PAS BERI LALUAN KEPADA DAP BERTANDING DI DUN PERMATANG PASIR

Monday, August 3, 2009PILIHANRAYA KECIL DUN PERMATANG PASIR SUDAH 3 PENGGAL DI MENANGI PARTI PAS. APA LAH SALAHNYA JIKA PAS MEMBERIKAN LALUAN PADA DAP BAGI BERTANDING DI PERMATANG PASIR KALI INI. DAP BERTANDING MENENTANG UMNO, AMACAM???

PAKATAN PEMBANGKANG DI PELOPORI 3 PARTI IAITU PAS, PKR DAN DAP. DENGAN KENYATAAN YANG SERINGKALI PEMIMPIN PAKATAN PEMBANGKANG MENGATAKAN BAHAWA DAP DITERIMA OLEH AHLI PAS. MAKA PILIHANRAYA KECIL DUN PERMATANG PASIR MERUPAKAN SATU PELUANG BUAT PAKATAN PEMBANGKANG MEMBUKTIKAN YANG DAP SEMEMANGNYA DITERIMA OLEH PENGUNDI PAS DI KAWASAN BERKENAAN.

PAS SEBELUM INI MERELAKAN PENGGUNAAN AYAT AL-QURAN BAGI DI GUNAKAN OLEH PEMIMPIN DAP DALAM KEMPENNYA DI BUKIT GANTANG. DAN PAS MENGHEBAHKAN BAHAWA PENGUNDI PAS MENERIMA DENGAN BAIK APA YANG DI LAKUKAN DAP. MALAH DAP JUGA MEMBERIKAN KENYATAAN YANG MEREKA SEMEMANGNYA MENYOKONG PAS.

NAH!!! MAKA DENGAN INI SAYA MENCABAR PAS MEMBERIKAN LALUAN PADA DAP BAGI BERTANDING DI PILIHANRAYA KECIL DUN PERMATANG PASIR BAGI MEMPERTAHANKAN KERUSI PAKATAN PEMBANGKANG.

DAP SUDAH BANYAK BERKORBAN UNTUK PAS. APALAH SALAHNYA JIKA PAS PULA BERKORBAN DEMI PAKATAN PEMBANGKANG!!!

UMNO SIAP SEDIA DALAM PERTARUNGAN MENENTANG SI KAFIR!!! KITA LIHAT SAMA ADA PAKATAN PEMBANGKANG DITERIMA ATAU TIDAK OLEH PENGUNDI DUN PERMATANG PASIR!!!

UMNO vs DAP
PILIHANRAYA KECIL DUN PERMATANG PASIR

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP