Ya Allah Aku Berdoa KepadaMu Agar Melindungi Bumi Malaysia Ini Dari Bala Di Atas Kecelakaan Yang Dilakukan Oleh Saudaraku Ini

Tuesday, November 3, 2009Selama 52 tahun kerajaan Barisan Nasional yang mana di pimpin oleh UMNO tidak pernah sama sekali Rumah Allah di jadikan tempat bagi orang bukan Muslim yang mana KAFIR menyampaikan ceramah Politik mereka. Baik dari dalam Barisan Nasional MCA, GERAKAN, MIC dan parti komponen BN yang lain mereka semuanya sedar dan tahu apa itu Rumah Allah bagi kita umat Islam. Seburuk buruk UMNO tidak pernah di lacurkan Islam itu walau seinci sekalipun.

Namun apa terjadi di Selangor? Mengapa rumah Allah di mainkan oleh kerajaan Pakatan Pembangkang PAS, DAP dan PKR dengan sedemikian rupa? Apa sudah tidak ada tempat lainkah bagi mereka ini menyampaikan ceramah politik dan agenda politik mereka ini? Apa Rumah Allah ini tempat bagi orang KAFIR sewenang-wenangnya mencemari nya?

Sesungguhnya ini adalah satu perbuatan TERKUTUK yang telah di lakukan oleh Kerajaan Pakatan Pembangkang PAS, DAP dan PKR. Mereka telah menjemput orang kafir yang ternyata orang ini lah yang menentang keras ISLAM. Xavier ini juga lah yang telah memprotes banyak hal berkaitan Islam malah Dana bagi membina rumah Allah juga si Kafir ini lah yang menentang dengan keras. Namun PAS telah buta hati dan merelakan Si kafir yang BANGSAT ini mencemari kesucian rumah Allah itu.
Lagi gambat yang mengaibkan rumah Allah Klik blogg GAP

Tidak berhenti setakat itu sahaja kesucian Rumah Allah di lacuri oleh Pakatan pembangkang ini malah Titah Sultan Selangor yang tidak ingin rumah Allah ini di jadikan medan politik dan tempat bagi mengahasut rakyat telah diingkari oleh kerajaan Pakatan Pembangkang ini.
Klik Disini Pejuang Bangsa

Sesungguhnya Kerajaan Pakatan Pembangkang PAS, DAP dan PKR ini telah menjadikan rumah Allah sebagai tempat buat mereka dan golongan mereka sahaja. Bukankah rumah Allah itu buat kita seluruh umat? Mengapa di lacurkan sedemikian rupa rumah Allah itu? Ya Allah!!!

Sultan Selangor harus mengambil tindakan yang sewajarnya dalam hal ini. Malah Kerajaan Malaysia juga harus membuat satu tindakan tegas berhubung hal ini. Ini boleh mencemarkan nama baik Malaysia yang di kenali seluruh Dunia sebagai sebuah negara Islam Contoh.

Ya Allah aku berdoa kepadaMu agar melindungi bumi bertuah Malaysia ini dari sebarang Bala mahupun Kecelakaan. Aku mohon kepadaMu ya Allah agar diberikan Hidayah kepada golongan mereka yang taksub keterlaluan ini dalam politik agar mengikuti landasan Islam yang sebenar.

Psssttt.....Gomo sedih akan hal yang mengaibkan seluruh umat Islam di dunia ini.....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

GEMPAR- Saiful Hadir Ke Mahkamah, Anwar Mengelabah Mintak Tangguh LagiKehadiran Saiful Bukhari ke mahkamah hari ini telah memberikan satu tamparan kepada Anwar Brahim dan para penyokongnya. Saiful Bukhari hadir ke mahkamah hari ini bagi mengikuti perkembangan dalam kes liwat yang sudah beberapa kali ditangguhkan oleh Anwar brahim ini.

Hari ini merupakan hari di mana mahkamah memutuskan pendengaran tertuduh untuk menGUGURkan kan sebelum perbicaraan kes liwat ini. Namun ianya di tangguhkan lagi sehingga 23Nov ini bagi sebut semula.

KLIK di sini Saiful Bukhari

Isu menarik di mahkamah hari ini telah berlaku, di mana Anwar Al Juburi yang hadir telah diberi satu tamparan yang nyata apabila mendapat tahu Saiful Bukhari juga telah hadir ke mahkamah. Anwar di lihat telah beberapa kali memaparkan riak muka yang keruh dan nampak seperti tidak bernafas.

Kelakuan Anwar juga hari ini berlainan sama sekali jika dibandingkan sebelum ini. Kehadiran Saiful Bukhari hari ini nampaknya telah memberikan satu kejutan mental buat Anwar Brahim ini. Anwar mungkin tidak menyangka Saiful Bukhari mangsa liwatnya telah hadir ke mahkamah bagi melihat sendiri proses perbicaraan kes liwat ini.

Anwar yang ternyata gabra dan terkejut itu telah mengarahkan para peguam nya yang 12 orang itu untuk menanguhkan sebutan bagi mengugurkan Kes Liwat sebelum bicara ini. Kekalutan Anwar ini telah menyebabkan mahkamah memberikan satu tarikh baru yang mana 23 Nov bagi menyebut semula rayuan Anwar ini.

Walhalkan hari ini adalah sebutan rayuan dari pihak Anwar untuk mengugurkan kes sebelum perbicaraan, dan mahkamah sudah bersiap sedia bagi mendengar rayuan dari pihak peguambela Anwar. Namun Anwar sendiri yang menangguhkan proses Rayuan Nya ini. Pasal apa???

Anwar Mengelabah dengan kehadiran Saiful Bukhari. Dan oleh itu lah Anwar minta di tangguhkan Proses Rayuan nya itu.

Emmm.....
Lawan Tetap Lawan
Tapi Anwar kecut Telor....

Ingat kata Dato Sri Najib PM Malaysia,
Kita mesti ada telor kalau nak jadi Berani.
Nampaknya Anwar ni takda Telor lah gamaknya!!!!

Psssttt.......Kak Wan tadi muka sedih semacam....lama sangat tu tanggung azab laki dia...

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP