TERKINI - RAJA PETRA DI LAPORKAN TELAH DI TEMUI...-Malaysiakini

Tuesday, October 13, 2009
SEHINGGA SEKARANG RAJA PETRA PAKAR FITNAH DALAM PAKATAN PEMBANGKANG MASIH LAGI MENGHILANGKAN DIRINYA. KEMANA SI RPK INI PERGI JUGA MASIH MENJADI TANDA TANYA. ADA BISIK-BISIK YANG MENGATAKAN RPK KE AUSTRALIA, ADA JUGA YANG MENGATAKAN PRK DI CANADA. NAMUN APA YANG PASTI, SI PEMFITNAH INI MASIH LAGI TIDAK DAPAT DIKESAN.

UNTUK APA RPK INI DI CARI???
APA YANG JELAS RPK INI DALAM BURUAN PIHAK BERKUASA BERHUBUNG KENYATAAN FITNAH NYA YANG MENFITNAH DATO SRI NAJIB DAN DATIN SRI ROSMAH MANSOR BERKAITAN KES KEMATIAN WANITA MONGOLIA ALTANTUYA SHARIIBUU. APABILA RPK SUDAH PANIK DAN TIDAK DAPAT MEMBERIKAN BUKTI MAKA RPK INI TERUS MENGHILANGKAN DIRI KERANA TAKUT DENGAN KENYATAAN FITNAH YANG DILEMPARKAN.

NAMUN APA YANG SAYA INGIN SAMPAIKAN DI SINI BUKANLAH MENGENAI KES ALTANTUYA CIPTAAN RPK INI. SEBALIKNYA SAYA INGIN MEMBERITAHU KEPADA SEMUA BAHAWA RPK JUGA MERUPAKAN GURU BESAR ATAU MASTER KEPADA BLOGGER-BLOGGER DARI PAKATAN PEMBANGKANG.

SEBAB ITU KITA LIHAT BLOGGER DARI PAKATAN PEMBANGKANG INI LEBIH SUKA MENYAMPAIKAN CERITA FITNAH SEMATA-MATA DARI KEBENARAN!!! KERANA APA?? KERANA DENGAN MENYAMPAIKAN CERITA FITNAH BERULANG-ULANG KALI MAKA RAKYAT AKAN MENJADI PERCAYA LANTAS DITIPU BULAT-BULAT OLEH MEREKA.

CUBA PERHATIKAN PENULISAN PRK, RPK TIDAK MENJAWAP SEBARANG SOALAN ATAUPUN PERTANYAAN. SEBALIKNYA TERUS-TERUSAN MENFITNAH TAMPA BERHENTI DARI MASA KE SEMASA. BEGITULAH JUGA BLOGGER PAKATAN PEMBANGKANG YANG LAIN. TIDAK ADA LANGSUNG ARTIKEL DALAM BLOGG MEREKA YANG MENYAMPAIKAN MATLAMAT PAKATAN PEMBANGKANG. TIDAK LANGSUNG KELIHATAN KEMAJUAN YANG TELAH DI CAPAI PAKATAN PEMBANGKANG.

KENAPA MEREKA BLOGGER PAKATAN PEMBANGKANG TIDAK MENGELUARKAN ARTIKEL BERKAITAN PEMBANGUNAN ATAUPUN KERJA KEMASYARAKATAN YANG DI LAKUKAN PEMIMPIN PAKATAN PEMBANGKANG??? SEBALIKNYA ARTIKEL FITNAH LAH YANG MEREKA CANANGKAN SETIAP HARI BAGI MENENTANG KERAJAAN.

SEBAGAI CONTOH KITA LIHAT SAHAJA APA TERJADI SEMASA PRK BAGAN PINANG. KESELURUHAN BLOGGER MAHUPUN MEDIA PAKATAN PEMBANGKANG INI LANGSUNG TIDAK MENYAMPAIKAN ISU KEMASYARAKATAN ATAUPUN MATLAMAT MEREKA JIKA BERJAYA MEMENANGI KERUSI DUN BAGAN PINANG. SEBALIKNYA BAIK BLOGGER MAHUPUN MEDIA PAKATAN TERUS-TERUSAN MENGHINA, MENCACI MALAH MENABUR FITNAH TERHADAP CALON TAN SRI ISA SAMAD.

TIDAK CUKUP DENGAN ITU PARA BLOGGER DAN MEDIA MEREKA MEREKA-REKA WATAK YANG DIPUKUL MAHUPUN DITETAK OLEH UMNO. SEHINGGAKAN KETUA PEMUDA PAS MENYERU JIHAD KE ATAS UMNO WALHALKAN IANYA MERUPAKAN SATU FITNAH SEMATA-MATA. IBARAT KATA PEPATAH "SEPANDAI-PANDAI TUPAI MELOMPAT AKHIRNYA JATUH KE TANAH JUA". ITU LAH YANG DI ALAMI PAKATAN PEMBANGKANG APABILA CERITA FITNAH BERHUBUNG KEJADIAN AHLI MEREKA YANG DI TETAK ITU MERUPAKAN SATU FITNAH SEMATA-MATA.

TIDAK ADA LANGSUNG LAPORAN POLIS YANG TELAH PAS LAPORKAN BERHUBUNG LELAKI YANG DI KATAKAN DI TETAK ITU.

NAMUN KEHENDAK ALLAH TELAH MEMBERIKAN SATU TAMPARAN BUAT MEREKA YANG PAKAR DALAM FITNAH-MENFITNAH INI. PENGUNDI BAGAN PINANG TELAH BIJAK MENYUARAKAN HAK MEREKA. DAN MEMBERIKAN KEPUTUSAN YANG CEMERLANG BUAT BARISAN NASIONAL KHUSUSNYA UMNO DENGAN MEMENANGI MAJORITI LEBIH BESAR DARI PRU YANG LEPAS. TIDAK CUKUP DENGAN ITU BN MEMENANGI SEMUA PETI UNDI DENGAN BERGAYA.

DENGAN KEKALAHAN PAS DI PRK BAGAN PINANG ADAKAH BLOGGER DAN MEDIA PAKATAN PEMBANGKANG INI AKAN SENYAP??? JAWAPANYA TIDAK SAMA SEKALI. PAKATAN PEMBANGKANG SEBALIKNYA TERUS MENABUR FITNAH KONONYA BN MENANG KERANA UNDI POS, BN MERASUAH PENGUNDI DAN SEBAGAINYA. MEREKA PAKATAN PEMBANGKANG INI SEHINGGA MATI SEKALIPUN AKAN NTERUSAN MENFITNAH KERAJAAN BN AKIBAT DARI KEPIMPINAN PAKATAN ITU SENDIRI YANG MENGHALALKAN FITNAH!!!

NAH.....INILAH TAKTIK YANG DI MAINKAN OLEH PAKATAN PEMBANGKANG. DAN MELALUI RAJA PETRA MAKA BLOGGER PAKATAN PEMBANGKANG INI AKAN MENERUSKAN AGENDA FITNAH MENFITNAH INI BAGI MELAYAKKAN MEREKA MENDIAMI SYURGA AYAH PIN DI BAWAH NAUNGAN NIK AJIS INI.

RAKYAT SEHARUSNYA PEKA DAN DAPAT MENILAI AKAN PERANAN PAKATAN PEMBANGKANG DI DALAM MEMBANGUNKAN NEGARA DAN MENAIKKAN TARAF PENDUDUK!!! JANGAN KERANA TERMAKAN FITNAH DARI BLOGGER DAN MEDIA PAKATAN PEMBANGKANG INI MAKA KITA TURUT SAMA MENGHANCURKAN MALAYSIA YANG TERCINTA INI.

RAKYAT DI DAHULUKAN,
PENCAPAIAN DI UTAMAKAN


JADI APA KITA PERLU BUANG MASA DENGAN MENDENGAR, MELIHAT FITNAH YANG TIDAK BERKESEDUHAN NYA ITU??? AYUH KITA GEMBELING USAHA DAN TENAGA BAGI MENUJU WAWASAN 2020.

BERSATU KITA TEGUH
BERCERAI KITA ROBOH


Pstttt.....Raja Petra ada di dalam jagaan Ayah Pin. Dia berada di dalam SYURGA AYAH PIN.....
syuuuu..... jangan cakap kuat kuat!!!

Read more...

LINTAS LANGSUNG DARI PWTC - PERSIDANGAN UMNO 2009

KEADAAN MASIH LAGI LENGANG DI LOBY UTAMA PWTC


LALUINTAS LANCAR DI KAUNTER PENDAFTARANPERWAKILAN WANITA UMNO DARI SABAH YANG NAMPAKNYA TIBA AWAL BAGI MENGIKUTI PERSIDANGAN UMNO KALI INI.ANTARA PEMIMPIN UMNO YANG AWAL-AWAL LAGI TELAH HADIRERK???
NI KIOSK AKU...
HU HU HU
DATANG JANGAN TAK DATANG

KEADAAN DI PERKARANGAN PWTC PADA KETIKA INI AGAK LENGANG DENGAN PARA PERWAKILAN UMNO DARI SELURUH MALAYSIA YANG BELUM TIBA. DI JANGKAKAN JAM 2pm PARA PERWAKILAN UMNO DARI SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA AKAN TIBA BAGI MENDAFTARKAN DIRI!

PERKEMBANGAN TERKINI AKAN GOMO MAKLUMKAN

Lintas Langsung Dari
GOMO
PWTC
Kuala Lumpur

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP