Pondan Tua PKR Wangsa Maju Yang RACIST

Wednesday, December 9, 2009Wee Choo Keong Pondan Tua. Dasar Pondan rupanya Wee Choo Keong ni. He he he..kesian..ni ayat yang keluar dari Mulut Wee Choo Keong:

“Selepas perbahasan, saya keluar dari (Dewan Rakyat) dan berbual dengan seorang pegawai dari Kementerian Wilayah Persekutuan.

“Ketika sedang bercakap seorang lelaki mendampingi saya. Dia kelihatan marah dan bertindak kasar. Dia bertanya mengapa saya membawa nama dia di Parlimen,” kata beliau kepada pemberita pada sidang media.

Wee berkata beliau menyedari lelaki itu sebagai Shafie berdasarkan tag namanya"

Apa lelaki yang di maksudkan oleh Wee Choo Keong MP PKR Wangsa Maju ni Dato Shafie Ketua Umno Wangsa Maju ke? Dato Shafie Setiausaha Politik Dato Sri Najib PM Malaysia ke?

Apa yang buat pondan Tua Wee Choo Keong ni tak habis-habis menghentam dari segenap sudut Dato Shafie? Pasal apa selepas dari pemilihan UMNO pada bulan MAC yang lalu tidak putus-putus Pondan Tua ni menyerang,menabur Fitnah pada Dato Shafie? Pasal apa?

Wangsa Maju sebelum ini di tandingi oleh wakil MCA dan wakil MCA itu telah kalah kepada Wee Choo Keong Pondan Tua PKR ini. Apabila menjelang Pilihanraya akan datang ya itu PRU ke 13 nanti maka penggiliran wakil akan berlaku di Parlimen Wangsa Maju. Dan calonya sudah tentu dari wakil UMNO setelah MCA tewas pada PRU ke 12 yang lalu.Dato Shafie Abdullah dijangka akan menjadi calon bagi pilihanraya PRU ke 13 akan datang, memandangkan Beliau adalah Ketua Umno Wangsa Maju.

Itu lah sebabnya si Wee Choo Keong Pondan Tua PKR ini tidak putus-putus menghentam Dato Shafie. Malah bukan setakat itu sahaja yang Pondan Tua ni buat, Si Pondan Tua PKR ini tidak putus-putus menghentam Umno dan Kaum Melayu di Wangsa Maju.Bila ada kes yang berkaitan ketidak puashatian peniaga cina kepada peniaga melayu pasti YB Pondan Tua PKR ini menjadi jaguh dengan membela peniaga Cina. Mujur Dato Shafie bertindak dengan cepat dalam menangani hal berkenaan. Jika tidak pasti akan ada sengketa antara peniaga melayu dan cina di kawasan Wangsa Maju ini.

YB Pondan Tua PKR ini adalah RACIST yang agak keterlaluan. Boleh kita semua gambarkan bagaimana RACIST nya Wee Choo Keong ini bila melayari Blogg nya itu. Artikel yang ditulis semuanya mengambarkan ketidakpuashatian kepada peniaga Melayu di sekitar kawasan Wangsa Maju ini. Dari peniaga Jalanan di kaki lima sehingga lah kepada peniaga Lot kedai di sini. Wee Choo Keong adalah RACIST!!!

Buat Melayu terutama di kawasan Parlimen Wangsa Maju sedarlah akan agenda Jahat Wee Choo Keong Pondan Tua PKR ini dalam menidakkan hak sama rata semua kaum di Malaysia ini. Peluang perniagaan adalah terbuka buat semua tampa mengira kaum. Jadi jangan kita lalai dan alpa akan niat jahat Wee Choo Keong ini.

UMNO Wangsa Maju perlulah lebih berani dalam membongkarkan agenda jahat Wee Choo Keong Pondan Tua PKR ini. Jangan lah lagi tidur sepanjang hari. Turunlah dan bertemulah dengan kami para peniaga dan penduduk melayu di sini bagi mendekatkan kami dengan Umno. Sesungguhnya Umno sahaja yang dapat membela kaum Melayu di Malaysia ini.

Lagi Artikel RACIST Pondan Tua PKR ini
Klik Di Sini PONDAN TUA PKR

Klik Di Sini Umno Gombak Selatan

Psssttt....Gomo angin dengan Pondan Tua ni. Nanti Gomo cerita pasal Daging BABI Pondan Tua ni,

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP