YB ZUKFLI NORDIN KELUAR DARI PKR DEMI MARUAH ISLAM

Wednesday, June 24, 2009YB ZULKIFLI NORDIN,AHLI PARLIMEN TELAH KELUAR DARI PARTI KENCING RAKYAT (PKR)


YB ZULKIFLI KELUAR DARI PKR DAN IANYA TELAH MEMBERIKAN SATU LAGI TAMPARAN YANG HEBAT BUAT ANWAR AL-JUBURI INI.

KELUARNYA DARI PKR INI MERUPAKAN SATU TINDAKAN YANG SEMEMANGNYA TELAH DI JANGKA OLEH RAMAI PIHAK MEMANDANGKAN YB ZULKIFLI MERUPAKAN SEORANG PEGUAM SYARIAH DAN SEBELUM INI JUGA PERNAH MENENTANG TINDAKAN UNTUK MENGAIBKAN ISLAM DARI PAKATAN PEMBANGKANG
.

YB ZULKIFLI TERLIBAT SECARA LANGSUNG DALAM MENGAGALKAN FORUM MAJLIS PEGUAM YANG MENYENTUH BERKENAAN FORUM MEMELUK ISLAM PADA 9 OGOS 2008. RAMAI PIHAK DI DALAM PKR DAN DAP KOMUNIS YANG MENGESA ANWAR AL-JUBURI MENGAMBIL TINDAKAN KERAS TERHADAP TINDAKAN YB ZULKIFLI INI.


UNTUK MAKLUMAN FORUM MEMELUK ISLAM YANG DI ANJURKAN OLEH MAJLIS PEGUAM INI TELAH MENDAPAT SOKONGAN PENUH DARI ANWAR AL-JUBURI.


DENGAN KELUARNYA YB ZULKIFLI NORDIN DARI PKR DAN PAKATAN PEMBANGKANG TELAH MEMBERIKAN SATU ISYARAT JELAS BAHAWA YB ZULKIFLI TIDAK MAHU TERLIBAT DAN BERSEKONGKOL DENGAN ANWAR AL-JUBURI DALAM KES LIWATNYA NANTI.


KES LIWAT ANWAR AL-JUBURI AKAN BERMULA PADA 8 JULAI NANTI SETELAH BEBERAPA KALI DI TANGGUHKAN OLEH ANWAR.

YB ZULKIFLI NORDIN SUDAH DAPAT MENGHIDU KESAN DARI KES LIWAT ANWAR INI. ZULKIFLI MERUPAKAN SALAH SEORANG PEGUAM ANWAR KES LIWAT 1998 DAHULU.MAKA SEBAGAI SEORANG YANG SEMEMANGNYA BERJUANG DALAM MENEGAKKAN ISLAM SUDAH TENTU KES LIWAT INI MEMBERIKAN KESAN YANG AMAT BURUK KEPADA IMEJ ISLAM!!!


YB ZULKIFLI NORDIN KELUAR DARI PKR DEMI MEMPERTAHANKAN ISLAM, BANGSA MELAYU DAN TANAH MELAYU INI. YB ZUL TIDAK MAHU DI LIHAT SEBAGAI SEORANG YANG MENYOKONG SEORANG PELIWAT TEGAR. KERAKUSAN ANWAR DALAM MENCAPAI CITA-CITA NYA TELAH DI TOLAK MENTAH-MENTAH OLEH YB ZULKIFLI NORDIN!!!

APA YANG PASTI DENGAN KELUARNYA YB ZULIFLI INI DI TAMBAH DENGAN PAS YANG AKAN KELUAR DARI PAKATAN PEMBANGKANG DALAM MASA KES LIWAT ANWAR BERJALAN INI TELAH MENGAMBARKAN BAHAWA PENAMAT BUAT ANWAR AL-JUBURI SEMAKIN HAMPIR!!!

BAK KATA KARPAL SINGH
" ANWAR HARUS BERTAUBAT "


Read more...

KANAK-KANAK HILANG.- HARAP DAPAT DI SEBARKANNADIA NATASHA 8 TAHUN DAN AHMAD ZAKRY 10 TAHUN TELAH
DI JUMPAI DALAM KEADAAN YANG SELAMAT.

TERIMA KASIH BUAT SEMUA YANG MEMBANTU!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP