SAMY VELLU PENDATANG

Wednesday, June 3, 2009


SAMY VELLU HARI INI MENGESA SUPAYA PENULIS ARTIKEL YANG DIDAKWA BERUNSUR PERKAUMAN YANG DISIARKAN DALAM UTUSAN MALAYSIA DI DAKWA DI BAWAH HASUTAN KERANA MELABELKAN KAUM INDIA DAN CINA PENDATANG.

KLIK MALAYSIAKINI

SAMY VELLU !!!
YENADE???
ENGA PORINGE......
CIT PODAH LAH LU!!!
HALO SAMY, SINI MAU CAKAP SIKIT SAMA LU.

INI MALAYSIA DULU PANGGIL TANAH MELAYU. LU ADA DENGAR KA ORANG PANGGIL TANAH INDIA??? TANAH CINA??? ADA KA??? LU SENDIRI SUDAH TAHU LAGI LU BANYAK TANYA. CIT PODAH!!!

KAUM MELAYU, ORANG ASLI DAN PERIBUMI SABAH DAN SARAWAK MERUPAKAN PENDUDUK ASAL TANAH MELAYU INI. MANA ADA INI TANAH MELAYU BERCANTUM SAMA TANAH BESAR INDIA SAMA TANAH BESAR CHINA!!! LU ADA BELAJAR SEJARAH KA SAMY???

INDIA DAN CINA MEMANG KAUM PENDATANG!!! INI TIDAK BOLEH DILUPAKAN SAMY, SAMPAI MATI PUN SEMUA ORANG TAHU KAUM INDIA DAN CINA PENDATANG DI MALAYSIA INI. LU LAGI BANYAK BUNYI LAH SAMY.

KAUM INDIA DI MALAYSIA NI TAK SUKA SAMA LU SAMY. MIC KALAH PUN PASAL LU PUNYA KERJA. LU BIKIN HARTA SENDIRI SIMPAN, DUIT PUN SEMUA INDIA JUGA LU HANTAR SAMY. JANGAN BANYAK BUNYI LAGI LAH SAMY. SUDAH KALAH PARLIMEN LAGI KERAS KEPALA MAU KEKAL JAWATAN PRESIDEN MIC. CIT PODAH LAH SAMY. KALAU LU BAGUS MESTI INDIA SEMUA SOKONG KERAJAAN MALAYSIA.

TUN SAMBATHAN ADA PESAN SAMA KAUM INDIA DULU MASA MERDEKA. LU ADA INGAT KA SAMY???

TANAH MELAYU LAH SATU-SATUNYA NEGARA YANG MEMBERIKAN KAUM INDIA TARAF WARGANEGARA. HORMATILAH HAK KAUM PERIBUMI DI TANAH MELAYU INI. INGATLAH JASA KAUM PRIBUMI DI TANAH MELAYU INI.

SAMY??? ANYTIME LU BOLEH BALIK INDIA. LU PUNYA HOTEL SANA SEMUA ADA, APA LU MAU BISING-BISING??? WA INGAT LU KASI KEMAS LU PUNYA BARANG LU PI BALIK INDIA SANA LAH SAMY. SEMUA INDIA SINI MALAYSIA PUN TARAK SUKA SAMA LU. SELAGI LU MIC JUGA DUDUK, INI KAUM INDIA TAKAN SOKONG SAMA KERAJAAN.

ADA FAHAM KA SAMY???
INI MALAYSIA PENDUDUK ASALNYA
KAUM MELAYU, ORANG ASLI,
PERIBUMI SABAH DAN SARAWAK.

KAUM INDIA DAN CINA PENDATANG
YANG DI BAWA MASUK OLEH BRITISH!!!
KASI BEJALAR SEJARAH LAH SAMY!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP