NURUL IZZAH MENGESA ANWAR HADIR PERBICARAAN PADA 1 JULAI INI

Saturday, June 13, 2009NURUL IZZAH MEMBERIKAN REAKSI YANG SUNGGUH MEMALUKAN DI DALAM MEDIA UTAMA HARI INI. KENYATAAN NYA YANG MENGATAKAN AYAHNYA IAITU ANWAR AL-JUBURI AKAN MENANG KES MAHKAMAH INI MERUPAKAN SATU KENYATAAN YANG ANGKUH DAN TIDAK BEREKTIKA!!!

''Ayah akan menang dalam kes berkenaan sekiranya tidak ada campur tangan pihak lain terutama orang politik'' kata Izzah

SETELAH SEKIAN LAMA AYAHNYA MENANGGUH KES PERBICARAAN LIWAT INI DENGAN BERMACAM HELAH AKHIRNYA NURUL IZZAH YANG MANA JUGA ANAK DIDIK ANWAR AL-JUBURI MEMBERIKAN SATU GAMBARAN YANG JELAS KEPADA SELURUH RAKYAT MALAYSIA BAHKAN DUNIA YANG ANWAR AL-JUBURI INI AKAN HADIR KE PERBICARAAN 1 JULAI INI.

KENYATAAN IZZAH DENGAN YAKIN AYAHNYA AKAN MENANG DALAM PERBICARAAN INI TELAH MEMBUATKAN ANWAR AL-JUBURI TERTEKAN! ANWAR SEDANG BERUSAHA UNTUK CUBA MENANGGUHKAN LAGI KES PERBICARAAN LIWAT NYA PADA 1 JULAI INI YANG MANA HANYA TINGGAL LEBIH KURANG 17 HARI SAHAJA LAGI.

ANWAR JUGA DALAM PERANCANGAN UNTUK CUBA MELOLOSKAN DIRINYA DARI KES LIWAT INI DENGAN CUBA MENDAPATKAN SUAKA POLITIK DI U.S. DALAM MASA TERDEKAT INI. NAMUN SEGALANYA SEAKAN MUSNAH DENGAN KENYATAAN DARI ANAK NYA SENDIRI NURUL IZZAH!!!

KEEGOAN IZZAH YANG AYAHNYA AKAN MENANG TELAH MEMBERIKAN ANWAR AL-JUBURI SATU TAMPARAN WANITA YANG TEPAT KE PUNGGUNG NYA ITU. DENGAN KENYATAAN NURUL IZZAH INI BERMAKNA IZZAH SEBENARNYA INGIN AYAHNYA IAITU ANWAR AL-JUBURI HADIR DALAM PERBICARAAN KES LIWAT ITU.

PADA IZZAH KES LIWAT INI PERLU BERJALAN PADA 1 JULAI NANTI DAN TIADA SEBAB BAGI ANWAR UNTUK MELARIKAN DIRI MAHUPUN MENANGGUH KES LIWAT INI.

IZZAH SUDAH MENGGUNAKAN TEORI YANG SELAMA INI ANWAR AL-JUBURI MENGAJARNYA. DAN SEKARANG ANWAR AL-JUBURI PULA MANGSANYA. ADAKAH ANWAR AKAN DAPAT LEPAS DARI STRATEGI IZZAH INI??? ATAUPUN IZZAH MASIH BELUM CUKUP ILMU UNTUK MENDUGA ANWAR AL-JUBURI???

IZZAH??? HARAP BOLEH JELASKAN KENYATAAN VIDEO INI:


ADAKAH
ANWAR BERMUSYUARAT DI UNIT 1151, KONDOMINIUM DESA DAMANSARA,


JALAN SETIA KAWEH K.L????

Read more...

HUBUNGAN DIPLOMATIK DENGAN ISRAEL JIKA PAKATAN MEMERINTAH MALAYSIASIAPA KHALID J
AAFAR???
PENGERUSI IKD

BETAPA BANGSATNYA SEORANG YANG BERUGAMA ISLAM DAN BERBANGSA MELAYU INI DALAM MENJALANKAN HUBUNGAN DIPLOMATIK DENGAN REGIM ZIONIS. KATA-KATA CELAKA INI TIDAK AKAN DILUPAKAN OLEH SEKALIAN YANG ADA DALAM BILIK MESYUARAT 16 SEPT!!!

KHALID JAAFAR TELAH MENYARANKAN KEPADA ANWAR AL-JUBURI DAN WAKIL LOMPAT 16 SEPT AGAR APABILA TERTUBUHNYA KERAJAAN PAKATAN PEMBANGKANG INI MAKA TERUS MENJALINKAN HUBUNGAN DIPLOMATIK BERSAMA ISRAEL!!!

MALAYSIA DAN ISRAEL???

SUNGGUH CELAKA MANUSIA INI YANG DENGAN SIAL MENGELUARKAN KENYATAAN SEDEMIKIAN RUPA WALHALKAN DIA SEORANG YANG BERUGAMA ISLAM DAN BERBANGSA MELAYU. APA SUDAH HILANG KAH ISLAM NYA??? DIMANAKAH JATI DIRI BANGSANYA ITU???

ANWAR AL-JUBURI DENGAN LANTAS MENYETUJUI AKAN CADANGAN KHALID JAAFAR INI. PADA ANWAR IANYA PENTING BAGI KERAJAAN PAKATAN INI MENDAPAT SOKONGAN DARI ISRAEL DAN AMERIKA BAGI MENGHALANG BARISAN NASIONAL DARI MENGGANGU PEMERINTAHAN MEREKA.

KENYATAAN KHALID JAAFAR INI TELAH DI UCAPKAN DI DALAM BILIK MESYUARAT 16 SEPT BERSAMA-SAMA ANWAR AL-JUBURI DAN JUGA BEBERAPA ANGGOTA PKR DAN TEAM PAS EDROGAN YANG LAIN.

KHALID JAAFAR INI MEMPUNYAI CERITA YANG SUNGGUH HEBAT DI DALAM HUBUNGAN AKRABNYA DENGAN ZIONIS.
KHALID JAAFAR SELAMA INI MENDAPAT TAJAAN BAGI ANWAR AL-JUBURI MELALUI (KAF)YANG BERORIENTASIKAN KRISTIAN DEMOKRATIK DAN MENDAPAT SALURAN DANA MELALUI AMERICAN JEWISH COMMITTE (AJC)

PENDEDAHAN SETERUSNYA AKAN DIDEDAHKAN BERSERTA BUKTI YANG NYATA. KENYATAAN INI BUKAN LAH SATU FITNAH NAMUN IANYA ADALAH SATU KETERANGAN YANG BENAR YANG AKAN DIDEDAHKAN DALAM MASA TERDEKAT NANTI!!!

ADAKAH PAS MENGETAHUI AKAN MATLAMAT ANWAR AL-JUBURI INI JIKA KERAJAAN PAKATAN CAMPURAN PKR,PAS DAN DAP INI TERTUBUH???

APAKAH PAS MERESTUI AKAN SOKONGAN ANWAR AL-JUBURI INI TERHADAP CADANGAN KHALID JAAFAR INI???

ADAKAH UMAT ISLAM DI DALAM PAKATAN PEMBANGKANG AKAN MERESTUI CADANGAN KHALID JAAFAR INI???

SELURUH UMAT ISLAM HARUS SEDAR AKAN SEGALA PERANCANGAN ANWAR AL-JUBURI INI DALAM CUBAANYA MELAHKHANAT MALAYSIA INI. PAS JUGA SEHARUSNYA PEKA AKAN ANCAMAN ANWAR AL-JUBURI INI PADA SELURUH UMAT ISLAM DI MALAYSIA INI. PIHAK KERAJAAN BARISAN NASIONAL JUGA HARUS BERTINDAK JIKA ADA YANG CUBA MENJALINKAN HUBUNGAN DENGAN REJIM ZIONIS INI.

KITA SELURUH RAKYAT JUGA HARUS PEKA DENGAN ANCAMAN YANG CUBA ANWAR AL-JUBURI SERTA KONCO-KONCONYA MERACUNI MALAYSIA INI.

1 JULAI AKAN TERBONGKARLAH SKETSA ADENGAN LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI. YANG PASTI. AGEN YAHUDI, DAN U.S SUDAH BERSIAP SEDIA DENGAN MATLAMAT MEREKA!!!

LAGI ARTIKEL MENARIK DARI KUMBANG

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP