WAKIL DAP MENGUGUT KEPIMPINAN PAS

Friday, July 3, 2009BLOGGER DAP BABI MEMBERIKAN UGUTAN BUAT PAS KHUSUSNYA UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU

PAS sudah buat satu kesalahan besar terhadap DAP khasnya kaum cina. Sepatutnya PAS kena berbincang dengan DAP terlebih dahulu sebelum bertindak dengan perkara yang ada kaitan kaum cina.

Tindakan PAS membiarkan rumah potong babi itu dirobohkan sepatutnya tidak berlaku. PAS sepatutnya tahu membalas budi kerana kaum cina lah yang banyak menolong PAS. YB MB PAS sudah lepas tangan dan berdaleh memberi alasan yang tidak logik langsung.

PAS jangan anggap sudah kuat berkuasa dan boleh buat apa yang dia suka sesuka hati nya. PAS kena ingat, kekuatan PAS cuma bergantung kepada kaum cina dan india sahaja. Jika PAS gagal menurut kehendak kami, kami akan berhenti menyokong PAS

BLOGG DAP NAPALAMBU


ULASAN GUA

PERGH...DASYAT BETUL UGUTAN DARI KELING HINDRAF DAP BABI HARAMJADAH NI. SESEDAP MULUT JE MENGHINA DAN MENCACI PAS. PAS TU LEBIH ELOK DARI DAP!!! LEBIH JAUH BAIKNYA DARI HINDRAF KELING PARIA KEPUNDEK!!!

ALO KAWAN.....PAS SELAMA INI PUN UNDINYA DATANG DARI ORANG ISLAM DAN BANGSA MELAYU. DAN JANGAN INGAT PRU KE 12 YANG LEPAS CINA DAN INDIA YANG BAGI KEMENANGAN PADA PAS.

AKU WALAUPUN MENYAMPAH DENGAN PAS NI NAMUN HATI DAN JIWA AKU MENERIMA SESAMA ISLAM DAN BANGSA MELAYU INI. PAS ADA BAIKNYA CUMA TAMAKKAN KUASA MAKA PAS BERUBAH DENGAN BERSEKONGKOL DENGAN DAP KAFIR LAKHANAT!!!

NAH SEKARANG BARU SATU ISU SAHAJA WAKIL DAP DAH MULA MENGUGUT KEPIMPINAN PAS. UGUTAN INI PADA AKU MEMBERI ISYARAT BUAT SELURUH UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU AMNYA!!!

BABI PUNYA PASAL SANGGUP DAP NI BERPERANG DENGAN UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU. NAH.....JIKA BERANI MAKA SILAKAN!!!


WE ALL READY

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP