Membangun Bersama Firaun-Ayuh Kita Ke Sorga Nik Ajis

Wednesday, November 18, 2009“Islam bawah UMNO tidak ke mana dan tidak boleh bawa seseorang itu kesyurga. Berdasar perkara itu, saya percaya penduduk di kawasan Permatang Pasir akan memilih calon Pas sebagai wakil rakyat mereka,” –Ucapan Nik Aziz Nik Mat kepada pemberita di Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) pada 17 Ogos 2009 selepas proses penamaan calon bagi pilihan raya kecil Permatang Pasir.

Apa lagi lah yang orang tua PAS ni merepek? Apa sorga dan neraka tu Nik Ajis dapat tentukan ke? Macam-macam kenyataan yang sememangnya menyerong dari landasan Islam. Orang Tua ni makin lama makin meroyan sakan pulak. Selipar nya dikatakan berkat, Apa seluar dalam nya pun Mujarab jugak ke?

Lagi Kenyataan Dangkal Nik Ajis

"Kalau di zaman Nabi dahulu baginda pernah dihalang oleh orang Quraisy daripada memasuki Kota Mekah, maka kini saya dihalang daripada niat untuk mengerjakan haji di tanah suci itu oleh Qurasy Malaysia," katanya ketika menyampaikan kuliah pagi Jumaat di sini hari ini.

Dah lah tu, di samakan taraf Orang tua ni dengan Nabi pulak. Aduh betul betul mereng orang tua ni. Cukuplah dengan pengkianatan terhadap bangsa melayu selama ini. Jangan berterusan di lacurkan Islam ini demi kepentingan politik. Orang Tua ni dah taksub tahap jiwa dah.

Gomo harap ada pihak di dalam PAS yang berani menegur apa yang Nik Ajis lakukan ini. Jangna lah takut hendak bersuara ke atas pemimpin. Nik Ajis bukanlah Nabi mahupun Malaikat. Orang tua n i sama juga macam kita ni, makan nasi juga. Politik tetap politik. Orang tua ni ahli politik. Kena terima kenyataan tu.

Psssttt....Bau tanah dah makin kuat, tapi Nik Ajis masih lagi tak akui....kesian....

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Lagi Artikel Menarik dari Pejuang PAS Yang Ternyata Kecewa Dengan Nik Ajis

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP