GEMPAR- WEE CHOO KEONG DIANCAM DENGAN KEMATIAN TEOH SAKSI SPRM

Sunday, July 19, 2009WEE CHOO KEONG DALAM KEADAAN TERANCAM!!! PIHAK YANG TERLIBAT DALAM KEMATIAN TEOH SETIAUSAHA SULIT ADUN DAP KEMUNGKINAN SEDANG MENYASARKAN SERANGAN TERHADAP YB WANGSA MAJU INI. IANYA BERKAITAN DENGAN PENDEDAHAN WUJUDNYA AKTIVITI JENAYAH TERANCANG DI DALAM ORGANISASI DAP.

SETELAH KEMATIAN TEOH YANG MANA MERUPAKAN SAKSI UTAMA DALAM KES SIASATAN SPRM INI KEMUNGKINAN BESAR MEREKA YANG TERLIBAT DALAM KEMATIAN TEOH SEDANG BERUSAHA UNTUK MENAMATKAN RIWAYAT WEE CHOO KEONG BAGI MENUTUP MULUT YB INI.

ORGANISASI JENAYAH TERANCANG DAP INI NAMPAKNYA AKAN MENGHAPUSKAN SESIAPA SAHAJA YANG CUBA MENGANCAM ORGANISASI MEREKA INI.

KAWALAN KESELAMATAN TERHADAP YB WEE CHOO KEONG NAMPAKNYA PERLU DI PERTINGKATKAN. MEMANDANGKAN YB WEE CHOO KEONG MERUPAKAN PENGADU UTAMA DALAM KEGIATAN KES JENAYAH YANG DI DALANGI ADUN-ADUN DAP INI.

SESUNGGUHNYA JENAYAH MEMBAWA PADAH.
ADAKAH NASIB YB WEE CHOO KEONG AKAN SAMA DENGAN SAKSI SPRM YANG MATI???

YB WEE CHOO KEONG PERLU TAMPIL SEGERA DALAM MEMBANTU PIHAK POLIS BAGI MENGENAL PASTI JENAYAH TERANCANG DAN MEREKA YANG TERLIBAT DALAM ORGANISASI JENAYAH TERANCANG DAP INI.

BANTUAN YB WEE CHOO KEONG DALAM MENYALURKAN MAKLUMAT AKAN ORGANISASI JENAYAH TERANCANG DAP PADA PIHAK POLIS AMAT DI HARGAI.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP