TERKINI-DNA Anwar Masih Melekit Di Tempat Kejadian Liwat Berlaku

Tuesday, November 24, 2009Peguam Cara Negara II Datuk Mohamed Yusof Zainal Abiden yang mengetuai pasukan pendakwaan berkata mahkamah mempunyai bidang kuasa sedia ada untuk membatalkan atau menangguhkan dakwaan itu, bagi membetulkan salah laksana keadilan jika dakwaan itu benar-benar merupakan penyalahgunaan proses mahkamah.

"Bagaimanapun kami berpendapat dalam tindakan ini, ia hanya untuk menghentikan prosiding atau untuk menghalang mahkamah daripada terus mendengar kes ini," katanya.

Mohamed Yusof berkata berdasarkan laporan DNA oleh ahli kimia, terdapat spesimen DNA campuran daripada dua lelaki di tempat kejadian, yang menyokong dakwaan Mohd Saiful bahawa dia diliwat oleh Anwar.

"Ini bukanlah kes yang sewajarnya untuk mahkamah menggunakan kuasa sedia ada bagi membatalkan atau menangguhkan dakwaan memandangkan pendakwaan tidak tahu bagaimana kes itu memudaratkan Anwar," katanya.

Hakim Mohamad Zabidin menetapkan 1 Dis untuk keputusan.

Di Petik dari Bernama

He he he.....
apa yang menarik dalam berita Bernama ni? kenyataan Peguam Cara Negara II Datuk Mohamed Yusof Zainal Abiden yang menyebut:

Mohamed Yusof berkata berdasarkan laporan DNA oleh ahli kimia, terdapat spesimen DNA campuran daripada dua lelaki di tempat kejadian, yang menyokong dakwaan Mohd Saiful bahawa dia diliwat oleh Anwar.
DNA daripada 2 lekaki di tempat kejadian?
Wow...DNA siapa pulak tu?
1 dah tentu lah milik Saiful bukhari mangsa Liwat.
1 lagi? jeng...jeng..jeng......

Patutlah Anwar nak sangat bukti ASAL DNA dalam kes liwat ini. Rupanya spesimen DNA telah di temui di tempat kejadian liwat ini berlaku. Agak-agak anda semua lah, di mana Spesimen DNA ini di temui?

a) Di Atas Tilam
b) Di atas Cadar
c) Di atas Sofa
d) Di atas Lantai

Patutlah Pendakwaan dalam kes Liwat Saiful ni hanya memerlukan masa selama lebih kurang 3 minggu sahaja untuk membuat pendakwaan ke atas Anwar. Rupa-rupanya pasukan penyiasat dan pendakwaan sudah cukup kesemua bukti penting dalam kes Liwat ini.

Untuk makluman semua, sebarang kes yang mana ingin di dakwa di mahkamah mestilah cukup bukti bagi membolehkan seseorang itu di tuduh di Mahkamah bagi kesalahan yang di lakukan nya.

Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan pendedahan dari kenyataan ini telah memberikan kekuatan kepada Gomo serta para rakan-rakan yang lain untuk terus memberikan tekanan buat Anwar Al Juburi agar meneruskan perbicaraan kes liwat ini. Malah Saiful juga bertambah kuat dan tabah dengan kenyataan berhubung DNA ini. Buat Anwar dan pengikutnya.usah lagi Anwar cuba menangguh kes liwat ini dari sebarang alasan.

Bukti DNA asal dalam kes ini merupakan bukti yang amat penting sekali. Dan bukti ASAL DNA inilah jua yang Anwar serta peguambelanya yang berjumlah 12 orang itu inginkan. Untuk apa Anwar inginkan Bukti ASAL DNA ini? Apa dengan keterangan yang pihak pendakwaan berikan kepada Anwar itu tidak cukup kan?

Segala keistimewaan sudah Anwar perolehi dalam Kes Liwat ini walhalkan dia merupakan tertuduh. Belum pernah Gomo lihat seorang tertuduh diberi keistimewaan yang sedemikian rupa. Apa mentang-mentang Anwar ini bergelar Dato Sri maka kelebihan perlu di beri kepadanya? Apa kerana Anwar bekas TPM maka dia berhak di beri layanan istimewa?

Jenayah tidak mengenal sesiapa, tidak ada sebarang pengecualian yang khusus dan teristimewa kepada tertuduh! Anwar seharusnya di beri layanan yang sama seperti tertuduh lain.

Anwar? Hang kata Lawan tetap Lawan! Awat hang dah lupa ka?

Psssttt....DNA anwar tu beb....melekit lagi masa jumpa tu agaknya...ha ha ha

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP