ANWAR AKAN DIDAPATI BERSALAH DALAM KES LIWAT INI-KENYATAAN KETUA PEMUDA PAS

Friday, June 19, 2009PEMUDA PAS TELAH MEMBERIKAN ISYARAT BUAT ANWAR AL-JUBURI


DIPETIK DARI MALAYSIAKINI :

Kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim yang bermula awal bulan depan tidak akan menggugat kerjasama dalam Pakatan Rakyat, walaupun penasihat PKR didapati bersalah, kata Ketua Dewan Pemuda PAS, Nasrudin Hassan.


KETUA DEWAN PEMUDA PAS, NASRUDIN HASSAN TELAH MEMBAYANGKAN APA YANG AKAN TERJADI KEPADA ANWAR AL-JUBURI INI. SEMEMANGNYA PAS SUDAH TAHU LAMA AKAN KEGIATAN SUMBANG ANWAR INI MALAH MAT SABU SENDIRI YANG TELAH MENGELARKAN ANWAR DENGAN GELARAN


ANWAR AL- JUBURI

PADA MASA ANWAR MASIH DI DALAM UMNO LAGI.


KENYATAAN KETUA PEMUDA PAS INI TELAH MERUNGKAI MAKSUD KERAJAAN PERPADUAN ANTARA PAS DAN UMNO. PAS SUDAH DAPAT MENEKA YANG KES LIWAT INI TIDAK ADA KEMAAFAN BUAT ANWAR AL-JUBURI.

BERTAHUN LAMANYA PAS CUBA MEMPERKUDAKAN ANWAR NAMUN DENGAN KES LIWAT INI PAS MERASAKAN CUKUP DI SINI SAHAJA PEMBABITAN MEREKA DALAM MENYOKONG PELIWAT TEGAR INI.


SILA RUJUK ARTIKEL SAYA SEBELUM INI
KLIK DI SINI

DENGAN KENYATAAN TERBUKA INI SUDAH MENGAMBARKAN KETAKUTAN PAS JIKA TERBABIT SAMA DALAM KACAH KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI. INI BOLEH MENYEBABKAN PARA PENYOKONG PAS AKAN MULA MEMINGGIRKAN PAS KERANA PADA MEREKA PAS MENYOKONG SEORANG PELIWAT DAN TENTUNYA IANYA SAMA BERSUBAHAT DALAM LIWAT INI.


1 JULAI NANTI HARI KEBENARAN BUAT SEMUA RAKYAT!!!

LAWAN TETAP LAWAN

MERUPAKAN MOTO BAGI PAKATAN KEADILAN RAKYAT YANG DI PIMPIN OLEH ANWAR AL-JUBURI ITU SENDIRI. JADI USAHLAH BERDOLAK DALIH DENGAN PELBAGAI ALASAN YANG MERAGUKAN BAGI MENGELAKKAN DIRI DIBICARAKAN PADA 1 JULAI NANTI!!!


BUAT PARA PENYOKONG ANWAR AL-JUBURI.....
REDO LAH DENGAN KENYATAAN YANG SESUNGGUHNYA ANWAR SEORANG YANG PENAKUT DAN TIDAK LAYAK MEMIMPIN KAMU SEMUA!!!


BUKTIKAN PADA 1 JULAI NANTI KEPIMPINAN PEMIMPIN KAMU ANWAR AL-JUBURI AGAR HADIR KE MAHKAMAH!!!


1 JULAI HARI KEBENARAN!!!

ARTIKEL MENARIK DI BLOGG
ANWAR AL-JUBURI

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP