BERGEMA SORAKAN BUAT SAIFUL BUKHARI DI STADIUM BUKIT JALIL

Tuesday, July 21, 2009PERJUANGAN DALAM MENYATAKAN SOKONGAN IKHLAS KITA SELURUH RAKYAT MALAYSIA PADA MANGSA LIWAT ANWAR AL-JUBURI AKAN DITERUSKAN DARI MASA KE SEMASA. TIDAK KIRA APA SEKALIPUN CABARAN YANG MENDATANG KAMI PARA BLOGGER TETAP AKAN MEMPERJUANGKAN KEADILAN BUAT SAIFUL BUKHARI.

BERGEMA STADIUM BUKIT JALIL APABILA AKU DAN BEBERAPA RAKAN BLOGGER YANG LAIN MEMPAMERKAN BENA SOKONGAN BUAT SAIFUL BUKHARI. DALAM HARUK PIRUK PEKIKKAN SOKONGAN PADA PASUKAN MANCHESTER UNITED, MEREKA PENONTON YANG ADA MENYORAK TANDA SOKONGAN DENGAN APA YANG TELAH AKU DAN RAKAN BLOGGER YANG LAIN LAKUKAN INI.

KAMI PARA BLOGGER MENYAMPAIKAN SATU MESEJ YANG AMAT JELAS BUAT SELURUH RAKYAT MALAYSIA. KES LIWAT INI MELIBATKAN ANWAR AL-JUBURI YANG MANA MERUPAKAN TERTUDUH DAN SAIFUL BUKHARI MANGSA LIWAT. TIDAK ADA SATU PUN HUBUNGKAIT YANG MELIBATKAN KERAJAAN DALAM KES LIWAT INI. PERTARUNGAN YANG WUJUD HANYALAH....

ANWAR AL-JUBURI vs SAIFUL BUKHARI

SAIFUL SUDAH BERSEDIA KE MAHKAMAH. NAMUN MENGAPA ANWAR ACAP KALI MENANGGUHKAN KES LIWAT INI??? CUKUP LAH ANWAR AL-JUBURI. JIKA ANDA MENGATAKAN PADA SEMUA RAKYAT YANG ANDA PUNYA BUKTI DAN ALIBI DALAM KES LIWAT INI MAKA BUKTIKANLAH DI MAHKAMAH. USAHLAH BERDOLAK DALIH LAGI. LAWAN TETAP LAWAN.

AYUH SELURUH RAKAN YANG ADA, KITA TERUSKAN PERJUANGAN KITA DALAM MENDAPATKAN KEADILAN BUAT SAIFUL BUKHARI MANGSA LIWAT ANWAR AL-JUBURI INI. KEADILAN PERLU DI BERIKAN PADA MEREKA YANG MENJADI MANGSA KEKEJAMAN ANWAR AL-JUBURI INI.ANWAR BRAHIM???
JIKA KE MAHKAMAH PUN KAU TAKUT!
APA KATA KAU BERSUMPAH DAHULU???


BUAT PENYOKONG ANWAR AL-JUBURI......
LAWAN TETAP LAWAN......
JANGAN LARI KE KEDUTAAN TURKEY LAGI!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP