DATO SRI NAJIB, NIZAR DAN ANWAR YANG MEMBEZAKAN MEREKA

Wednesday, July 22, 2009DI KALA DATO SRI NAJIB PERDANA MENTERI MALAYSIA KITA SEDANG MENUNAIKAN UMRAH DI TANAH SUCI KOTA MEKAH DENGAN PENUH RASA KEINSAFAN DAN RENDAH DIRI.

KEPIMPINAN DATO SRI NAJIB PERDANA MENTERI MALAYSIA SESUNGGUHNYA MENGAGUMKAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA. DENGAN SIFAT YANG BERSEDERHANA DAN TIDAK MENYOMBONG DIRI, PERDANA MENTERI MALAYSIA INI BERJAYA MENYATUKAN RAKYAT MALAYSIA.

1 MALAYSIA NAMPAKNYA SUDAH DAPAT DITERIMA OLEH SEMUA MASYARAKAT. KONSEP YANG MESRA RAKYAT INI HARUS DIPERHEBATKAN BAGI MEMPERKASAKAN EKONOMI DAN PERPADUAN RAKYAT MALAYSIA INI.

SESUNGGUHNYA DATO SRI NAJIB BAPA KEMAKMURAN MALAYSIA INI.
ALLAH SENTIASA MELINDUNGI DATO SRI DAN KELUARGA DARI SEBARANG BENCANA.

AMIN
DALAM MASA PERDANA MENTERI KITA MENUNAIKAN UMRAH DI TANAH SUCI KOTA MEKAH ADA PULA PEMIMPIN PAKATAN PEMBANGKANG YANG MELAKUKAN PEKARA SYIKRIK YANG MANA BERTENTANGAN DENGAN NILAI ISLAM DAN MORAL BANGSA MELAYU.

INIKAH YANG DILAUNGKAN OLEH KEPIMPINAN NIK AJIS?? PAS FOR ALL??? DEMI KEKUASAAN DAN KERAKUSAN KUASA APA SAHAJA MEREKA PAKATAN PEMBANGKANG INI SANGGUP LAKUKAN. SAMPAIKAN UGAMA ISLAM SANGGUP SI NIZAR DURJANA INI PERKOTAK KATIKKAN.

SAMBIL MEMEGANG LILIN DAN BERTAFAKUR SI NIZAR DURJANA INI LAKUKAN DEMI RAKAN SYAITAN NYA DAP KOMUNIS. SEMEMANGNYA NIZAR DURJANA LAYAK DIGELAR BONEKA DAP.

SETELAH MENJADI BONEKA DAP DI BAWAH PENTADBIRAN KERAJAAN PERAK KALI INI NIZAR MENJADI BONEKA ATAUPUN ANJING DAP DALAM MENGHALALKAN APA SAHAJA TINDAKANNYA ITU.

NIK AJIS MERESTUI ATAS APA YANG NIZAR LAKUKAN???
APA KATA PANGGIL NIK AJIS PULA DI LAIN MASA BAGI TURUT SAMA MENYERTAI PENYEMBAHAN SI MATI INI.NAMUN HERAN BAGI AKU INI AKAN ANWAR AL-JUBURI INI. SEPANJANG AKU MENGENALI ANWAR INI TIDAK PERNAH AKU DENGAR, LIHAT ATAUPUN TERBACA SEBARANG ARTIKEL YANG MENGATAKAN ANWAR PERNAH MENUNAIKAN HAJI DI MEKAH. MALAH UMRAH PUN AKU TIDAK PASTI ADAKAH ANWAR INI PERNAH MELAKSANAKAN KEWAJIPAN INI???

ADAKAH ANWAR MASIH TIDAK MAMPU UNTUK MENUNAIKAN UMRAH ATAUPUN HAJI? OPS....BAGAIMANA PULA RUMAH YANG DIBELI RM7 JUTA DI SEGAMBUT ITU???

ANWAR PERNAH MENUNAIKAN HAJI???
ANWAR PERNAH MENUNAIKAN UMRAH???


SETAKAT YANG AKU KETAHUI ANWAR PERNAH SAMPAI DI JEDDAH SAHAJA.
ADA ULASAN DARI RAKAN YANG LAIN????

Read more...

SIAPA TERLIBAT DALAM KEMATIAN SAKSI UTAMA SPRM?


SIAPAKAH SUSPEK UTAMA DALAM KEMATIAN SAKSI UTAMA SIASATAN SPRM INI??? HUBUNGKAIT ANTARA SI MATI DENGAN MEREKA DI ATAS AMAT JELAS SEKALI. DAN PADA MASA SIASATAN JUGA MEREKA INI JUGALAH YANG TERAKHIR BERSAMA MANGSA. SIAPA KAH YANG TERLIBAT??? ATAS ARAHAN DARI MANA MEREKA BERTINDAK MENGHAPUSKAN SAKSI UTAMA BAGI MENUTUP ORGANISASI JENAYAH TERANCANG DAP INI???

ADA JAWAPAN???

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP