KERANA DENDAM NIK AJIS SANGGUP MENENTANG DAN MENGKAFIRKAN UMAT ISLAM

Wednesday, July 29, 2009
Salam buat semua rakan blogger dan pengunjung blogg aku ni, agak sibuk sikit minggu lepas memandangkan peniaga tepi jalan macam aku ni bila nak dekat bulan Ramadhan agak banyak urusan yang perlu di lakukan. namun aku tidak pernah lupa akan matlamat aku demi memartabatkan ISLAM,BANGSA MELAYU dan TANAH MELAYU.

Isu yang aku simpan dalam masa cuti ini adalah isu NIK AJIS NIKMAT. siapa NIK AJIS ni??? pasal apa dengan tahap SEWEL NIK AJIS ni mengeluarkan kata yang sungguh KASAR tahap CIPAN dalam kenyataan nya pada UMNO???

PERGI JAHANAM DENGAN UMNO

Itulah kata seorang yang dikatakan ULAMA dalam PARTI PAS. Wah sungguh molek dan berbudi bahasa kata TUAN GURU NIK AJIS NIKMAT pada UMNO. Awat marah sangat NIK AJIS ni pada parti UMNO???

Ramai tidak menyedari perjalanan politik NIK AJIS ini. Siapa NIK AJIS???

NIK AJIS ORANG SEBELAH KAMPUNG AKU JE...KENAL SANGAT AKU NI DENGAN DIA. NAMUN KALAU NAK HORMAT NIK AJIS TU AKU HORMAT SEBAGAI ORANG YANG LEBIH TUA JE LAH...KALAU NAK HORMAT SEBAGAI TOK GURU KAT NIK AJIS TU PADA AKU BOLEH BLAH!!!

NIK AJIS NI DULU PADA ASALNYA UMNO. LEPAS TAMAT BELAJAR NIK AJIS NI MASUK PARTI UMNO. PADA MASA ITU NIK AJIS BERKERJA DENGAN KEMAS. BIASALAH BARU TAMAT BELAJAR DAN DARAH MUDA KATAKAN......

NIK AJIS NI AGAK DRASTIK DALAM KENAIKAN PANGKAT. AIII MACAM BIASALAH KALAU DAH KERJA NI MESTI ADA LOBI MELOBI NAK NAIK PANGKAT. NIK AJIS PUNYALAH LOBI NAK NAIK PANGKAT DALAM KEMAS DAN UMNO TAPI ALANGKAH SEDIHNYA NIK AJIS TIDAK MENDAPAT APA YANG DI HAJATKAN. KALAU NIK AJIS LOBI NAIK PANGKAT DAN DAPAT PANGKAT DALAM KEMAS DAN UMNO MASA ITU AKU PERCAYA 200% NIK AJIS SAMPAI SEKARANG NI MASIH DALAM UMNO, SILAP-SILAP MENTERI.

NIK AJIS MERAJUK BILA TAK NAIK PANGKAT DALAM KEMAS. DAN DENGAN AGAK MEMBERONTAK NIK AJIS KELUAR UMNO DAN BERHENTI DENGAN KEMAS. BILA NIK AJIS KELUAR UMNO MAKA JADILAH NIK AJIS INI KATAK!!! KATAK YANG MELOMPAT MASUK PARTI PAS.

DENDAM NIK AJIS KERANA TIDAK DAPAT PANGKAT DALAM KEMAS SEMAKIN MEMBARA. SATU DEMI SATU NIK AJIS PERDAJALKAN KEMAS DAN UMNO NI. SEBAB ITU DARI DULU SAMPAI SEKARANG NIK AJIS HANYA MENYERANG 2 PEKARA SAHAJA. UMNO DAN KEMAS. PADA NIK AJIS 2 PEKARA INILAH YANG MENYEKAT KEKUASAANYA!!!

MANA-MANA PAS MEMERINTAH PASTI NIK AJIS AKAN ARAHKAN TABIKA KEMAS YANG MANA DIBANGUNKAN KERAJAAN UNTUK KELUARGA YANG KURANG BERKEMAMPUAN MENGHANTAR ANAK MEREKA MENDAPATKAN PELAJARAN DENGAN YURAN TERMURAH DI MALAYSIA INI. PASAL APA NIK AJIS HARAMKAN TABIKA KEMAS INI??? BIASALAH DENDAM NIK AJIS PADA KEMAS INI SUDAH MEMBUAK-BUAK SEHINGGAKAN KANAK-KANAK SEKALIPUN NIK AJIS SANGGUP PERDAJALKAN DEMI KEPUASAAN NYA ITU!!!

UMNO SEMAKIN KUAT DAN PARTI UMNO YANG SECARA DASARNYA ADALAH PARTI ORANG MELAYU DAN ISLAM SEMAKIN BERKEMBANG DAN MENJADI PILIHAN SEMUA GOLONGAN DALAM MENJADIKAN MALAYSIA INI TERUS MEMBANGUN SEIRING DENGAN ILMU ISLAM.

NIK AJIS DENGKI DAN DENDAM NYA TIDAK AKAN LUPUT SAMA SEKALI. KEKECEWAANNYA PADA UMNO KERANA TIDAK DI NAIKKAN PANGKAT TERUS DI JADIKAN AZAM NYA UTK MEMBALAS DENDAM PADA UMNO. SATU PERSATU NIK AJIS INI MENFITNAH UMNO. MALAH TIDAK CUKUP DENGAN ITU NIK AJIS SANGGUP MENGKAFIRKAN UMNO.

APA SUDAH BUTA NIK AJIS INI??? UMNO DI SAMAKAN DENGAN KAFIR!!! KERANA DENDAM NIK AJIS PADA UMNO SANGGUP NIK AJIS INI MENGKAFIRKAN SESAMA UMAT ISLAM ITU SENDIRI. UMNO DI CERCA DENGAN BEGITU HINA OLEH NIK AJIS INI. SAMPAIKAN DIHASUT PENYOKONGNYA AGAR MENJADI TAKSUB SEHINGGAKAN SANGGUP MENENTANG SESAMA UMAT ISLAM.

DAP KAFIR YANG NIK AJIS TENTANG SEBELUM INI TELAH MENJADI RAKAN SEPERJUANGAN NIK AJIS DALAM MEJAJAH MALAYSIA INI. NIK AJIS SANGGUP MENGELUARKAN FATWA NYA AGAR PENGIKUTNYA MENDAMPINGI SI KAFIR DAP INI. KIRA PAS DAN DAP PADA SEKARANG INI CIUM MULUT LAH!!!

UMNO TERUS DITENTANG OLEH NIK AJIS SERTA RAKAN KAFIRNYA DALAM DAP DAN PKR INI. MALAH PENGIKUT TAKSUB NIK AJIS INI YANG BERAGAMA ISLAM DAN BANGSA MELAYU JUGA SAMA-SAMA MENENTANG UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU DALAM PARTI UMNO. DENGAN BANTUAN ANWAR AL-JUBURI NIK AJIS BERJAYA DALAM MEMECAHBELAHKAN UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU DI MALAYSIA INI.

NIK AJIS SUDAH SEMAKIN KEMARUK DENGAN DENDAM NYA PADA UMNO. SEHINGGAKAN SANGGUP BERGABUNG DENGAN DAP KAFIR YANG MENENTANG ISLAM. MALAH PELIWAT RAKYAT ANWAR AL-JUBURI JUGA DI DAMPINGI NIK AJIS INI. WALHALKAN NIK AJIS INI DULU CUKUP SUKA MEMAKI HAMUN ANWAR AL-JUBURI INI.

NIK AJIS MENJADI DALANG PERPECAHAN UMAT ISLAM DAN BANGSA MELAYU DI MALAYSIA INI. NIK AJIS SANGGUP MENGAKIRKAN SESAMA UMAT DEMI DENDAM NYA PADA UMNO. NIK AJIS SANGGUP BERSEKONGKOL DENGAN DAP KAFIR DEMI MATLAMATNYA. NIK AJIS MENGHALALKAN APA YANG HARAM DALAM ISLAM ITU.

PADA AKU YANG SEORANG RAKYAT KELANTAN YANG MANA KAMPUNG AKU SEBELAH KAMPUNG NIK AJIS INI AKU LAYAK MEMBERIKAN PENGHORMATAN PADA NIK AJIS INI DENGAN GELARAN....

PEMUSNAH PERPADUAN ISLAM
DAN BANGSA MELAYU


PERGI JAHANAM DENGAN NIK AJIS

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP