NIK AJIS YANG MERENG......

Thursday, October 15, 2009Harakahdaily
Tue | Oct 13, 09 | 12:30:24 pm MYT

KOTA BHARU, 13 Okt: Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat sekali lagi berkata, orang Cina di negara ini perlu mengambil peluang untuk memimpin negara ini dengan mengkaji, menyertai dan seterusnya memimpin Islam.

Ini kerana, orang Cina jelas cerdik dalam berpolitik dan patut memimpin orang Melayu.

Beliau merujuk kes perwakilan MCA yang menolak kedua-dua pemimpinnya yang dikira salah laku dan rasuah dengan memberikan isyarat kedua-duanya tidak layak memimpin orang-orang Cina dan MCA.

Dalam persidangan luar biasa (EGM) MCA itu, perwakilan meluluskan undi tidak percaya kepada Presidennya, Datuk Seri Ong Tee Kiat.

Perwakilan juga menolak usul untuk melantik semula timbalan presidennya, Datuk Seri Chua Soi Lek yang dipecat oleh Lembaga Disiplin parti itu. Namun perwakilan menerima beliau sebagi ahli parti.

Bagi Nik Aziz, keputusan ini melambangkan kebijaksanaan orang Cina berpolitik.

Sehubungan itu, beliau menawarkan sekali lagi agar mereka mengkaji, menyertai dan memimpin Islam kerana mereka adalah kaum yang cerdik dan layak memimpin Islam berbanding orang Melayu sendiri.

Nik Abdul Aziz Nik Mat, semasa memberi responnya berhubung pilihan raya kecil Bagan Pinang berkata, kalah atau menang adalah adat di dalam sebuah perjuangan, seraya mengakui bahawa PAS menghadapi tentangan kuat daripada UMNO pada PRK kali ini.

"Kita terima kekalahan ini. Tak apa. PAS tidak pernah lupa pada falsafah, menang tidak bererti selama-lamanya akan terus menang. Begitu juga kalah. Kelantan pun sebelum ini pernah kalah tetapi akhirnya mampu bangkit semula," katanya.

ulasan Gomo....

ERRR Nik Ajis.....
inginkan umat Islam di Malaysia ini di pimpin oleh KAFIR???

kalau dah dasar....
TUA KUTUK

NYANYUK

GILA KUASA

RASUAH

KERONI

FATWA SESAT

ni lah jadinya........

apa nak jadi dengan Nik Ajis yang SESAT ni. Harap ada pihak dalam PAS tolong lah suruh NIK AJIS tu berhenti dari cakap yang penuh dengan KECELAKAAN.

AJIS....ajis.....
Mu turun lah dari kerusi MB Kelantan tu, mu ambik LIM KIT SIANG tu jadi MB Kelantan. lagi senang!!! Nak tengok jugak rakyat Kelantan setuju ke tidok!!!

Pssstttt......gambar tu di ambil masa Lim Kit Siang nak CIUM Nik Ajis.......

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

NGEH DAN KULASEGARAN DARI DAP JUMPA CHIN PENG UNTUK APA???

Pada 12/10/2009 jam 10.00am Ngeh Khor Ham, M.Kulasegaran bersama 2 orang peguam DAP telah berlepas melalui LTA Pinang Pinang,Bayan Lepas menuju ke Bangkok untuk menemui Chin Peng,bekas pemimpin Parti KOMUNIS Malaya. urusan di percayai untuk membawa balik SI PENGGANAS CHIN PENG kembali menetap di Malaysia.

sumber RBF

WOW..WOW......
Ini dah jadi satu tahap yang boleh mengancam keselamatan Malaysia nampaknya. apabila dua orang YB di dalam malaysia ini bersama-sama ingin membawa balik si PENGGANAS KOMUNIS yang telah membunuh ramai tentera dan polis ke Malaysia ini.

Apa pasal si 2 YB dari DAP ini yang pergi???
Apa hubungan DAP dengan KOMUNIS???

HE HE HE ......

Mungkin ramai masih tak sedar terutama dari puak PAKATAN HARAM PAS DAN PKR. DAP merupakan serpihan PAP dan PAP adalah serpihan KOMUNIS. Itu pasal lah mereka DAP ini terlibat secara langsung dengan gerakan membawa balik KETUA PENGGANAS KOMUNIS ini.

Selama CHIN PENG ni hidup di THAILAND pun siapa agaknya yang menangung segala kos bagi CHIN PENG dan anggota KOMUNIS yang lain???

Siapa lagi kalau bukan DAP!!! Depa ni lah yang dok bantu selama ini. Malah bermacam-macam perniagaan di Malaysia ini juga adalah milik CHIN PENG.

Tapi adakah umat ISLAM dalam PAS dan PKR sedar hal ini???
Ada yang sedar tapi ramai lagi yang tidak sedar hal ini. Bagi mereka yang tidar sedar akan matlamat DAP ini kira boleh lah kita terima mungkin kerana mereka telah di tipu oleh pemimpin mereka. Tapi pada mereka yang sedar akan hal ini, WAJIB kita BILAS OTAK MEREKA tu dengan CLOROX.

NIK AJIS merupakan pemimpin PAS, sedar apa DAP ini sebenarnya. Tapi masih lagi BERSEKONGKOL bagi menghapuskan TANAH MELAYU ini.

ANWAR AL-JUBURI...emmm TUA KUTUK ni tak payah cakap lah. Di luah mati emak, di telan mati bapak. DEPAN BELAKANG SAMA JE....yang ANWAR AL-JUBURI tahu...nak jadi PM...nak jadi PM....nak jadi PM...tu je yang TUA KUTUK ni tahu!!!

Kita semua harus sedar apa matlamat DAP dalam POLITIK di Malaysia ini. Dan bersama-sama kita menolak KEPIMPINAN PAKATAN PEMBANGKANG PAS, PKR dan DAP KOMUNIS ini.

TENTERA dan POLIS tidak akan dapat melupakan apa yang telah CHIN PENG lakukan terhadap UMAT ISLAM di Tanah Melayu ini. Malah ada di kalangan bangsa cina juga tidak dapat memafkan perbuataan kejam KOMUNIS yang kejam melakukan penyeksaan dan pembunuhan.

BANGSA MELAYU juga masih menagih hutang dari CHIN PENG. Dan perlu di ingat sekali CHIN PENG masuk ke MALAYSIA ini maka MALAPETAKA BESAR akan berlaku.

HUTANG DARAH DI BAYAR DENGAN DARAH

Pssstttt.....bukan darah yang dalam plastik tu ye, pandai-pandai kita renungkannya.....

LAGI MENARIK KLIK DI SINI SCREWKUAT69


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP