NIK AZIZ PETUALANG AGAMA DAN BANGSA

Friday, October 2, 2009NIK AZIZ SEMAKIN BUTA HATINYA. SEMAKIN LAMA SEMAKIN GELAP HATI NIK AJIS INI DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN. BETAPA BUSUK DAN HINA NYA HATI NIK AJIS INI SEHINGGAKAN SANGGUP MENGKAFIRKAN SESAMA UMAT ISLAM WALHALKAN HANYA BERBEZA FAHAMAN POLITIK.

CHIN PENG KETUA KOMUNIS YANG MEMBUNUH RIBUAN RAKYAT MALAYSIA KHUSUSNYA UMAT ISLAM TELAH DIJULANG OLEH NIK AZIZ BAGI MENYUARAKAN SOKONGAN PADA CHIN PENG (BABI TONYOK) NIK AZIZ TELAH MENYUARAKAN SOKONGAN PADA REJIM KOMUNIS.


NIK AZIZ MEREST
UI REJIM KOMUNIS. DAN IANYA SAMA JUGA NIK AZIZ MENYOKONG REJIM ZIONIS. NAMPAKNYA NIK AZIZ SEMAKIN GELAP DAN TENGELAM DENGAN HANYIR DALAM JIWANYA ITU.

NIK AJIS MEMERINTAH KELANTAN BAGAIKAN RAJA, SEHINGGAKAN TIDAK MAHU LANGSUNG BERUNDUR DARI KERUSI MB NYA ITU. SEGALA KEKAYAAN BUMI KELANTAN DIRAKUS NIK AZIZ DAN KERO
NI-KERONINYA. JAWATAN TERTINGGI DALAM KERAJAAN KELANTAN DIISI OLEH KAUM KERABAT NIK AZIZ DAN KERONINYA SAHAJA. SEHINGGAKAN MENANTU NIK AZIZ SENDIRI TELAH DILANTIK MEMEGANG JAWATAN TERTINGGI DALAM KERAJAAN KELANTAN.

RASUAH NIK AZIZ SUDAH MENCENGKAM JIWANYA SEHINGGAKAN SANGGUP MENGALAKKAN KAUM KELUARGANYA JUGA MEMAKAN WANG HARAM. NIK AZIZ SEMAKIN GELAP JIWANYA......

NIK AZIZ SUDAH TIDAK BERDAYA LAGI MENTADBIR KELANTAN NAMUN KERANA KETAMAKKAN DAN KEGILAAN KUASANYA ITU NIK AZIZ TERUS MELAKUKAN KERAKUSAN DI NEGERI KELANTAN.


SEORANG PEMIMPIN YANG SAKIT-SAKIT SEHARUSNYA MELETAK JAWATAN BAGI MEMBERIKAN LALUAN KEPADA PEMIMPIN YANG LAIN DALAM MENTADBIR SESEBUAH
KERAJAAN. NAMUN IANYA TIDAK PERNAH BERLAKU PADA NIK AZIZ. WALAUPUN NIK AZIZ SERING MENGAMBIL CUTI SAKIT. MALAH PONTENG TUGAS SEBAGAI MENTERI BESAR NAMUN NIK AZIZ ENGGAN MELETAK JAWATAN MB.

RAKYAT KELANTAN MALAH SELURUH RAKYAT MALAYSIA HARUS SEDAR DAN BUKA MATA SIAPA NIK AZIZ INI. DIANGGAP DEWA OLEH PENGIKUT PAS YANG TAKSUB MALAH DIJULANG DARJATNYA LEBIH DARI RAJA.


NIK AZIZ HANYALAH INSAN BIASA YANG SAMA SEPERTI KITA SEMUA. YANG MEMBEZAKAN KITA TIDAK MEMAKAN RASUAH SEPERTI NIK AZIZ. DAN KITA TIDAK MENGABAIKAN KEWAJIPAN DAN AMANAH YANG DIBERI
.

NIK AZIZ MENYOKONG KOMUNIS

SAMA SEPERTI NIK AZIZ MENYOKONG
REJIM ZIONIS


NIK AZIZ MENYOKONG ANWAR

SAMA SEPERTI NIK AZIZ MENGHALALKAN LIWAT


NIK AZIZ MENYOKONG ELIZEBETH

SAMA SEPERTI NIK AZIZ MENYOKONG
KELUCAHAN MELAMPAU

NIK AZIZ MENGKAFIRKAN SESAMA U
MAT ISLAM
NIK AZIZ TIDAK LAYAK DIGELAR TUAN GURU

TAPI LAYAK DIGELAR

PETUALANG
AGAMA DAN BANGSA
Read more...

PAS AKAN MENANG DI BAGAN PINANGPAS AKAN MENANG DI
BAGAN PINANG???

FUH...JIKA PAS MENANG DI BAGAN PINANG MAKA MAKIN BERTAMBAH LAGI LAH SEBUAH DUN YANG AKAN KITA DAPAT LIHAT KEMUNDURAN PEMBANGUNAN INFRASTRUKTUR MALAH PEMBANGUNAN SOSIAL JUGA AKAN HANCUR.

LIHAT SAHAJA DI SETIAP KAWASAN YANG DIKUASAI OLEH PIHAK PEMBANGKANG TERUTAMA PAS. APA YANG DIBANGUNKAN BAGI KESELESAAN RAKYAT???

HAMPEH!!! ADUN PEMBANGKANG NI HANYA TAHU PENUHKAN POKET SENDIRI SAHAJA.

LIHAT CONTOH NEGERI KELANTAN YANG MANA PAS MENTADBIR. PEMBANGUNAN NYA MUNDUR. MASAALAH SOSIAL JUGA AGAK MENGAIBKAN DIBAWAH KEPIMPINAN NIK AZIZ DAN KEPIMPINAN PAS YANG LAIN.

TAPI BILA BAB BALAK BUKAN MAIN LAJU LAGI ADUN PAS NI SAPU. SEHINGGAKAN BALAK DIKELANTAN TENDER NYA TELAH DIBOLOT SEHINGGA BALAK HABIS DI KELANTAN.

ITU DI KELANTAN YANG MANA KEKAYAAN NEGERI DIBOLOT OLEH PARA KORUPSI-KORUPSI DALAM PAS. SELANGOR PULA APA CERITA???

EMMM SELANGOR LAGI JAHIL JADINYA BILA DI BAWAH KERAKUSAN PAKATAN PEMBANGKANG. LIHAT SAHAJA KEDAI JUDI, ARAK DAN PUSAT MAKSIAT DI SELANGOR. SEMENJAK DI BAWAH PENTADBIRAN PAKATAN PEMBANGKANG SEMAKIN MENJADI-JADI HAL INI.

APA YANG RAKYAT SELANGOR DAPAT???
APA MAANFAATNYA DARI PEMERINTAHAN PAKATAN PEMBANGKANG???

DANA DARI KERAJAAN NEGERI DISALURKAN BAGI SETIAP DUN, NAMUN ADAKAH WANG DANA TERSEBUT SAMPAI KE RAKYAT??? JANGAN HARAP LAH NAK MERASA DUIT SELANGOR ITU JIKA ADUN PAKATAN PEMBANGKANG TU DAH KASI BALUN DUIT TU.

DANA DIKELUARKAN TIAP-TIAP MINGGU BAGI PERUNTUKAN DI SETIAP DUN. TAPI PASAL APA RAKYAT TAK DAPAT MENIKMATI HASIL DARI DANA SELANGOR???
MANA TAKNYE.....DEPA ADUN PEMBANGKANG NI JOLI SAKAN. BIASALAH KALAU DAH TEAM KORUPSI, NI LAH JADINYA. YANG MENJADI MANGSA RAKYAT SELANGOR ITU SENDIRI.

PENGUNDI DI BAGAN PINANG SEHARUSNYA SEDAR APAKAH MAANFAAT YANG DIPEROLEHI MEREKA DENGAN MEMBERIKAN KEMENANGAN KEPADA PAS. PENGUNDI HARUS SEDAR BAHAWA KERAJAAN BARISAN NASIONAL MERUPAKAN KERAJAAN ISLAM. BUKAN SEPERTI PAKATAN PEMBANGKANG YANG HANYA MANIS MENABUR JANJI.

ISA SAMAD MERUPAKAN CALON YANG SEMEMANGNYA BERDEDIKASI DAN MERUPAKAN KULI PADA PENGUNDI DI BAGAN PINANG. SUARAKAN APA SAHAJA MASAALAH ANDA MAKA ISA SAMAD PASTINYA AKAN MEMBANTU MENYELESAIKAN MASAALAH TERSEBUT.

BARISAN NASIONAL TIDAK PERNAH MEMBUAT JANJI KOSONG. MALAH BARISAN NASIONAL SENTIASA MEMBANTU RAKYATNYA TAMPA MENGIRA AGAMA DAN BANGSA.Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP