GEMPAR-Ini lah Hasil Dari Pelacuran PAS dan PKR Dalam Melacurkan ISLAM

Sunday, November 8, 2009

Inilah hasil dari pengkianatan PAS dan PKR yang Beragama Islam dalam meraih Undi. Ianya seterusnya telah diikuti pula oleh anak anak Kafir ini. Apa lagi selepas ini???

SEWAJARNYA MEREKA YANG MEMPERSENDAKAN ISLAM DI DALAM RAKAMAN INI DI HUKUM DENGAN HUKUMAN YANG SEBERT BERATNYA OLEH KERAJAAN. TANGKAP SUMBAT MASUK DALAM ISA.

BUAT TANTAWI KETUA PEMUDA PAS, AKU CABAR KAU PERGI JIHAD PADA MEREKA INI. LIHAT SAMA ADA ANDA KETUA PEMUDA PAS ADA TELOR ATAU TIDAK. KALAU TIDAK BERANI BERMAKNA ANDA ADALAH HARAMJADAH!!!

PAS??? PERGI JAHANAM
PAS CELAKA
PKR??? PERGI MAMPOS
PKR LAHKHANAT


Ini lah hal yang membuatkan anak muda KAFIR dengan sewenang-wenangnya mempersendakan Islam. malah tampa rasa malu dan segan mereka yang PENDATANG di bumi Malaysia ini melakukan hal yang terkutuk di dalam sebuah negara ISLAM. Di mulakan oleh Kepala KAFIR ini maka ianya menjadi satu wabak dengan lahirnya anak anak KAFIR yang menghina ISLAM.
Demi meraih undi bagi tujuan politik, puak PAS dan PKR yang berugama Islam merelakan Al Quran dilacurkan. Malah mereka pemimpin Islam di dalam pakatan ini juga rela MELACURKAN ISLAM dari segenap sudut sama sekali.RUMAH ALLAH di cemari dengan ceramah oleh si KAFIR ini. Nah!!! Apa lagi selepas ini??? NIK AJIS pergi JAHANAM dengan SORGA AYAH PIN tu. Puak TAKSUB dalam Pakatan Pembangkang pergi JAHANAM dengan SORGA yang NIK AJIS janjikan itu.

ANWAR AL JUBURI pergi MAMPOS!!!

Psssttt..Gomo terpakasa mengeluarkan perkataan yang tak senonoh kerana tidak dapat bersabar dengan apa yang berlaku ini. Harap maaf!

Lagi Artikel Menarik Klik Disini PISAU

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP