NGEH ANAK SAUDARA CHIN PENG KOMUNIS

Thursday, May 21, 2009

NGEH MERUPAKAN KETURUNAN PUAK SEANGKATAN DENGAN CHIN PENG KETUA KOMUNIS YANG TELAH MEMBUNUH UMAT ISLAM DAN MELAYU PADA ZAMAN KEKEJAMMANYA. CHIN PENG BERASAL DARI SETIAWAN DAN BEGITU JUGA DENGAN NGEH BINTANG TIGA INI.

PEGUAM NGEH JUGA MERUPAKAN PEGUAM YANG SAMA DI DALAM KES RAYUAN CHIN PENG KETUA KOMUNIS INI BAGI KEMBALI KE MALAYSIA. INI TELAH MENUNJUKAN YANG NGEH MERUPAKAN ORANG KUAT PADA CHIN PENG DALAM MERAMPAS PERAK DARI ORANG MELAYU.

NIZAR BINTANG TIGA HANYA BONEKA PADA NGEH DAN NGAH INI. HARUS DI INGAT PADA SIDANG DUN PERAK YANG LEPAS HURU HARA YANG BERLAKU TIDAK DISERTAI OLEH MANA-MANA ADUN MELAYU PEMBANGKANG MELAINKAN NIZAR BINTANG TIGA SAHAJA.

DAP YANG TELAH MENGGANAS DENGAN BEGITU TAKSUB DALAM MEMPERTAHANKAN KERAJAAN KOMUNIS NYA ITU. MENGAPA MELAYU PAS DAN PKR SENYAP DAN TIDAK CAMPUR DALAM KEKECOHAN YANG DI PROVOKS OLEH DAP???

KERANA MEREKA SEDAR NIZAR MERUPAKAN PENCACAI KEPADA DAP DAN MEREKA JUGA TAHU AKAN KEBIADAPAN DAP INI DALAM MERATAH RAKYAT PERAK. NAMUN ATAS FAKTOR PARTI MAKA MEREKA HANYA BERDIAM DIRI DAN TIDAK MENGELUARKAN APA-APA KENYATAN BERHUBUNG PEKARA ITU. JIKA TAK PERCAYA TRY PI JUMPA DEPA DAN TANYA AWAT DEPA TAK MASUK TEAM DAP YANG MENGAMOK KAT SIDANG DEWAN HARI TU.....

NGEH KOMUNIS INI SUNGGUH LICIK DAN LIAR PERLAKUANNYA. NGEH TELAH MENDAPAT ARAHAN SECARA TERUS DARI CHIN PENG BAGI MENAWAN TANAH ORANG MELAYU DI MALAYSIA KHUSUSNYA DI PERAK. PERAK CUBA DI JADIKAN KUBU KEPADA KOMUNIS INI. DAN SETERUSNYA CUBA MENAWAN MALAYSIA.

HUBUNGKAIT ANTARA CHIN PENG DAN NGEH MEMANG TIDAK DAPAT DI SANGKAL LAGI KESAHIHANNYA. CHIN PENG PEMBUNUH UMAT ISLAM TELAH DIBELA OLEH NGEH BINTANG TIGA INI.

NGEH PUAK CHIN PENG

NGEH DANA BUAT CHIN PENG

NGEH PENGIKUT CHIN PENG

NGEH DAN CHIN PENG INGIN

MENGHAPUSKAN ISLAM

PAS BANGSANYA MELAYU
UMNO AGAMANYA ISLAM
MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU

Read more...

GERAKAN ANJING DAP SUDAH MULA MENYALAK


AYUH WAHAI UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU SELURUHNYA AGAR KITA BERSATU DAN BERGANDING BAHU DALAM MEMPERTAHANKAN ISLAM DAN HAK KITA ORANG MELAYU DAN BUMIPUTERA SABAH DAN SARAWAK. KEBIADAPAN PARA KAUM PENDATANG INI SEMAKIN MENJADI-JADI DALAM MELIWAT TANAH MELAYU INI. MEREKA CUBA MEMBAKAR KITA HIDUP-HIDUP DAN TAMPA RASA TAKUT WALAU SEINCI PUN. MENGAPA KITA BERLEMBUT SEDANGKAN KITA TUAN PUNYA TANAH MALAYSIA INI. MENGAPA PERLU BIARKAN BANGSA PENDATANG YANG MEMIJAK-MIJAK KEPALA KITA??? AYUH KITA BERSATU........

PETIKAN DARI MALAYSIAKINI

aranan Pengerusi Gerakan Pulau Pinang Datuk Dr Teng Hock Nan supaya kerajaan membenarkan bekas pemimpin Parti Komunis Malaya (PKM) Chin Peng kembali semula negara ini.Teng dilaporkan berkata, bekas setiausa agung PKM itu yang kini tinggal di Thailand, hendaklah dibenarkan kembali ke Malaysia atas sebab-sebab kemanusiaan dan Chin Peng tidak lagi menjadi ancaman kepada keselamatan negara.

GERAKAN??? PEGI MAMPOS SAMA LU LAH GERAKAN HARAMJADAH!!! ITU KOMUNIS, LU TAHU ITU KOMUNIS YANG TELAH MEMBUNUH RAMAI ORANG ISLAM. CHING PENG NI KETUA KOMUNIS YANG MENYEMBELIH UMAT ISLAM TERUTAMA MELAYU MASA KEKEJAMANNYA DAHULU. ADA RAMAI UMAT ISLAM YANG DICINCANG DENGAN KEJAM OLEH CHIN PENG INI. DAN SEKARANG GERAKAN YANG DALAM KOMPONEN BARISAN NASIONAL MEMINTA AGAR CHIN PENG DI BAWA BALIK KE MALAYSIA!!!

GERAKAN SIBOK DALAM URUSAN YANG DI KAITKAN DENGAN PIHAK DAP KOMUNIS INI. ADAKAH GERAKAN KOMUNIS??? SETAHU AKU DAP SERPIHAN PAP DAN PAP SERPIHAN KOMUNIS. GERAKAN BUKANLAH SERPIHAN KOMUNIS TAPI APA YANG PASTI CINA TETAP AKAN SOKONG DAN BANTU CINA. GERAKAN MEMBANTU DAP!!

CHIN PENG TETAP MUSUH UTAMA UMAT ISLAM DAN ORANG MELAYU. BANYAK IBU YANG MENJADI BALU AKIBAT KEKEJAMAN CHIN PENG INI. ANAK YATIM PIATU MEREMPAT AKIBAT KERAKUSAN CHIN PENG INI. KESENGSARAAN ANGGOTA KESELAMATAN SEPERTI POLIS DAN TENTERA YANG TERKORBAN DALAM MEMPERTAHANKAN ISLAM DAN TANAH MELAYU INI TIDAK DAPAT MENERIMA MAAF CHIN PENG!!! CHIN PENG TETAP MENJADI BURUAN KAMI UMAT ISLAM DAN MELAYU!! CHIN PENG KOMUNIS LAHKHANAT!!!

GERAKAN, MCA WALAUPUN BERADA DI DALAM KERAJAAN NAMUN MEREKA TETAP MEMPERJUANGAKAN HAK KAUM CINA TAMPA MENGIRA PARTI. MEREKA AKAN BERSATU SUARA DALAM MENDAPATKAN PERMINTAAN MEREKA. MCA MENUNTUT BERMACAM-MACAM DALAM MENARIK HATI PENGUNDI CINA. BEGITU JUGA.

CINA DAN INDIA MAJORITINYA TIDAK AKAN MENGUNDI KERAJAAN BARISAN NASIONAL!!! MEREKA AKAN MENGUNDI PEMBANGKANG!!! MEREKA YAKIN DENGAN HAK YANG DI JANJIKAN OLEH PELIWAT RAKYAT ANWAR AL-JUBURI!!! ANWAR MATLAMAT MEREKA BAGI MENAWAN MALAYSIA INI. ANWAR LAH YANG MENJADI BATU LONCATAN KEPADA CINA UNTUK BERKUASA DI MALAYSIA INI. SESUNGGUHNYA ANWAR AL-JUBURI CELAKA BUKAN KEPALANG!!!

AYUH ISLAM DAN MELAYU KITA BERSATU!!!

KERAJAAN MALAYSIA TIDAK HARUS MENGIKUT TELUNJUK MEREKA KAUM PENDATANG INI DALAM ISU-ISU YANG SENSITIF BUAT

UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU.

JIKA KERAJAAN INGIN MENGAMBIL BERAT ISU KAUM PENDATANG INI..

MAKA ISU KITA SEBAGAI UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU HARUS DIDAHULUKAN. MALAH 99 PERATUS KEPENTINGAN KITA UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU HARUS DIUTAMAKAN OLEH KERAJAAN BARISAN NASIONAL!!!

KAMI MEMPERTAHANKAN HAK!!!
HAK KAMI TERMAKTUB DI DALAM PERLEMBAGAAN!!

ARTIKEL MENARIK DARI RBF

http://www.ruangbicarafaisal.com/

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP