KETUA AJARAN SESAT AYAH PIN MERUPAKAN PUNYUMBANG DANA BUAT PAS DI KELANTAN

Friday, June 26, 2009NIK AZIZ TELAH MELUDAH KE LANGIT DAN JATUH KEMBALI KE MUKANYA APABILA KENYATAAN NYANYUK TELAH DIKELUARKAN OLEH NYA SEMASA CERAMAH DI MANIK URAI BARU-BARU INI.

NIK AZIZ TELAH MELABELKAN UMNO SEANGKATAN DENGAN AJARAN SESAT AYAH PIN DAN KOMUNIS. SESUNGGUHNYA KENYATAAN NIK AZIZ INI MERUPAKAN SATU BENTUK FITNAH YANG AMAT KEJAM DAN PENUH BERBAUR DENDAM KIANAT NYA PADA UMNO.

TELAH LAMA NIK AZIZ INI MENYIMPAN DENDAM PADA UMNO SEHINGGAKAN SESAMA UMAT ISLAM SEKALIPUN NIK AZIZ AKAN HANCURKAN!!! PERPADUAN DEMI UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU JUGA NIK AZIZ SANGGUP LACURKAN DEMI MEMBALAS DENDAM KESUMATNYA YANG TELAH LAMA DI PENDAM NIK AZIZ INI.

AJARAN SESAT AYAH PIN DISAMAKAN DENGAN UMNO KATA NIK AZIZ. APAKAH NIK AZIZ TAHU AYAH PIN MENDAPAT PERLINDUNGAN DARI PEMIMPIN PAS DI KELANTAN???

SEDAR ATAU TIDAK NIK AZIZ SENDIRI JUGA MERUPAKAN KENALAN KEPADA AYAH PIN! YA....RAMAI TIDAK MENYEDARI HAL INI. NIK AZIZ SALAH SEORANG KENALAN AYAH PIN YANG MANA BANTUAN DAN SUMBANGAN DARI AYAH PIN INI PADA PARTI PAS DI SALURKAN MELALUI SALAH SEORANG PEMIMPIN PAS KELANTAN!!!

AYAH PIN KETUA AJARAN SESAT MEMPUNYAI IKATAN YANG KUKUH BERSAMA BEBERAPA PEMIMPIN PAS DI KELANTAN! SEHINGGAKAN ADA DI ANTARA PEMIMPIN PAS INI YANG TELAH MENGAGALKAN USAHA PIHAK POLIS DARI MENANGKAP AYAH PIN.

AYAH PIN KETUA AJARAN SESAT TELAH DI LINDUNGI OLEH PARA PENGIKUT NIK AZIZ SENDIRI. DAN NIK AZIZ JUGA BERSUBAHAT DI DALAM HAL AJARAN SESAT AYAH PIN INI.

DAN SEKARANG NIK AZIZ MENYAMAKAN AYAH PIN DENGAN UMNO PULA. MENGAPA NIK AZIZ TIDAK MEMBANTERAS AJARAN SESAT AYAH PIN SEBELUM INI??? MENGAPA NIK AZIZ SUDI MENERIMA SUMBANGAN DARI ORGANISASI AJARAN SESAT AYAH PIN??? APAKAH SUMBANGAN AYAH PIN BUAT POLITIK PAS DI KELANTAN MERUPAKAN SATU SEDEKAH???

DANA YANG DI SALURKAN OLEH ORGANISASI AJARAN SESAT AYAH PIN BUAT PARTI POLITIK PAS MERUPAKAN SATU BENTUK RASUAH!!! RASUAH BAGI MELINDUNGI MARKAS AJARAN SESAT AYAH PIN DARI DIHANCURKAN DAN DI BANTERAS.

NIK AZIZ JANGAN DILUPAKAN AKAN PERANAN AYAH PIN DALAM MEMBANTU PARTI POLITIK PAS TERUTAMA DI KELANTAN!!! SEKARANG NIK AZIZ SUDAH MENOLAK NAJIS YANG ADA DI SEKELILINGNYA KE ARAH UMNO PULA.

UMNO TIDAK MEMPUNYAI URUSAN DENGAN AYAH PIN KETUA AJARAN SESAT! TETAPI PAS SEBALIKNYA YANG ADA KAITAN DENGAN AJARAN SESAT AYAH PIN. BUKAN SEMUA AHLI POLITIK PAS. TETAPI ADA SEBILANGAN MEREKA YANG BERHUBUNGKAIT DENGAN AYAH PIN. MALAH NIK AZIZ SENDIRI KENAL AKAN AYAH PIN INI!!!

AYAH PIN KETUA AJARAN SESAT MENDAPAT PERLINDUNGAN DARI SEGELINTIR PEMIMPIN PAS. DIHARAPKAN HAJI HADI TAHU AKAN HAL INI. HAJI HADI PERLU BERSAMA USTAZ NASHA DALAM MENGEMPUR PARA PEMIMPIN PARTI POLITIK PAS YANG BERSEKONGKOL DENGAN KETUA AJARAN SESAT AYAH PIN INI.

HAJI HADI DAN USTAZ NASHA PERLU MELAKUKAN SESUATU BAGI MEMBERSIHKAN KEKOTORAN DAN KEAIBAN YANG TELAH DILAKUKAN OLEH PARA PEMIMPIN PAS DI KELANTAN. SEMEMANGNYA AJARAN SESAT AYAH PIN DAN MEREKA YANG MEMBANTU AYAH PIN PERLU HAJI HADI DAN USTAZ NASHA BERTINDAK DEMI AGAMA ISLAM!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP