SARAWAK. WE ALL READY TO SEE U ALL!!!

BUKAN SEMUA KAUM INDIA DI MALAYSIA INI MENYOKONG PERJUANGAN CELAKA LU ORANG TU. TAPI ANGKARA M.MONOHARAMJADAH DAN PENCACAI YANG LAIN MAKA KESAN NYA AKAN TERCALIT PADA KOMUNITI INDIA YANG LAIN.

KITA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA HARUS SEDAR ASAL USUL DAN SALASILAH KELUARGA KITA. KITA HARUS INGAT YANG MALAYSIA INI ADA UNDANG-UNDANG. KITA HARUS SEDAR BAHAWA KITA ADA PERLEMBAGAAN.


JIKA PERTUBUHAN HINDRAF HARAMJADAH INI INGIN MELIHAT KEBANGKITAN UMAT ISLAM, MELAYU DAN BUMIPUTERA SABAH DAN SARAWAK, MAKA SILAKAN MENYERANG!!!

AKU RACIST APABILA ADA YANG CUBA MENGAMBIL HAK AKU. CUBA MENCABULI HAK MELAYU.

CUBA MEROGOL HAK BUMIPUTERA SABAH DAN SARAWAK

AKU MEMPERTAHANKAN HAK AKU.

HAK AKU TERMAKTUB DI DALAM PERLEMBAGAAN MALAYSIA.WE ALL READY
ISLAM HARUS DIPERTAHANKAN
MELAYU HARUS BERSATU
HAK BUMIPUTERA HARUS DIPERTAHANKAN
BIARPUN HINGGA KE TITISAN DARAH YANG TERAKHIR

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP