Cubaan Chin Peng Menyusup Masuk Ke Malaysia - Malaysiakini

Monday, November 30, 2009Anjing Barongan

Chin Peng Ketua Komunis yang telah membunuh ramai Umat Islam, Bangsa Melayu malah Kaum Cina semasa kekejamanya dulu mengatakan tidak akan memohon MAAF atas kekejamanya Dahulu.

Chin Peng, yang berasal dari Sitiawan, tidak bersedia untuk memohon maaf di atas perjuangan bersenjatanya.

Ditanya sekiranya beliau sedia menimbang berbuat demikian sebagai 'tiket' untuk pulang, beliau termenung sejenak dan dengan tegas berkata 'Tidak'.

Petikan Malaysiakini

Ulasan Gomo
Kalau Chin Peng mohon MAAF sekalipun kami rakyat Malaysia tidak akan memafkan atas kekejaman yang telah Si Lahkhanat ini lakukan.
Hutang Darah di bayar dengan DARAH!!!

Chin Peng Ketua KOMUNIS ini juga menyatakan akan cuba mengambil jalan mudah dengan menyusup masuk ke dalam Malaysia jika permohonannya di tolak oleh Kerajaan Malaysia.

Chin Peng Masuk Malaysia sahaja maka akan Hancurlah sesiapa sahaja yang bersekongkol dan bersubahat dalam kemasukannya di Malaysia ini. Tidak ada maaf buat mereka yang terlibat!!!

Darah umat Islam yang di bunuh dengan kejam oleh Chin Peng sememangnya tidak dapat di maafkan oleh kami semua. Abu mayat umat Islam yang di Bakar hidup-hidup juga akan kami langsaikan jika Chin Peng menjejakkan kaki ke Tanah Melayu ini.

Sejarah tidak pernah melupakan akan kekejaman yang Komunis lakukan terhadap Tanah Melayu ini. Malah Kaum China yang di tindas dan dibunuh dahulu juga akan menuntut bela atas kebanjingan Chin Peng ini. Tidak ada MAAF buat mu Chin Peng.

Destinasi mu telah berakhir, dan MAMPOS lah kau di sana CHIN PENG.

Seruan buat semua agar kita bersatu dalam menidakkan permintaan Chin Peng ketua Komunis yang telah membunuh ramai Askar Melayu, Polis, Rakyat semasa kekejamanya dahulu. Jangan sesekali kita benarkan seinci pun tanah Melayu ini di jejaki nya. Sesungguhnya Darah mereka yang di bunuh oleh komunis ini belum hilang warna pekatnya.

Lagi Artikel PanasPsssttt......Gomo sedih bila lihat cerita Bukit Kepong.....isy isy isy....sebak...


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Barack Obama Menghormati Pahlawan Melayu Di White HousePahlawan Melayu

"Dr. Jamaludin Jarjis memakai baju Melayu, bersamping dan bertanjak bergambar bersama Barack Obama selepas menyerahkan watikah pelantikannya sebagai duta besar Malaysia ke Amerika Syarikat di White House pada 4 November lepas.Turut serta isteri Jamaluddin, Datin Sri Dr. Kalsom Ismail (dua dari kiri) dan anak-anak beliau Nur Anis dan Nurul Alia.

NEW YORK 22 Nov. – Tarikh 4 November 2009 tentunya akan meninggalkan banyak kenangan kepada Datuk Seri Dr. Jamaludin Jarjis yang secara rasmi menyerahkan watikah pelantikan sebagai Duta Malaysia ke Amerika Syarikat (AS) kepada Presiden Barack Obama.

Berbanding dengan tradisi diplomatik berpakaian sut sebelum ini, Jamaluddin memasuki White House seperti pahlawan Melayu dengan baju Melayu dan tanjak. Malah, beliau sempat bertutur dalam bahasa Melayu dengan Obama.


Katanya, beliau yang datang ke White House bersama isteri dan dua anaknya memilih berpakaian Melayu kerana merasakan Obama yang pernah tinggal di Indonesia lebih terbuka dengan adat masyarakat timur.


“Obama dalam reaksinya berkata beliau pernah melihat pakaian seperti itu. Ini merupakan satu penghormatan kepada rakyat Malaysia,” katanya kepada wartawan Malaysia di sini hari ini.


Sambutan Obama, kata Jamaludin yang juga Ahli Parlimen Rompin, sangat mesra yang memperlihatkan pemahamannya terhadap Malaysia dan Islam serta hubungan rapatnya dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Menurutnya, pertemuan antara kedua-dua pemimpin itu dan perbualan telefon sebelum ini merupakan petanda baik bahawa hubungan Malaysia-AS kini menuju ke era baru. – UTUSAN.Gomo sebagai anak Melayu di bumi Malaysia ini memberikan tabik spring pada Dato Sri Dr Jamaludin Jarjis dan seluruh keluarganya. Tindakan Dato Sri Dr Jamaludin Jarjis ini yang memakai pakaian Melayu dengan siap Bertanjak ini membuktikan pada U.S. malah seluruh dunia Malaysia ini adalah Bumi Melayu yang mana tidak akan hilang di telan zaman.Tindakan Dato Sri Dr Jamaludin Jarjis ini sesungguhnya memberikan satu contoh yang baik kepada semua rakyat Malaysia khusunya Bangsa Melayu. Ianya juga patut di jadikan contoh kepada mana-mana Duta Malaysia yang akan berkhidmat di Negara Asing kelak.


Dato Sri Dr Jamalaudin Jarjis layak diberikan gelaran

Pahlawan Melayu


Psssttt.....Teringin juga nak pakai macam tu lagi, tapi dah lepas. Kalau pakai lagi mahu nya perang dengan wife..ha ha ha

Klik Di Sini Pejuang Melayu
PERKASA

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP