1 JULAI HARI KEBENARAN

Sunday, May 24, 2009

1 JULAI HARI KEBENARAN
UMUM MENGETAHUI 1 JULAI MERUPAKAN TARIKH DIMANA KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI AKAN DIBICARAKAN. SETELAH BERTAHUN KES INI DI TANGGUH MAKA 1 JULAI NANTI BERMULALAH PERBICARAAN YANG PASTINYA AKAN MEMBUATKAN SELURUH DUNIA TERPAKU DENGAN PERBICARAAN ITU.

ANWAR AL-JUBURI DILAPORKAN AKAN BERLEPAS KE WASHINGTON PADA 25HB INI. ATAS URUSAN APA ANWAR AL-JUBURI KE SANA MASIH MENJADI TANDA TANYA PADA SELURUH RAKYAT.

ADA KEBARANGKALIAN YANG ANWAR AL-JUBURI AKAN CUBA MENANGUHKAN LAGI PERBICARAAN KES LIWATNYA INI. AKAN ADA BERMACAM HELAH BAGI ANWAR AL-JUBURI TERUS-TERUSAN MELARIKAN DIRI ATAS KEKEJAMANNYA PADA MAGSA LIWAT SAIFUL BUKHARI.

1 JULAI HARI KEBENARAN MERUPAKAN AMARAN BUAT ANWAR AL-JUBURI DAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA DAN DUNIA AGAR MEMASTIKAN 1 JULAI NANTI ANWAR AL-JUBURI AKAN HADIR TAMPA GAGAL DALAM PERBICARAAN KES LIWAT NYA ITU.

SESUNGGUHNYA ANWAR MASIH CUBA MENCARI HELAH BAGI MELARIKAN DIRI DARI KES LIWAT NYA INI. DIHARAPKAN SELURUH RAKAN BLOGGER YANG LAIN DAPAT MEMASTIKAN MOTO

1 JULAI HARI KEBENARAN
TERPAMPANG DI BLOGG MASING-MASING BAGI MENYAMPAIKAN MESEJ YANG JELAS BUAT RAKYAT, BLOGGER PAKATAN PEMBANGKANG DAN ANWAR AL-JUBURI ITU SENDIRI AKAN KEHADIRANNYA PADA 1 JULAI NANTI.

YANG HAK PASTI BERDIRI
YANG BATIL PASTI JATUH

Read more...

KETIDAK ADILAN PADA NIZAR DAN SIVA

SUNGGUH TIDAK ADIL ATAS APA YANG BERLAKU PADA NIZAR BINTANG TIGA DAN SIVARASAMALU. KETIDAKADILAN ADUN-ADUN PAKATAN KENCING RAKYAT YANG LAIN AMAT MENDUKACITAKAN PADA KAMI SELURUH RAKYAT!!!

TIDAK SEPATUTNYA MEREKA
BERDUA MOGOK LAPAR!!!
BETAPA KEJAM PAKATAN KENCING RAKYAT INI DENGAN MEMAKSA MEREKA BERDUA MOGOK LAPAR. SEPATUTNYA SEMUA ADUN PAKATAN KENCING RAKYAT TURUT SERTA MOGOK LAPAR!!! DAP, PKR,PAS SEMUA PATUT TURUT SERTA DALAM MOGOK LAPAR INI.

TEMPOH 3 HARI MOGOK JUGA SANGATLAH TIDAK ADIL, TIDAK SEPATUTNYA MOGOK LAPAR INI HANYA 3 HARI DIBERIKAN PADA MEREKA BERDUA. TEMPOH MOGOK LAPAR SELAMA 28 HARI SEPATUTNYA MEREKA LAKUKAN. 28 HARI TEMPOH MOGOK LAPAR ADIL ATAS FAKTOR KERUSI DUN PAKATAN KENCING RAKYAT INI HANYA 28 SAHAJA. SEMEMANGNYA KETIDAK ADILAN TELAH MELAKNATI NIZAR BINTANG TIGA DAN SIVARASAMALU.

MANA PEMIMPIN PAKATAN KENCING RAKYAT YANG LAIN???DIMANA MEREKA KALA NIZAR BINTANG TIGA DAN SIVARASAMALU BERJUANG DEMI BALAK,PROJEK,RASUAH,TENDER DAN TANAH???
SUNGGUP MENGAIBKAN PADA MEREKA BERDUA INI APABILA KESENGSARAAN ATAS DOSA PAKATAN KENCING RAKYAT DI PERAK HANYA MEREKA BERDUA MENANGUNGNYA. TIDAK KAH ADUN-ADUN YANG LAIN RASA MALU???

SUNGGUH BIADAP APABILA NIZAR BINTANG TIGA YANG STATUSNYA IR YANG MANA STATUS YANG CUKUP DIAGUNG-AGUNGKAN DI PERKOTAK-KATIKAN UNTUK MOGOK LAPAR!!!

SEMEMANGNYA ADUN PAKATAN KENCING RAKYAT PERAK SUNGGUH BIADAB DAN BACHOL. ADAKAH PATUT SEORANG BEKAS SPEAKER YANG MEMPUNYAI KUASA ATAS KERUSI-KERUSI DI PERAK DI PAKSA MOGOK LAPAR???

INI ADALAH SATU BENTUK PENINDASAN YANG SUNGGUH TIDAK BERPERIKEMANUSIAN PADA NIZAR BINTANG TIGA DAN SIVARASAMALU. TIDAK ADIL MEREKA DIPELEMBUKAN SEDEMIKIAN RUPA.

SAYA DENGAN INI MEMBANTAH MOGOK LAPAR YANG TIDAK BERHATI PERUT JIKA DILAKSANAKAN OLEH NIZAR BINTANG TIGA DAN SIVARASAMALU. SEBALIKNYA SELURUH ADUN PAKATAN KENCING RAKYAT HARUS TURUT SERTA DALAM MOGOK LAPAR INI!!!

SAYA JUGA TIDAK BERSETUJU DENGAN TEMPOH SELAMA 3 HARI BAGI MOGOK LAPAR YANG AKAN DIADAKAN ITU. SAYA MINTA MOGOK LAPAR INI DILAKSANAKAN SELAMA 28 HARI TERUS MENERUS BAGI MENEPATI BILANGAN ADUN PAKATAN KENCING RAKYAT!!!

SESUNGGUHNYA KETIDAKADILAN TELAH DILACURKAN OLEH PAKATAN KENCING RAKYAT PERAK!!!

NIZAR BINTANG TIGA DAN SIVARASAMALU PATUT MENDAPAT PEMBELAAN YANG SEPATUTNYA!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP