Altantuya atau Liwat?

Saturday, October 31, 2009Sebelum tamatnya perkhidmatan Pak Lah sebagai Perdana Menteri Malaysia, Anwar telah mengadakan rundingan dengan Pak Lah di Hulu Langat. Rundingan apa dan untuk apa???

Anwar Brahim memohon dan merayu kepada Pak Lah agar membantu nya mengugurkan Kes Liwat yang telah di didakwa di mahkamah. Anwar merayu sehingga mencium-cium kaki Pak Lah untuk di gugurkan kes liwat nya itu.

Namun Pak Lah tidak menerima permohonan Anwar Brahim itu. Pak Lah juga tahu yang Kes Liwat ini adalah masaalah peribadi Anwar dan bukan masaalah rakyat. Pak Lah telah menolak rayuan Anwar sebelum Pak Lah meletak kan jawatan sebagi PM Malaysia.
Tup..Tup..Tup...Timbul pula berita terbaru dari mereka yang rapat dengan pemerintahan tertinggi kerajaan. Anwar Brahim telah berjumpa secara bersemuka dengan Dato Sri Najib, PM Malaysia pada bulan Jun 2009.Untuk apa Anwar berjumpa PM?

Anwar mengatakan PM Najib memanggilnya kerana ingin meminta tolong dari nya agar tidak lagi Altantuya di canang-canang bersama PM. Itu kata Anwar Brahim, apa pula kata dari pihak PM pula???

Serba sedikit Dialog perbualan antara Anwar dan Dato Sri Najib

Anwar:
Saya dah tua,saya nak duduk diluar,hanya satu permintaan saya,tolong jaga Nurul Izzah. Minta selesaikan kes berkenaan (kes liwat saiful)

PM:
Saya tidak boleh campur kes mahkamah.Biar mahkamah yang tentukan. Kalau you tak bersalah syukur Alhamdullilah. Kita boleh kerjasama,you boleh jumpa saya bila-bila masa atas kapasiti sebagai Ketua Pembangkang dan saya sebagai PM demi untuk rakyat dan negara bukan untuk urusan peribadi.


Anwar:
kalau you gugurkan kes ini (kes Saiful) ,saya akan tutup mulut pasal kes Altantunya.

PM
saya tidak terlibat kes tersebut,berapa banyak you nak cakap you boleh cakap,saya tidak takut.


Ini lah serba sedikit dialogs dalam perjumpaan sulit itu. maklumat lain sila Klik di sini
Blogg RBF

Dulu sebelum Pak Lah letak jawatan Anwar berjumpa sambil merayu-rayu kepada Pak Lah untuk mohon kes Liwat nya di gugurkan. Sekarang ini Anwar sudah semakin kepanasan dan kepada Dato Sri Najib pula Anwar mohon gugurkan kes liwat nya itu.

Apa yang pasti Anwar akan menggunakan pelbagai helah dan lakonan bagi mengelakkan perbicaraan kes liwat nya ini. Satu persatu takdir dari Allah akan membuka pekung Anwar Brahim ini. Semoga kita seluruh rakyat Malaysia sedar dan peka dengan perbicaraan kes liwat ini.

Psssttt....Gomo kesian kat kak Wan tu, isy...sampai bila dia nak menanggung azab dek lakinya tu?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP