Isu Bongkar Al Banjari-Fitnah dari Sudut Mana Artikel Gomo?

Tuesday, October 27, 2009

Artikel Gomo Tidak Amanah dan Menyampaikan FITNAH???
Dari sudut mana Fitnah itu???
Mari baca di sini Al Banjari

Al banjari yang hadir semalam telah merekodkan kenyataan semasa sesi Dialog berkenaan. Ini adalah kenyataan dari Al banjari dalam Blogg nya....

Isu kerajaan Perpaduan antara Pas dan Umno ini sebenarnya telah di bincangkan oleh seluruh pimpinan atasan Pas. Nik Ajis tiada dalam perbincangan ini.

Seluruh Pimpinan Pas lah yang mencadangkan idea Kerajaan Perpaduan ini. Di ketuai oleh Haji Hadi sebagai Presiden dan seluruh majlis tertinggi Pas.

Hussam memainkan peranan yang besar dalam membawa agenda Anwar meresap dalam politik Pas


Ini adalah keterangan yang di tulis oleh Gomo, Al Banjari juga telah mengesahkan ayat yang berwarna kuning adalah benar. jadi dimana FITNAH yang Gomo sampaikan dalam artikel???

Tidak ada Fitnah yang Gomo sampaikan. Itu adalah jelas sama sekali. Gomo menulis berpandukan isi yang benar dan sahih. Tidak ada langsung fitnah dalam artikel ini. Jika pihak pakatan pembangkang mengatakan ianya Fitnah maka berikan di baris yang ke berapa ianya FITNAH???

Blogger jalanan macam Gomo ni bukan di bayar oleh mana-mana pihak sebagaimana blogger Hebat macam Pakatan Pembangkang yang di bayar ribuan ringgit. Gomo menulis kerana FISABILLILAH. Alif Ba Ta, Agama, Bangsa dan Tanah air.

Nik Ajis memang salah dan tetap bersalah!!! Itu adalah kenyataan dan pihak pakatan tetap menafikan Nik Ajis tidak bersalah. Nik Ajis bersalah kerana menuduh individu dalamPimpinan Pas iaitu Haji Hadi, Ustaz Nasha, Mustapha, Hassan Ali dan beberapa lagi pimpinan Pas bersekongkol untuk menubuhkan Kerajaan Perpaduan Pas dan Umno. Walhalkan Nik Ajis tidak tahu menahu hal yang sebenar. Nik Ajis hanya tahu melalui mulut busuk dalam Pas yang inginkan Pas berpecah!!! Jadi Nik Ajis salah!!!

Awat penyokong Nik Ajis taknak terima kenyataan yang Nik Ajis telah salah dalam membuat tuduhan???

Gomo bukan nak menegakkan benang yang basah!!! Tapi Gomo wajib memperjuangkan Kebenaran yang Gomo sampaikan!!!

Pssttt....kalau dah salah tu salah je lah. Apa Nik Ajis malaikat ke?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

TERKINI- Sah Pas Akan Keluar Dari Pakatan PembangkangUlasan Gomo
Maka terjawap sudah akan Kerajaan Perpaduan di antara Umno dan Pas. Sesi dialog bersama Hassan Ali bertempat di rumahnya yang di hadiri Ustaz Nasha dan beberapa pimpinan PAS yang lain telah dapat merungkai apa sebenarnya yang berlaku.

Isu kerajaan Perpaduan antara Pas dan Umno ini sebenarnya telah di bincangkan oleh seluruh pimpinan atasan Pas. Nik Ajis tiada dalam perbincangan ini. Pimpinan Pas telah sebulat suara untuk keluar dari Pakatan Pembangkang yang nampaknya sudah lari dari konsep asal mereka. campur Tangan Anwar dalam banyak isu juga telah membuatkan Pas meluat dalam pakatan Pembangkang ini.

Nik Ajis telah menyatakan ada individu dalam Pas yang cuba bargabung dengan Pas. Dan ternyata Nik Ajis telah silap dalam kenyataan nya. Seluruh Pimpinan Pas lah yang mencadangkan idea Kerajaan Perpaduan ini. Di ketuai oleh Haji Hadi sebagai Presiden dan seluruh majlis tertinggi Pas.

Hussam Musa yang mana merupakan ketua Puak Edrogan lah yang telah meracuni Nik Ajis agar menolak dengan keras cadangan Kerajaan Perpaduan ini. Hussam memainkan peranan yang besar dalam membawa agenda Anwar meresap dalam politik Pas. Oleh sebab itu lah Individu seperti Haji Hadi, Ustaz Nasha, Hassan Ali dan beberapa pimpinan Pas telah di jadikan target utama Hussam Musa untuk menghancurkan Pas.

Kerajaan Perpaduan antara Pas dan Umno akan berlaku. Jadi marilah kita sama-sama mendoakannya agar Islam bersatu dalam membangunkan Malaysia ini. Dalam itu juga jangan kita memberi peluang kepada Musuh yang cuba menghancurkan perpaduan Islam ini. Puak Edrogan dalam Pas dan Anwar mesti ditentang agar mereka tahu kekuatan kita yang ingin lihat Perpaduan antara Islam terjalin.

Nik Ajis telah mengeluarkan Tuduhan kepada individu yang tidak bersalah. Dan wajar Nik Ajis memohon maaf atas tindakan nya yang kurang pengetahuan itu. Fitnah yang Nik Ajis lemparkan adalah sangat Berat Dosanya. Moga Nik Ajis sedar akan kesilapan yang di lakukan nya.

Psssttt.....Habis lah Anwar Al juburi..he he he...last sekali Karpal liwat dia..he he he
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP