BLOGGER NETWORK PERAK MENYERANG KEPIMPINAN ULAMAK PAS ATAS ARAHAN SIAPA???

Tuesday, June 9, 2009


KWANG..KWANG..KWANG...
DASYAT..DASYAT.......


BLOGGER NETWORK PERAK
TELAH TELAH MENGHENTAM KEPIMPINAN ULAMAK PAS YANG MANA SELAMI INI MEREKA MENCIUM KAKI PARA PEMIMPIN INI. LA NI MEREKA LUDAH SIAP KAHAK LAGI KAT KEPIMPINAN ULAMAK PAS!!!!


WOW.....APA PASAL ITU MACAM???

KERAJAAN PERPADUAN NI UNTUK MENYATUKAN KITA UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU. AWAT MARAH SEMACAM BLOGGER NETWORK PERAK NI??? BLOGGER PAKATAN YANG LAIN RILEKS JE!!! PERAK PULAK YANG KECOH MEROYAN SAKAN! PASAL APA???

MACAM MANA BLOGGER NETWORK PERAK TAK MENYERANG PEMIMPIN ULAMAK PAS KALAU TIDAK ADA YANG SURUH DEPA NI. BLOGGER NETWORK PERAK NI PUN DI BAWAH NAUNGAN NIZAR BEKAS MB YANG GILA KUASA BARUA DAP TU DAN HUSSAM YANG BERBULU BILA KALAH TIMBALAN PRESIDEN. BNP DOK MENGAMOK MARAH KAT PEMIMPIN PRO ULAMAK NI SIAPA YANG SURUH???

JENG..JENG..JENG.... NIZAR BINTANG TIGA LAH YANG PUNYA ANGKARA, DI NAUNG OLEH HUSSAM. SELAMA NI PUN NIZAR DURJANA DAN HUSSAM NI LAH YANG MENJAGA SEGALA KEPERLUAN BNP. SO BILA BNP MENYERANG PRO ULAMAK PAS MAKA SI NIZAR DAN HUSSAM NI JUGA LAH YANG ARAHKAN! TAKKAN DEPA BNP NI PI HENTAM SENDIRI? MESTI ADA BACKUP NAK JAGA DEPA NI.

H1N1
GELARAN DI BERI KAT HAJI HADI DAN NASARUDIN KEPIMPINAN TERTINGGI ULAMAK PAS. ADUH.....TAK RETI LANGSUNG MENGHORMAT PEMIMPIN DEPA NI. NIZAR..NIZAR....KAU NI BETUL LAH GILA KUASA.


KAU GUNAKAN BNP UNTUK MENJATUHKAN KEPIMPINAN ULAMAK PAS SUPAYA KAU DAN HUSSAM DAPAT BERMAHARAJALELA DALAM PAS. SUPAYA KAU BOLEH KAYAKAN LAGI DAP KOMUNIS TU.

WAH..WAH..WAH..BUKAN MAIN KAU NI YE NIZAR DURJANA DAN HUSSAM. DAH LAH UMAT ISLAM KAT PERAK TU KAU JAHANAMKAN. MELAYU KAU TINDAS, TANAH KAU BAGI FREE KAT PENDATANG SAMPAI 999 TAHUN, BELUM LAGI PROJEK SANA SINI KAU KASI KAT TEAM KOMUNIS TU. NI KAU SERANG PULAK KEPIMPINAN ULAMAK!!! APA NAK JADI KAU NI NIZAR DURJANA???

BLOGGER NETWORK PERAK PUN SATU, BINGAI TAK HABIS-HABIS. KERAJAAN PERPADUAN NI UNTUK SEMUA. YANG PI DOK HENTAM KEPIMPINAN ULAMAK TU BUAT APA? PATUT SYUKUR KITA SEMUA NI NAK BERDAMAI DAN MEMAJUKAN MALAYSIA. BUKAN HENTAM KROMO JE.....

OPSSS.....LUPA PULAK..... HE HE HE..... BLOGGER NETWORK PERAK TERHUTANG BUDI DENGAN NIZAR DAN HUSSAM. AL MAKLUM SELAMA NI PUN NIZAR DENGAN HUSSAM LAH YANG BAGI DEPA MAKAN. KIRA BNP NI KENANG JASA LAH GAMAKNYA.

HUA HUA HUA..... UDAHLAH TU, MEH KITA BERDAMAI! KITA ERATKAN IKATAN KITA SESAMA UMAT NI. KITA SATUKAN BANGSA KITA, KITA PERTAHANKAN TANAH AIR KITA. BUANG YANG KERUH TU, KITA AMBIL YANG JERNIH!!!

OPS....LUPA PULAK..... BNP LUPA KE SLOGAN PAS??? AKU INGAT LAGI SLOGAN PAS.

PAS FOR ALL

SO PAS BOLEH DENGAN SESIAPA SAHAJA BERKERJASAMA.


UMNO ITU ISLAM
PAS ITU MELAYU

MELAYU
HARUS BERSATU

MELAYU HARUS BERSATU
MELAYU HARUS BERSATU


BUAT TATAPAN BLOGGER NETWORK PERAK:

ARTIKEL MENARIK BUAT BLOGGER PAKATAN PEMBANGKANG
http://shamsuleffendey.wordpress.com/2009/06/09/muktamar-edisi-penutup-tirai/

Read more...

KERAJAAN PERPADUAN DEMI MENYUCI DOSA PAS DARI KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI

KESEORANGAN DAN KESEPIAN!!!
ADUH PILU HATI INI BAGAIKAN DI TAMAN YANG BERDURI!!!

HUA..HUA..HUA...

KERAJAAN PERPADUAN???
APA???
PAS NAK TUBUHKAN KERAJAAN PERPADUAN!!!
DENGAN PARTI MANA???

WOW...WOW...PAS NAMPAKNYA SUDAH MULA RISAU DAN GOYAH AKAN KEADAANYA DI DALAM PAKATAN PEMBANGKANG INI. PAS SUDAH MULA KEPANASAN AKIBAT DARI TEMPIAS YANG DI ALAMI RAKAN MEREKA PARTI KENCING RAKYAT!!!

PENDEK KATA PAS TAKUT AKAN BENCANA BESAR YANG AKAN MENGEGARKAN SEANTERO DUNIA INI BILA KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI BERJALAN. STRATEGI PAS SEMEMANGNYA INGIN KELUAR DARI PAKATAN PEMBANGKANG INI PADA PRU KE 13 NANTI NAMUN IANYA PERLU DI PERCEPATKAN BAGI MENYUCIKAN DIRI DARI TEMPIAS LIWAT
ANWAR AL-JUBURI!!!!

BENCANA YANG AKAN BESAR AKAN MELANDA ANWAR DAN PKR PADA JULAI INI TENTUNYA MEMBUATKAN PAS MENJADI TIDAK KERUAN DAN PERLU MENCARI BACKUP YANG BESAR BAGI MENYAKINKAN PENYOKONGNYA!!!

PADA DASARNYA HAJI HADI SEDAR DAN PERCAYA PAS AKAN TUMBANG PADA PRU KE 13 NANTI JIKA BERTERUSAN MENYOKONG MEMBABI BUTA PADA SEORANG PELIWAT YANG TEGAR INI. HAJI HADI SUDAH DAPAT MENGHIDU APA YANG AKAN BERLAKU SEMASA PERBICARAAN DI MAHKAMAH ITU NANTI!!!

DENGAN SEGALA FAKTA DAN BUKTI YANG AKAN DI TAMPILKAN DI MAHKAMAH NANTI, PAS TIDAK ADA JALAN LAIN SELAIN DARI MENGAMBIL KEPUTUSAN BERKECUALI ATAUPUN TIDAK MENYOKONG LANGSUNG PELIWAT TEGAR SI ANWAR AL-JUBURI ITU.

JIKA PAS MENYOKONG ANWAR AL-JUBURIM INI IBARATKAN PAS SUDAH MEMBUNUH DIRI.

KERAJAAN PERPADUAN JALAN PENYELESAIAN BUAT PAS BAGI MENJAUHKAN DIRI DARI KEMELUT SKANDAL LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI. KES MAHKAMAH BAGI KES LIWAT INI YANG AKAN BERJALAN PADA 1 JULAI 2009 PASTINYA MEMBUATKAN SELURUH DUNIA MENGIKUTI PERJALANAN KES LIWAT INI.

PAS MENGETAHUI DENGAN DALAM AKAN PERBUATAN LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI. MALAH DARI ANWAR DI DALAM ABIM PAS SUDAH TAHU SIAPA ANWAR AL-JUBURI INI. NAMUN TIDAK DISANGKA PELIWAT TEGAR INI MENGEGARKAN KES LIWATNYA SEKALI LAGI. DAN APA YANG PASTI.......

KES LIWAT KALI INI MASIH BARU DAN FRESH!!!

KERAJAAN PERPADUAN HANYALAH SATU JALAN DEMI MENYELAMATKAN PAS DARI BENCANA BESAR YANG AKAN MELANDA PAKATAN PEMBANGKANG PADA JULAI INI NANTI!!!

ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
ALLAHUAKHBAR
INFO INI DI PEROLEHI DARI PAS SENDIRI

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP