HUTANG ANWAR AL-JUBURI DITUNTUT ALONG-ALONG BESAR SELURUH DUNIA

Thursday, June 11, 2009

SAH ANWAR SUDAH KEPANASAN. HUTANG SUDAH KELILING PINGGANG. SATU DUNIA ANWAR BERHUTANG BAGI MENCAPAI CITA-CITANYA DALAM KEGAIRAHAN MENJADI PM. NAMUN IANYA SIA-SIA. DAN PADA MASA INI ALONG BESAR SELURUH DUNIA SUDAH MENDESAK ANWAR UNTUK MEMBAYAR HUTANG NYA.

KES LIWAT INI JUGA MENJADI PENAMAT BUAT ANWAR!!

WOW...ANWAR AL-JUBURI SUDAH KEPANASAN.

HUTANG ANWAR KELILING MALAYSIA INI SAMA ADA DARI BANK, ATAUPUN PERSEORANGAN. SUDAH BANYAK YANG TELAH ANWAR GUNAKAN WANG INI BAGI MEREALISASIKAN HASRATNYA SEBAGAI PEMERINTAH REPUBLIK MALAYSIA.

ALONG-ALONG BESAR SUDAH MENDESAK ANWAR KE TAHAP YANG KRITIKAL. ANWAR MASIH BELUM MAMPU UNTUK MENJADI PM MALAYSIA DAN DALAM MASA YANG TERTEKAN BUAT ANWAR INI KES LIWAT NYA AKAN MENJELANG TIBA PADA 1 JULAI INI. KES LIWAT INI LAH YANG AKAN MENENTUKAN HIDUP DAN MATI ANWAR DALAM KANCAH POLITIK!!! MALAH KES LIWAT INI JUGALAH MERUPAKAN PENENTU KEHARMONIAN KAUM DI MALAYSIA INI.

ANWAR SEMAKIN TERTEKAN, TERTEKAN DITAMBAH DENGAN KELUARNYA PAS DARI PAKATAN RAPUH ITU MENJADIKAN PKR DAN DAP YANG MENERAJUINYA. DAP JUGA SEDANG MEMBUAT PERKIRAAN KERANA TAKUT AKAN TAIK YANG MEMBASAHI DAP KELAK.

PASTINYA ANWAR AL-JUBURI AKAN KESEORANGAN DALAM HAL INI. ALONG ALONG BESAR AKAN MENCARI ANWAR UNTUK MENUNTUT HUTANG PIUTANG NYA ITU. BUKAN SEDIKIT TAPI BERBILION RINGGIT YANG TELAH ALONG-ALONG BESAR INI LABURKAN BAGI ANWAR AL-JUBURI.

TERKENANG KISAH BENAZIR BHUTOO YANG MASIH TIADA KESUDAHAN SIAPAKAH YANG MENAMATKAN RIWAYAT BENAZIR BHUTOO INI.

NANTIKAN PENDEDAHAN SETERUSNYA......PANAS...PANAS.....

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP