Wee Choo Keong Pondan Tua PKR BABI TONYOK

Thursday, December 10, 2009Pondan Tua PKR MP Wangsa Maju Wee Choo Keong adalah seorang yang RACIST. Banyak hal berkaitan peniaga Melayu di Parlimen Wangsa Maju ini telah di jaja oleh Pondan Tua ini sehingga ke dalam Parlimen. Kerana apa YB Pondan Tua ini bertindak sedemikian rupa?

Untuk makluman YB PKR Pondan Tua ini merupakan PERASUAH yang cukup hebat di dalam Parlimen Wangsa Maju. Bukan setakat itu sahaja malah YB Pondan Tua ini merupakan juga Taiko dalam POW mengePOW sekitar Parliemen Wangsa Maju. Sudah banyak kedai-kedai dan tapak perniagaan milik Bangsa Cina di POW oleh Yb Pondan Tua ini.

Sebelum ini Gomo pernah membongkarkan satu RASUAH yang telah pun Pondan Tua PKR ini terima dari Plantinium Victory. Sehinggakan hari ini YB Pondan Tua ini terus berdiam diri dari membuat sebarang artikel ataupun apa apa kenyataan berkaitan Plantinium Victory. Walhalkan tahun 2008 YB Pondan Tua ini cukup lantang mengkritik Plantinium Victory sehingga di bawa ke dalam Parlimen isu ini. Sila Klik Di Sini Skandal Wee Choo Keong Plantinum Victory.

YB Pondan Tua PKR ini juga telah menerima tawaran dari beberapa restoran Cina sekitar Bazaria Larut Malam Danau Kota. Tawaran untuk apa? Tawaran yang mengesa agar UPTOWN Danau Kota yang mana terdiri dari 99% para peniaga-peniaga Melayu ini ditutup. 3 buah restoran cina ini tidak berpuas hati dengan kewujudan UPTOWN Danau Kota ini kerana telah menyekat para pelanggan mereka dari meletakkan kenderaan di Bahu Jalanraya.

Wee Choo Keong Pondan Tua ini melalak lah dalam parlimen katanya ada 500 memo bantahan penduduk. Kenapa baru sekarang YB Pondan Tua ini menggangu peniaga di Uptown Danau Kota? walhalkan sejak 2006 lagi Uptown Danau Kota ini dibuka bagi memberi peluang kepada peniaga terutama Melayu mencari rezeki disini. Klik Di Sini Tatapan Isu Uptown Danau Kota.

Pondan Tua PKR ini juga telah menghentam sebuah restoran milik Melayu di Kawasan Wangsa Maju ini. Kenapa Restoran tersebut di jadikan mangsa kerakusan YB Pondan Tua ini? Untuk makluman sebelum ini di kawasan berkenaan hanya terdapat sebuah sahaja restoran Melayu. Restoran ini jugalah yang memberi peluang kepada para pelajar di kawasan berkenaan untuk menikmati makanan HALAL dan juga murah. Takkan lah pelajar Islam nak pergi ke restoran Cina yang tak halal kot? Namun itu pun Wee Choo Keong Yb Pondan Tua ini tak putus putus menghentam Restoran Melayu ini.

Sesungguhnya Wee Choo Keong YB PKR Wangsa Maju adalah RACIST. Kita sebagai penduduk Wangsa Maju harus peka akan Niat Jahat Wee Choo Keong ini dalam menidakkan peluang ekonomi buat bangsa Melayu.

Cina nak cari makan maka carilah seberapa banyak pun. Kami Melayu tak pernah melarang ataupun menyekat kaum cina dalam meraih kekayaan. Namun jangan cuba menutup periuk nasi kami Bangsa Melayu yang hanya peniaga jalanan ini. Kelak BURUK PADAHNYA.

Wee Choo Keong? Sedar Diri tu wahai PONDAN TUA PKR.

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Psssttt.....Wee Choo Keong pamer daging babi depan markasnya..nantikan lagi pendedahan nya..

Read more...

Umno Wangsa Maju Jangan Kecut Telor nya TuBena ni tajuknya UMNO Wangsa Maju Pantang Dicabar.
Gomo ambil dari Blogg Umno Gombak Selatan.
Apa yang Pantang Dicabar?

Buat Umno Wangsa Maju yang di bawah kepimpinan Dato Shafie Abdullah bangunlah dari Tidur. Janganlah seolah tidak nampak apa yang Wee Choo Keong Pondan Tua PKR tu lakukan dalam Penindasan terhadap Melayu di Parlimen Wangsa Maju.

Dato Shafie Abdullah di tumbuk kiri, kanan, atas dan bawah oleh si Pondan Tua ini. Apa Umno Wangsa Maju tak nampak ke? Apa tak sedar ke? Apa yang nak di tunggu lagi?

Tiap Hari makin banyak yang Pondan Tua ni buat dalam cuabaan nya Menghancurkan UMNO Wangsa Maju. Apa yang UMNO Wangsa Maju lihat? Apa yang Pemuda Umno tunggu?

Bangunlah dari lena tu!
Cukup-cukuplah dah habis lama pemilihan UMNO tu.
Satu hati lah, Usahlah berbalah lagi sana sini.
Hormati Dato Shafie sebagai ketua Umno Hangpa semua.

Ni masa nak berjuang.
Ni waktu kita mendekatkan hati Melayu.
Sudah sampai masanya kita berkerja kuat.
Jangan Di momokan lagi dengan pemilihan yang lalu.

Jeling kiri dan kanan
Lihat apa yang terjadi dalam Wangsa Maju ini.
Jalankan kewajipan kita dalam menyakinkan Rakyat.
Cina dan India jangan kita sisihkan.

1 Malaysia dah kena pada tempatnya.
Konsep ini dah betul agendanya.
Apa tunggu lagi?
Laksanakan amanat yang diberikan,
Dan jangan lupa sampaikan salam pada Bangsa Melayu.

Pegang tangan Bangsa Melayu dan bisikan
Islam dan perpaduan Melayu itu.
Hembuskan pada Cina dan India
Perjanjian sejak zaman moyang mereka agar jangan dilupakan.

Umno Wangsa Maju?
Bangunlah.....
Telor jangan Kecut!!!

Jangan jadi Ketua Pemuda Selangor yang
telah Kecut Telornya!!!

Psssttt...Permohonan Gomo jadi ahli Umno wangsa maju masih dalam proses...lambatnye?

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Dato Sri Najib Minum Arak?Blogg Pakatan Pembangkang Rata-rata mengeluarkan gambar Dato Sri Najib bersama Perdana Menteri Thailand yang sedang memegang Gelas berisi air kekuningan! Puak Pakatan pembangkang mengatakan Dato Sri Najib Minum ARAK! Benar ke?

Apa bila ada air warna nya kuning maka Arak lah? Apa Air Zappel tu pun arak juga ka? Apa Jus pun Arak juga ka? Tu Teh O pun Arak juga ka?

Agak-agak lah nak fitnah tu. Jangan sampai memomokan hal yang sebegini. Prinsip tu biarlah telus sebagai blogger. Jangan FITNAH membabi buta. Sebagai Umat Islam sudah pasti kita tahu dan sedar akan perbuatan Fitnah kita tu.

Kepada Blogger dan Penyokong Pakatan Pembangkang tu harap Bertaubatlah dari terus-terusan menfitnah sesama umat Islam ni. Biar berbeda politik, tapi satu hati dalam Islam ini.ARAK?
Pineapple bukan Nenas ke?ARAK?
Heineken?
Jus HALAL kata PAS

Harap hangpa Puak Pakatan Pembangkang Cermin dulu Moral, Ahlak pemimpin pakatan tu masing-masing. Jangan hanya ingin mentarbiyah kepada orang lain jika pemimpin malah anda sendiri tu pun tak betul arah Kiblatnya.

Psssttt...Pas merelakan segalanya demi UNDI

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP