Info-Keretakan Pakatan Pembangkang Menutup Pekung Si Peliwat Tegar

Friday, October 30, 2009

Kemelut yang melanda Pas dan Pkr nampaknya sudah makin merebak sehingakan di peringkat akar umbi juga berlaku pertelagahan berhubung kemelut yang berlaku ini. Namun sedar atau tidak sedar Anwar telah berjaya meresap pengaruhnya ke dalam PAS. Husssam Musa sudah berjaya dengan amanat yang Anwar berikan dalam menjadikan Pas kepada 2 puak. 1 puak pro ulamak manakala 1 lagi puak yang pro kepada Anwar.

Walaupun 3 ahli PKR telah keluar parti dan ada yang meletakkan jawatan tertinggi dalam kepimpinan PKR, namun Anwar masih lagi tersenyum. Anwar tersenyum walaupun dalam kelat riak wajahnya itu. Anwar senyum kerana dalam kekecohan Pas dan Pkr ini ianya telah mengalihkan tumpuan Rakyat Malaysia terhadap Kes Liwat nya itu.

Tumpuan yang di berikan kepada perpecahan Pas dan keretakan pimpinan PKR sedikit sebanyak membantu Anwar dalam mengatur strategi bagi menangguhkan kes liwat berkenaan. Walaupun permohonan Anwar di tolak oleh mahkamah bagi Anwar mendapatkan segala bukti rakaman asal cctv dan senarai saksi. Anwar pastinya akan menggunakan bermacam cara dalam mendapatkan bukti terpenting dalam kes Liwat nya itu.

Walau apa sekalipun kita rakyat malaysia ini haruslah berpijak di bumi yang nyata dalam menegakkan keadilan buat mangsa liwat Saiful bukhari. Anwar tidak seharusnya menidakkan arahan mahkamah, dan sewajarnya Anwar tidak menanguhkan lagi perbicaraan itu.

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti jatuh

Psssttt....rakaman cctv? ni yang syok nak lihat..he he he

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP