BARUA DAP MENYALAK DI DALAM PARLIMEN!!!

Monday, June 15, 2009Selang 10 minit selepas mengangkat sumpah sebagai Ahli Parlimen baru di Dewan Rakyat, Datuk Seri Ir Mohammad Nizar diperintahkan untuk keluar oleh Tan Sri Pandikar Amin Mulia.

Yang Dipertua Dewan Rakyat mengeluarkan arahan tersebut kerana tidak berpuas hati dengan sikap bekas MB Perak yang menjadi punca beberapa ahli Parlimen pembangkan didalam dewan memakai lilitan kepala 'Bubar DUN'. Empat wakil rakyat lain yang memakai lilitan tersebut juga diarah keluar.

Tan Sri Pandikar Amin Mulia mengingatkan mereka bahawa Dewan Rakyat bukan seperti Dewan Undangan Negeri Perak yang boleh mereka perlakukan sedemikian rupa.

ehsan blogg
SUFFIAN

NI LAH NIZAR DURJANA CELAKA POKEMON!!! SIKAP KURANG AJAR NIZAR NI SEMAKIN MENJADI-JADI. SUDAH GILA KUASA DAN MENJADI GILA DARJAT SI NIZAR NI!!!


SETELAH BERBULAN MENENTANG KEPUTUSAN SULTAN PERAK, KINI NIZAR DURJANA SEKALI LAGI CUBA MEMALUKAN SULTAN PERAK DI DALAM PARLIMEN DENGAN MENYALAK MEMINTA TULANG. BETAPA BANGSAT SUNGGUH NIZAR DURJANA INI.

KEPUTUSAN MAHKAMAH JUGA DI PANDANG SEPERTI TAIK OLEH NIZAR DURJANA INI. SUNGGUH JAHIL SI NIZAR DURJANA NI.
MOMOKAN NIZAR DURJANA NI JIKA TIDAK DIBENDUNG BOLEH MENGUGAT KESELAMATAN NEGARA.

PIHAK BERTANGGUNGJAWAP PERLU MENGAMBIL TINDAKAN YANG TEGAS PADA NIZAR BINTANG TIGA INI BAGI MENGELAK HAL YANG MUNGKIN LEBIH BURUK DI MASA AKAN DATANG.


GELARAN DATO SRI YANG DI KURNIAKAN OLEH SULTAN PERAK JUGA SEELOKNYA DI TARIK!!! KEBIADAPAN NIZAR DURJANA ATAS SULTAN PERAK SUNGGUH BANGSAT! SI NIZAR NI TERUS-TERUSAN MENDERHAKA PADA SULTAN PERAK DAN SELURUH RAKYAT PERAK UMUMNYA.

INI LAH KALAU DAH JADI TALI BARUT KOMUNIS. NIZAR DURJANA NI ANJING DAP!!! BARUA DAP !!! AMBIL TINDAKAN SEGERA KE ATAS NIZAR DURJANA INI KERANA TELAH MENGUGAT KENTENTERAMAN AWAM!!! NIZAR DURJANA ANJING DAP!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP