PAS DI SEPAK TERAJANG PENGUNDI BAGAN PINANG

Sunday, October 11, 2009PAS TELAH DI TERAJANG SEHINGGA LUMAT DI BAGAN PINANG PADA PILIHANRAYA KECIL INI. MANA TAKNYA??? BERMACAM-MACAM FITNAH YANG MELAMPAUI BATASAN MALAH AGAMA JUGA TELAH DI LACURKAN OLEH MEREKA PUAK PAS YANG TAKSUB INI.

DARI KES PUKUL MEMUKUL SEHINGGALAH PARANG MEMARANG SI PUAK TAKSUB SYURGA AYAH PIN NAUNGAN NIK AJIS INI CANANGKAN MERAIH UNDI SIMPATI DARI PENDUDUK BAGAN PINANG.

NAMUN PENDUDUK BAGAN PINANG MALAH SELURUH RAKYAT MALAYSIA SUDAH TAHU APA ITU PARTI hamPAS!!! PARTI PAS YANG PENUH DENGAN DOSA, PENUH DENGAN KURAP, MALAH PENUH DENGAN PERASUAH!!!

SEPANJANG PROSES BERKEMPEN PIHAK PAKATAN HARAM INI TERUS-TERUSAN MEMBURUK-BURUKAN TAN SRI ISA SAMAD DAN BARISAN NASIONAL. TIDAK KELUAR SEPATAH PUN AGENDA YANG MENJAGA RAKYAT DI BAGAN PINANG INI OLEH PAS!!!

JIKA DI AMATKAN DENGAN TELITI, BUKAN SAHAJA DI BAGAN PINANG MALAH DI MANA-MANA PILIHANRAYA SEKALIPUN. PAKATAN HARAM INI AKAN MENFITNAH, MENCACI MAKI MALAH MENGHINA CALON DARI BARISAN NASIONAL. TIDAK PERNAH SAMA SEKALI PAKATAN HARAM INI MEMBAWAKAN ISU BERKENAAN MASAALAH RAKYAT MAHUPUN PEMBANGUNAN DAN KEMUDAHAN INFRASTRUKTUR BUAT RAKYAT DI KAWASAN PENGUNDIAN TERSEBUT!!!

ISU LIBASAN PARANG MERUPAKAN SATU ISU FITNAH YANG SUNGGUH MENGAIBKAN RAKYAT BAGAN PINANG. PAS CUBA MENJADIKAN RAKYAT BAGAN PINANG MANGSA DALAM KEKECEWAAN MEREKA PUAK PAKATAN HARAM INI. SEHINGGAKAN SAMPAI DI SATU TAHAP PENDUDUK DI SALAH SEBUAH KAMPUNG TELAH MENGHALAU JENTERA-JENTERA PAS YANG SEDANG MEMEKIK TERLOLONG DI KAWASAN RUMAH MEREKA.

RAKYAT BAGAN PINANG TERNYATA TIDAK DAPAT MENERIMA SIKAP DAN FALSAFAH PAS YANG MENYELEWENG DARI LANDASAN ISLAM. YANG HARAM PAS HALALKAN, MALAH YANG HALAL DI HARAMKAN PAS. TIDAK CUKUP DENGAN ITU PAS JUGA TELAH MENGHINA PARA TENTERA-TENTERA DI PORT DICKSON INI.

SOKONGAN PUAK PAKATAN HARAM TERUTAMA PAS PADA KEPIMPINAN CHIN PENG KETUA KOMUNIS YANG TELAH MEMBUNUH BERATUS TENTERA DAN POLIS TELAH DI TOLAK OLEH PARA TENTERA DAN SANAK SAUDARA ANGGOTA TENTERA DAN POLIS DI KAWASAN PORT DICKSON INI. PARA TENTERA DAN POLIS SEMESTINYA TIDAK AKAN DAPAT MELUPAKAN KEKEJAMAN KOMUNIS INI.

PAS TERNYATA TELAH DI SEPAK TERAJANG OLEH SEKALIAN RAKYAT BAGAN PINANG. MALAH CAKAP-CAKAP MENGENAI PARTI PAKATAN HARAM INI BERTERUSAN SATU PORT DICKSON. MAJORITI RAKYAT MENOLAK KEBIADAPAN DAN KEJAHILAN PAS SEMASA BERKEMPEN DI BAGAN PINANG INI.

TERIMA KASIH KEPADA SELURUH PENGUNDI DI BAGAN PINANG YANG TELAH MEYEPAK PAS PARTI AJARAN SONGSANG INI. SAYA YAKIN, TAN SRI ISA SAMAD AKAN MENJALANKAN TANGGUNGJAWAP YANG IKHLAS DAN MEMBERIKAN BANTUAN KEPADA RAKYAT DI KAWASAN BAGAN PINANG INI.

SEMOGA SEMANGAT JUANG YANG TINGGI PENDUDUK BAGAN PINANG INI DAPAT DI IKUTI OLEH SELURUH RAKYAT MALAYSIA AGAR KITA MENENDANG DAN TERAJANG PAKATAN HARAM PAS, PKR DAN DAP INI DARI TERUS-TERUSAN MEMPERBODOHKAN KITA!!!

PAKATAN HARAM MESTI DI SINGKIRKAN!!!

Read more...

TAN SRI ISA SAMAD PEMIMPIN BERJIWA RAKYAT
DATO SERI UTAMA TAN SRI MOHAMAD ISA ABDUL SAMAD

SENTIASA BERSAMA RAKYAT......

Beliau yang telah lama berkecimpung di dalam bidang politik sejak tahun 1970an. Beliau adalah seorang yang begitu prihatin dan peka terhadap perkembangan pendidikan anak-anak berdasarkan pengalaman beliau sebagai seorang guru pada tahun 1960 an. Perwatakan beliau yang mudah mesra dan tenang adalah di antara kelebihan yang ada pada diri beliau yang disenangi oleh semua golongan masyarakat.

Selama beliau memegang jawatan sebagai Menteri Besar Negeri Sembilan, belaiu telah berjaya membangunkan Negeri Sembilan dengan begitu dinamik termasuklah membawa pelabur asing masuk demi pembangunan Negeri Sembilan. Banyak membantu rakyat miskin tidak mengira agama dan bangsa. Membaik pulih sekolah-sekolah dan jalanraya di kampung-kampung dan felda.

Kecemerlangannya memang tidak dapat dinafikan bukan sahaja di dalam pembangunan insfrastruktur tetapi pembinaan modal insan di kalangan muda mudi di Negeri Sembilan juga menjadi keutammannya.

Walaupun di dalam jangkamasa yang singkat apabila beliau telah diberi kepercayaan untuk mendokong jawatan sebagai Menteri di Kementerian Wilayah Persekutuan, beliau telah meluluskan pelan struktur Kuala Lumpur dengan visi menjadikan Kuala Lumpur World Class City. Dalam pentadbiran beliau, beliau mengamalkan pentadbiran mesra rakyat. Banyak membantu dan memberi peluang kepada peniaga-peniaga kecil terutamanya bumiputera agar berdaya saing mengejar kemajuan. Beliau juga banyak memantau dan meneruskan projek-projek yang terbengkalai.

Beliau sentiasa memikirkan hal-hal yang berkaitan dengan masyarakat yang memerlukan pembelaan. ini adalah di antara bidang kerjaya yang veliau usahakan setiap masa.

BIODATA

PROFIL
Nama: Dato Seri Utama Tan Sri Mohamad Isa Abdul Samad
Jawatan: Ketua UMNO bahagian Teluk Kemang
Tempat Lahir- Sungai Udang Melaka
Tarik: 14 November 1949
Isteri: Puan Sri Hazizah Tumin ( meninggal dunia pada 7 Disember 2005)
Anak: 4 ( Mohamad Najib,Megawati,Lelawati dan Juhaida)

PENDIDIKAN
Ijazah Sarjana Muda Sastera (Pengajian Melayu) Universiti Malaya dan Diploma Pendidikan
( 1968)

PENGALAMAN KERJA
Guru sekolah Datuk Abdul Razak Seremban (1969)
Ahli majlis menyuarat Kerajaan Negeri (EXCO) (1978-1982)
Menteri Besar Negeri Sembilan (1982-2004)
Menteri Wilayah Persekutuan (2004-2005)

PENGALAMAN POLITIK

Ketua Pemuda UMNO Negeri Sembilan (1978)
Ahli Majlis Tertinggi UMNO (hingga 2000)
Pengerusi Badan Perhubungan Umno Negeri Sembilan (hingga 2004)
Naib Presiden UMNO (2004)

PILIHAN RAYA

Mewakili Dewan Undangan Negeri (DUN) Linggi ( 1978-1999) dan Parlimen Jempol (2004)

Calon Barisan Nasional (BN) bagi kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Bagan Pinang, Dato Seri Utama Tan Sri Mohamad Isa Abdul Samad, berkata inilah KALI PERTAMA beliau bertanding di kampung halamanya sendiri.
UNDILAH ANAK TEMPATAN YANG DAPAT
MEMBANTU ANDA BILA DI PERLUKAN!!!

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP