AWAS!!! Pakatan Pembangkang Perak Mengganas Di Ketuai Nizar Sewel

Wednesday, October 28, 2009Barisan Adun Pakatan Pembangkang Perak

AWAS!!!
Gerombolan Pakatan Pembangkang yang dahagakan kuasa akan menyerang sidang dun.Mereka akan bertindak dengan apa cara sekalipun. Diharapkan Pihak Berkuasa dapat mengawal ketenteraman rakyat Perak dan keselamatan mereka yang hadir di sidang Dun berkenaan.

Pssstttt.....Gila depa ni nak serang pakai moto kayu..hu hu hu

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Nizar Sewel & Sivarasamalu mengimbau masa lalu....


Foto Ehsan Pentas Musafir

Di Harapkan Persidangan Dun Perak esok akan berjalan dengan jayanya tampa ada sebarang masaalah dan persengketaan. Jika Pakatan Pembangkang yang di ketuai oleh Nizar Gila Kuasa ingin juga melakukan pemberontakkan di sidang Dun Perak maka boleh lah di lakukan di Zoo Taiping!!! Bukan apa di sana ramai ahli pakatan pembangkang yang sentiasa menyokong kepimpinan Nizar Gila Kuasa ni.Syukur lah Barisan Nasional dapat mengambil kembali Perak dari terus di hancurkan oleh Pakatan Pembangkang. Persidangan di jalankan di dalam Dewan yang penuh Mulia dan sunggup beradap sekali. BN akan memastikan kemulian sidang Dun Perak akan sentiasa di jaga bagi mencerminkan Negeri dan Negara yang Berdaulat.Tapi kalau lah Pakatan Pembangkang ni duk mentakbir Perak lagi, alamatnya Negeri Perak khasnya Negara Malaysia ini akan di malukan mereka Pakatan Pembangkang ini. Sidang Dun yang mulia sepatutnya di adakan di dewan di Lacurkan mereka ini dan di adakan di BAWAH POKOK. Tidak cukup dengan itu di panggil nya wartawan asing bagi di sampaikan berita ke seluruh dunia akan persidangan Dun Bawah Pokok ini.

Ini lah Kebiadapan dan Kejahilan Pakatan Pembangkang. Depa tidak peduli Tatasusila Negara dan depa tak mengira apa yang molek dan apa yang buruk. Pada mereka hanya satu matlamat. Pakatan Pembangkang Pas, Dap dan Pkr hanya inginkan kuasa semata-mata.

Syukur...Perak sekarang berada di bawah pentadbiran Barisan Nasional.

Psssttt......awat depa suka dok bawah pokok??? he he he.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP